Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Monash University, Melbourne
BILDERVIDEOKARTA

Monash University, Melbourne

Monash University är ett universitet i världsklass! Universitetet tillhör det prestigefyllda Group of Eight, ett nätverk för de främsta universiteten i Australien. Monash är Australiens största universitet och har åtta olika campusområden varav Blueberry har valt att representera campusen i Melbourne, Australien samt Kuala Lumpur, Malaysia.

Studera på ett ledande universitet

Times Higher Education World Reputation Rankings 2015-2016 har placerat Monash University på en imponerande 73:e plats, vilket gör det till ett av världens mest inflytelserika! Universitetet grundades 1958 och är ett mycket populärt universitet. Totalt läser cirka 59 000 studenter på Monash varav runt 21 000 är internationella studenter. I Melbourne har Monash University sex olika campusområden. Merparten av de internationella studenterna väljer dock att studera vid Clayton campus som är universitetets största campus och ligger 20 kilometer sydost om Melbourne. Inom campusområdena hittar du utmärkta faciliteter som studentboende, sportanläggningar, datasalar, post och bank, studenthälsovård, affärer, restauranger, barer och caféer. Universitetet har också 180 olika studentföreningar som organiserar aktiviteter, tillställningar, resor och läger.

Utbildningarna syftar till att göra dig väl förberedd inför yrkeslivet. Monash tillhandahåller både undervisning och forskning i världsklass. Studenter undervisas av skickliga och respekterade internationella föreläsare. Dessutom rekryterar internationella företag årligen talangfulla Monash-studenter och en stor majoritet av studenterna får ett arbete inom sitt ämnesområde efter avklarade studier.

Utbildningar

I samarbete med Monash University erbjuder Blueberry dig följande kurser:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer där du själv väljer fristående kurser.
  • Bachelor's Degree – 3 till 4 år.
  • Postgraduate Degree – 1 till 2 år.

Läs mer om utbildningarna på Monash University, Melbourne.

Kontakta Isabelle om du är intresserad av att studera på Monash University, Melbourne i Australien

Ring mig på 08-40888489 eller klicka här för att maila mig.
Blueberry hjälper dig gratis!

Du betalar direkt till Monash University, Melbourne men får hjälp med ansökan, CSN och viktig information innan kursstart av oss.


HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG