Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Le Cordon Bleu
BILDERVIDEOKARTA

Le Cordon Bleu

Le Cordon Bleu (LCB) är en legendarisk kock- och restaurangskola som varit ledande inom fransk matlagningskonst sedan starten år 1896. Klassisk fransk köksteknik lärs ut från grunden av kockar med enorm kunskap och passion som har haft hela världen som sin arbetsplats. Här tränas framtidens stjärnkockar till att utmärka sig från mängden i en krävande och föränderlig bransch. Le Cordon Bleu ”Le Grande Diplôme” är skolans tyngsta diplom och anses av den kulinariska världen vara en av de mest fullvärdiga utbildningarna i fransk matlagningsteknik. I Storbritannien finns Le Cordon Bleu i London.

Skolan

Idag är matlagningsintresset större än någonsin, inte minst tack vare TV där matlagningsprogrammen avlöser varandra. Gordon Ramsey och Jamie Oliver är inte bara kockar utan numera även egna varumärken. Det ökande intresset för att lära sig matlagningens konst gör att konkurrensen inom branschen också blir tuffare. Ett diplom från en erkänd kockskola utmärker dig från andra eller som Le Cordon Bleu själva säger; ”Le Cordon Bleu means excellence in anyone´s language”.

Till Le Cordon Bleu vallfärdar studenter från hela världen, över 70 olika nationaliteter i åldrarna 18 till 60 år studerar här. Mixen av studenter skapar en unik och inspirerande miljö som ger dig en rik upplevelse. Kockarna som undervisar på Le Cordon Bleu är skolans stolthet och har rekryterats från några av världens finaste kök. De brinner för att träna den framtida generationens stjärnkockar.

Vill du ta dig ännu längre bort än London så är Le Cordon Bleu Australien någonting vi kan rekommendera.

Utbildningar

I samarbete med Le Cordon Bleu erbjuder Blueberry dig följande kurser:

  • Diplôme de Cuisine.
  • Diplôme de Pâtisserie.
  • Le Grand Diplôme.
  • Enstaka kurser.

Läs mer om utbildningarna på Le Cordon Bleu.

Kontakta Jennifer om du är intresserad av att studera på Le Cordon Bleu i Storbritannien

Ring mig på 08-40888496 eller klicka här för att maila mig.
Blueberry hjälper dig gratis!

Du betalar direkt till Le Cordon Bleu men får hjälp med ansökan, CSN och viktig information innan kursstart av oss.


Lärarna får betyg 5 av 5 möjliga
/Alexandra
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG