Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
California State University Northridge

California State University Northridge

Bland stjärnor, glitter och glamour, en halvtimme bort från Hollywood Boulevard i Los Angeles, hittar vi berömda California State University Northridge. Här kan du läsa en eller två terminer och välja mellan ett mycket stort antal kurser

Universitetet

California State University Northridge har funnits sedan 1958 och är en del av California State University systemet. Det är ett av USA:s största universitet med sina 40 000 studenter. Här ligger universitetets campus mitt i lummiga San Fernando Valley, till vardags kallat "The Valley". Precis som i resten av södra Kalifornien så är vädret behagligt och du kan njuta av i genomsnitt 300 soldagar per år. Bland andra har skådespelerskan Helen Hunt och sångerskan Paula Abdul studerat vid CSUN.

Universitetet består av nio olika colleges där man kan läsa hundratals olika kurser med nyrenoverade faciliteter och över 200 studentklubbar. Genom Blueberry har du möjlighet att läsa fristående kurser under en eller två terminer. Du kan söka direkt från gymnasiet eller ta det som en del i din svenska universitetsutbildning. Blueberry hjälper dig i så fall att välja kurser som du kan tillgodoräkna dig i din svenska utbildning.

Läs mer om utbildningarna på California State University Northridge.

Kontakta Maria om du är intresserad av att studera på California State University Northridge i USA

Ta chansen att studera på ett av Kaliforniens största universitet och kombinera studier med sol, surfing och stadsliv!


Studenter som är intresserade av California State University Northridge brukar också gilla följande college & universitet:

San Diego State University
California State University Fullerton, Los Angeles
University of New South Wales, Sydney

Nyheter & erbjudanden

Dags att söka till CSU Northridge med start i vår!

Funderar du på att studera på CSU Northridge med start våren 2015?

I sådana fall är det hög tid för dig att ansöka nu. Deadline för ansökan är 1:a oktober. Klicka på fliken för "Ansökan" och följ instruktionerna.

För frågor, kontakta Maria på maria@blueberry.nu eller ring 08-4426760.

Nyheter & erbjudanden

Välkommen på Amerikansk afton!

Funderar du på att studera på college eller universitet i USA? Då är du inte ensam! USA är ett av de mest populära länderna bland våra studenter.

Varje år skickar vi hundratals studenter och man kan säga att vi är lite av experter på just den biten. Därför bjuder vi in till inspirationskväll på vårt kontor.

Träffa tidigare studenter, representanter från utvalda skolor och Blueberrys egna experter. Vi bjuder på information, inspiration och någonting att äta.

Ta också chansen att träffa följande college/universitet:

Amerikansk afton
När: 29 september, 17.00-19.00.
Var: Blueberrys kontor, Grev Turegatan 35 i Stockholm.

För att anmäla dig, ring 08-4426760 eller maila maria@blueberry.nu.

Jag är så glad jag gjorde detta och det har varit otroligt nyttigt för min utveckling samt oerhört kul att plugga på engelska.
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB EVENTS KONTAKT BLOGG