Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
London School of Business and Finance

London School of Business and Finance

Vill du studera i en dynamisk, internationell miljö på en utav Storbritanniens ledande Businesskolor? På London School of Business & Finance finns över 140 olika länder representerade. Skolan har samarbete med bland annat Grenoble Graduate Business School, som är rankat som nummer 19 i världen av Financial Times. Om du läser en Bachelor of International Business har du möjlighet att läsa ditt sista år på Grenoble Graduate Business School i Frankrike.

Skolans innovativa program och erfarna lärare hjälper dig att utveckla de kunskaper en arbetsgivare söker. De hjälper dig att förverkliga dina karriärmål och när du läser en Bachelor har du även möjlighet till praktik som en del av din utbildning, vilket är mycket uppskattat bland studenterna. Colleget har satsat stora resurser på att etablera nära kontakter med näringslivet, vilket ger studenterna tillgång till ett stort antal rekryterare och karriärmöjligheter.

De utmärker sig genom deras enastående nätverk av ett stort antal företagskunder och partners samt en exceptionell Corporate & Career Division på skolan som ger studenterna tillgång till en uppsjö av karriärmöjligheter under studietiden och efter sin examen.

Utbildningar

Skolan erbjuder utbildningar på Bachelor- och Masternivå. Välj mellan populära inriktningar som exempelvis International Business, Finance, Law och Marketing.

  • Bachelor of International Business - 3 år.
  • Undergraduate Plus - 18 - 21 månader.
  • Master - 1 till 2 år.

Läs mer om utbildningarna på London School of Business and Finance.

Kontakta Stina om du är intresserad av att studera på London School of Business and Finance i StorbritannienHEM LÄNDER OM OSS TRÄFFA OSS KONTAKT    BLOGG