Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
University of Newcastle Australia

University of Newcastle Australia

På University of Newcastle, Australia, (icke att förväxla med Newcastle University i England) kan du plugga bland annat business, arkitektur och juridik i en fantastisk miljö, vare sig du väljer campuset i Newcastle, Sydney eller Central Coast. Universitetet har också placerats på en lysande 28:e plats (The Times Higher Education 100 Under 50 2014)

Universitetet fokuserar på att göra sina studenter redo för arbetslivet genom ett nära samarbete mellan universitet och näringsliv. Och det verkar sannerligen fungera. Studenter från hela världen kommer till University of Newcastle för att studera och ta del av den avslappnade livsstilen som Newcastle erbjuder. Universitetets tre campus skvallrar dessutom om dess storlek, popularitet och utbud. Newcastle valdes ut för något år sedan som en av världens mest attraktiva stad (Lonely Planet). Läs vårt blogginlägg om Newcastle - staden som har allt.

Newcastle - framröstat som världens attraktivaste stad

University of Newcastle är en stor skola med ett otroligt utbud av Bachelor Degrees, Master Degrees och Study Abroad-terminer, vare sig du har en passion för business, kultur eller medicin. Universitetet har tre olika campus, ett i Newcastle, ett i Ourimbah (Central Coast) och ett i Sydney.

Ett campus med sportfokus

De flesta svenska studenter läser på det centrala campuset, Callaghan, som ligger i Newcastle. Campusområdet ligger på 140 hektar av äkta australiensisk bush med en närhet till staden och stränder som gör läget till något av det bästa i Australien. När du inte pluggar finns det gott om sportaktiviteter på campus. Vad sägs om en 18 meter hög klättervägg, basket och volleybollplaner? Om du vill plugga Business eller Law kommer du göra det i University House som ligger mitt i Newcastle. Universitetets två andra campus återfinns i pittoreska Ourimbah, en timme från Sydney, och i Sydney.

Utbildningar

I samarbete med The University of Newcastle erbjuder Blueberry dig följande kurser med möjlighet till studiemedel:

  • Study Abroad - 1 eller 2 terminer.
  • Bachelor Degree - 3-4 år.
  • Master Degree - 1 år.

Läs mer om utbildningarna på University of Newcastle Australia.

Kontakta Axel om du är intresserad av att studera på University of Newcastle Australia i Australien


Studenter som är intresserade av University of Newcastle Australia brukar också gilla följande college & universitet:

Swinburne University of Technology, Melbourne
University of Wollongong
Bond University, Gold Coast

Nyheter & erbjudanden

Träffa University of Newcastle Australia i Stockholm!

University of Newcastle Australia är ett av de universitet som finns representerade på Blueberrys mässa om studier och jobb utomlands. Universitet har campus i Newcastle, Sydney eller Central Coast.

Mässan äger rum på Grev Turegatan 16, bredvid Restaurang Grodan, på IVAs Konferenscenter. Öppettider är 11.30-16.00 och ingen föranmälan krävs.

University of Newcastle Australia kommer hålla i ett seminarium: 14.20.

På mässan finns representanter från samarbetspartners inom alla våra områden: Språkresor, College & Universitet, Volontärarbete och jobb utomlands. Under dagen hålls också informationsseminarium - ett schema kommer att publiceras på hemsidan snarast.

Självklart bjuder vi också på kaffe och blåbärsmuffins.

För att underlätta ditt besök rekommenderar vi att du föranmäler dig till mässan.


Blueberry hjälper dig gratis!

Du betalar direkt till University of Newcastle Australia men får hjälp med ansökan, CSN och allt innan kursstart av oss.


Universitetet och Blueberry har varit väldigt hjälpsamma under min vistelse.
Newcastle är en bra stad att studera i och ha som utgångspunkt när man reser!
Jag rekommenderar verkligen att studera utomlands och samtidigt passa på att uppleva landet!
Engelskan har utvecklats väldigt mycket vilket var det primära målet med resan.
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG