Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
California State University Northridge
BILDERVIDEOKARTA

California State University Northridge

Bland stjärnor, glitter och glamour, en halvtimme bort från Hollywood Boulevard i Los Angeles, hittar vi berömda California State University Northridge. Här kan du läsa en eller två terminer och välja mellan ett mycket stort antal kurser

Universitetet

California State University Northridge har funnits sedan 1958 och är en del av California State University-systemet. Det är ett av USA:s största universitet med sina 40 000 studenter. Här ligger universitetets campus mitt i lummiga San Fernando Valley, till vardags kallat "The Valley". Precis som i resten av södra Kalifornien så är vädret behagligt och du kan njuta av i genomsnitt 300 soldagar per år. Bland andra har skådespelerskan Helen Hunt och sångerskan Paula Abdul studerat vid CSUN.

Universitetet består av nio olika colleges där man kan läsa hundratals olika kurser med nyrenoverade faciliteter och över 200 studentklubbar. Genom Blueberry har du möjlighet att läsa fristående kurser under en eller två terminer. Du kan söka direkt från gymnasiet eller ta det som en del i din svenska universitetsutbildning. Blueberry hjälper dig i så fall att välja kurser som du kan tillgodoräkna dig i din svenska utbildning.så är vädret behagligt och du kan njuta av i genomsnitt 300 soldagar per år. B.

Inspiration

Henrik Bodin tog hjälp av Blueberry när han ville studera i Kalifornien. Henrik är en passionerad fotograf som valde att läsa kurser inom visuell kommunikation under sin termin på CSU Northridge. I den här intervjun delar Henrik med sig av sina bästa tips och bjuder på några fantastiska bilder han tog själv under alla sina roadtrips!

Läs mer om utbildningarna på California State University Northridge.

Kontakta Isabelle om du är intresserad av att studera på California State University Northridge i USA

Ring mig på 08-40888489 eller klicka här för att maila mig.


Studenter som är intresserade av California State University Northridge brukar också gilla följande college & universitet:

San Diego State University
California State University Fullerton, Los Angeles
University of New South Wales, Sydney

Nyheter & erbjudanden

Sista chansen att studera utomlands till våren! Ansök nu!

Nu är det sista chansen att ansöka för dig som vill studera utomlands till våren! Ansökan är fortfarande öppen ett litet tag till för Australien, Nya Zeeland och Europa. Det snabbaste sättet att få hjälp att komma in på rätt skola i tid är att maila info@blueberry.nu eller ringa 08-442 67 60. Här är några av alla skolorna i vårt utbud:

Australien & Nya Zeeland

Europa


Blueberry hjälper dig gratis!

Du betalar direkt till California State University Northridge men får hjälp med ansökan, CSN och viktig information innan kursstart av oss.


Jag är så glad jag gjorde detta och det har varit otroligt nyttigt för min utveckling samt oerhört kul att plugga på engelska.
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG