Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Le Cordon Bleu
BILDERVIDEOKARTA

Le Cordon Bleu

Le Cordon Bleu (LCB) är en legendarisk kock- och restaurangskola som varit ledande inom fransk matlagningskonst sedan starten år 1896. Klassisk fransk köksteknik lärs ut från grunden av kockar med enorm kunskap och passion som har haft hela världen som sin arbetsplats. Här tränas framtidens stjärnkockar till att utmärka sig från mängden i en krävande och föränderlig bransch. Le Cordon Bleu ”Le Grande Diplôme” är skolans tyngsta diplom och anses av den kulinariska världen vara en av de mest fullvärdiga utbildningarna i fransk matlagningsteknik. I Storbritannien finns Le Cordon Bleu i London.

Skolan

Idag är matlagningsintresset större än någonsin, inte minst tack vare TV där matlagningsprogrammen avlöser varandra. Gordon Ramsey och Jamie Oliver är inte bara kockar utan numera även egna varumärken. Det ökande intresset för att lära sig matlagningens konst gör att konkurrensen inom branschen också blir tuffare. Ett diplom från en erkänd kockskola utmärker dig från andra eller som Le Cordon Bleu själva säger; ”Le Cordon Bleu means excellence in anyone´s language”.

Till Le Cordon Bleu vallfärdar studenter från hela världen, över 70 olika nationaliteter i åldrarna 18 till 60 år studerar här. Mixen av studenter skapar en unik och inspirerande miljö som ger dig en rik upplevelse. Kockarna som undervisar på Le Cordon Bleu är skolans stolthet och har rekryterats från några av världens finaste kök. De brinner för att träna den framtida generationens stjärnkockar.

Vill du ta dig ännu längre bort än London så är Le Cordon Bleu Australien någonting vi kan rekommendera.

Utbildningar

I samarbete med Le Cordon Bleu erbjuder Blueberry dig följande kurser:

  • Diplôme de Cuisine.
  • Diplôme de Pâtisserie.
  • Le Grand Diplôme.
  • Enstaka kurser.

Läs mer om utbildningarna på Le Cordon Bleu.

Kontakta Alicia om du är intresserad av att studera på Le Cordon Bleu i Storbritannien

Ring mig på 08-40888489 eller klicka här för att maila mig.Nyheter & erbjudanden

Välkommen på UK Evening i Stockholm!

Drömmer du också om Londons pulserande storstadspuls, Wales gröna kullar, de fantastiska klipporna längsmed den engelska sydkusten eller Edinburghs vindlande gränder? Då ska du inte missa vår UK Evening!

Den 15 oktober bjuder vi in alla som är intresserade av studier eller jobb i Storbritannien att komma till vårt kontor på en informationsträff.

Kvällen börjar med en presentation och följs av mingel när du har chans att ställa frågor. På plats finns Blueberrys experter som har erfarenhet av både studier och jobb i Storbritannien, tidigare studenter samt en representant från Regent's University i centrala London.

Var: Blueberrys kontor, Grev Turegatan 35 i Stockholm
När: Torsdagen 15 oktober, Kl 16.30-19.00.

Läs mer om programmet och hur du anmäler dig här.


Blueberry hjälper dig gratis!

Du betalar direkt till Le Cordon Bleu men får hjälp med ansökan, CSN och viktig information innan kursstart av oss.


Lärarna får betyg 5 av 5 möjliga
/Alexandra
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG