Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
California State University Northridge
BILDERVIDEOKARTA

California State University Northridge

Bland stjärnor, glitter och glamour, en halvtimme bort från Hollywood Boulevard i Los Angeles, hittar vi berömda California State University Northridge. Här kan du läsa en eller två terminer och välja mellan ett mycket stort antal kurser

Universitetet

California State University Northridge har funnits sedan 1958 och är en del av California State University-systemet. Det är ett av USA:s största universitet med sina 40 000 studenter. Här ligger universitetets campus mitt i lummiga San Fernando Valley, till vardags kallat "The Valley". Precis som i resten av södra Kalifornien så är vädret behagligt och du kan njuta av i genomsnitt 300 soldagar per år. Bland andra har skådespelerskan Helen Hunt och sångerskan Paula Abdul studerat vid CSUN.

Universitetet består av nio olika colleges där man kan läsa hundratals olika kurser med nyrenoverade faciliteter och över 200 studentklubbar. Genom Blueberry har du möjlighet att läsa fristående kurser under en eller två terminer. Du kan söka direkt från gymnasiet eller ta det som en del i din svenska universitetsutbildning. Blueberry hjälper dig i så fall att välja kurser som du kan tillgodoräkna dig i din svenska utbildning.

Läs mer om utbildningarna på California State University Northridge.

Kontakta Steven om du är intresserad av att studera på California State University Northridge i USA

Ring mig på 08-40888490 eller klicka här för att maila mig.


Studenter som är intresserade av California State University Northridge brukar också gilla följande college & universitet:

San Diego State University
California State University Fullerton, Los Angeles
University of New South Wales, Sydney

Nyheter & erbjudanden

Träffa California State University Northridge i Stockholm

California State University Northridge är ett av de college som finns representerade på Blueberrys mässa om studier och jobb utomlands.

Mässan är på Nio Rum på Hamngatan 2, hörnet Birger Jarlsgatan. Öppettider är 12.00-16.00 och ingen föranmälan krävs.

På mässan finns representanter från samarbetspartners inom alla våra områden: Språkresor, College & Universitet, Volontärarbete och jobb utomlands. Under dagen hålls också informationsseminarium - fullt seminarieschema och fullständig utställarlista hittar du här.

För att underlätta ditt besök rekommenderar vi att du föranmäler dig till mässan.


Blueberry hjälper dig gratis!

Du betalar direkt till California State University Northridge men får hjälp med ansökan, CSN och viktig information innan kursstart av oss.


Jag är så glad jag gjorde detta och det har varit otroligt nyttigt för min utveckling samt oerhört kul att plugga på engelska.
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG