Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Volontärarbeta med delfinforskning

Volontärarbeta med delfinforskning

Att jobba som volontär i Kenya innebär så mycket mer än det viktiga arbete du kommer att utföra till nytta för de vilda delfiner som lever där. Eftersom du kommer att befinna dig på gränsen mellan Kenya och Tanzania har du nära till en rad fantastiska utflyktsmål som t.ex. Serengeti nationalpark, ön Zanzibar och kuststaden Mombasa. Passa på att se dig omkring och upptäck en fantastisk del av Kenya och Afrika samtidigt som du lär dig massor om delfiner och bidrar till deras välbestånd genom att jobba som volontär.

Att jobba som volontär på detta projekt innebär att du bor och jobbar ute vid Indiska Oceanen, vid den vackra Shimonihalvön, på gränsen till Tanzania. Ett världsberömt tillhåll för delfiner och annat marint djurliv. Som volontär utför du delfinstudier och forskning från en båt och det finns även gott om tillfällen att t.ex. snorkla och observera sköldpaddor i området. Personalen lär dig allt du behöver veta för att bidra till de sagolikt vackra delfinernas överlevnad. Det finns också möjlighet att kombinera detta projekt med andra volontärjobb i området, som att undervisa och studera apor.

Datum och priser för volontärresan

Vanliga frågor: om våra volontärresor

Anmäl dig till volontärresan: Volontärarbeta med delfinforskning

Kontakta Frida om du är intresserad av projektet: Volontärarbeta med delfinforskning i Kenya

November 2011 besökte jag våra volontärprojekt i Kenya. Jag har tidigare bott på Zanzibar och älskar den afrikanska doften.


Volontärer som är intresserade av Volontärarbeta med delfinforskning brukar också gilla följande volontärresor:

Dyk- och forskningsexpedition på Seychellerna
Regnskogsexpedition bland vilda djur i Costa Rica
Dyk- och forskningsexpedition på Fiji

Volontärorganisation

GVI, Global Vision International

Citat från en volontär

Jag delfinforskade i Kenya. Att studera delfiner var väldigt intressant. Att se djur som man bara har sett på bild och aldrig i deras naturliga miljö är väldigt häftigt!

/Stina Vallström

Getternas bräkande, vågorna som ständigt rullar in mot klipporna och böneropen från moskén är allt som bryter tystnaden i vårt himmelrike.
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG