Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
European Business School London
BILDERVIDEOKARTA

European Business School London

European Business School som utgör en del av Regent's University i London är perfekt för dig som är intresserad av att studera på en ledande Business-skola som utrustar dig för en framtida karriär på ett internationellt plan.

Colleget

European Business School London (EBSL) är en av de ledande Business-skolorna i London och är samtidigt Storbritanniens äldsta och största privata Business-college. De attraktiva utbildningarna innehåller ofta både språk, praktik samt studier utomlands, utanför Storbritannien. Beläget i de vackra omgivningarna nära Regent’s Park i centrala London, ger European Business School London dig tillgång till en utbildning i en av de mest levande och dynamiska städer i världen.

Praktik och språk

Unikt för EBSL är de stora möjligheterna till åtråvärda praktikplatser som en del av utbildningen. När du läser en BA (Hons) in International Business på EBSL ingår även språk i utbildningen och efter avklarade studier brukar studenterna behärska minst fyra språk, vilket är en enorm fördel på den internationella arbetsmarknaden. Under de senaste fem åren har i princip samtliga studenter fått jobberbjudanden bara några månader efter sin examen vid ESBL.

Samtliga lärare på EBSL är yrkesverksamma inom det område de undervisar. Du kommer att kombinera teori och praktik i små klasser som uppmuntrar såväl samarbete som dina personliga insats. Du blir en del av en stark gemenskap med studenter och lärare från över 130 olika länder.

EBSL är en del av Regent's College och delar campus med Regents American College London (RACL) och Regents Business School London (RBSL).

Utbildningar

I samarbete med EBSL (European Business School London) erbjuder Blueberry dig följande kurser med möjlighet till studiemedel:

  • Study Abroad - 1 till 2 terminer där du själv väljer fristående kurser.
  • Bachelor Degree - 3,5 år.
  • Master Degree - 12 till 15 månader.

Läs mer om utbildningarna på European Business School London.

Kontakta Axel om du är intresserad av att studera på European Business School London i Storbritannien

Ring mig på 08-40888487 eller klicka här för att maila mig.


Studenter som är intresserade av European Business School London brukar också gilla följande college & universitet:

West London College
University of New South Wales, Sydney
University of California Los Angeles


Blueberry hjälper dig gratis!

Du betalar direkt till European Business School London men får hjälp med ansökan, CSN och viktig information innan kursstart av oss.


HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG