Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Pacific Lutheran University
BILDERVIDEOKARTA

Pacific Lutheran University

Bland de vackra omgivningarna med historiska byggnader och lummiga parker ligger Pacific Lutheran University (PLU). Med sitt goda rykte och vackra campusområde har universitetet i många år ansetts som ett av de främsta universiteten på USAs västkust. PLU har stark anknytning till Skandinavien och i början av 80-talet fick skolan till och med besök av Kung Carl XVI Gustaf och Drottning Silvia.

Universitetet

Pacific Lutheran University ligger i Tacoma i Washington State och är ett universitet med gamla anor och ett brett utbud av olika kurser och program. Omkring 3500 studenter läser vid universitetet och cirka 5 procent är internationella.

Med små klasser och engagerade professorer, upplever studenterna på PLU att de får personlig uppmärksamhet och goda förutsättningar för att lyckas. När du rör dig inom campusområdet märker du snabbt att både lärare och annan personal hälsar på dig och faktiskt vet vad du heter. På universitetets campus finns restauranger, datasalar, gym, sportanläggningar och tennisbanor. Du kan också ta ett dopp i en av skolans pooler efter skoldagens slut?

Tack vare universitetets grundare som ursprungligen kom från Norge, har PLU nära anknytning till Skandinavien. Samtliga skandinaver erbjuds stipendium som täcker både boende och måltider på campus. Som skandinavisk student har du även möjlighet att tillgodoräkna dig ett års studier från gymnasiet och påbörja en Bachelors Degree direkt på år två. Du kan även gå med i universitetets förening för nordiska studenter som träffas för att umgås och upprätthålla skandinaviska traditioner.

Utbildningar

I samarbete med PLU erbjuder Blueberry dig följande kurser med möjlighet till studiemedel:

  • Bachelors Degree - 3 till 4 år.
  • Masters Degree - 1 till 2 år.

Läs mer om utbildningarna på Pacific Lutheran University.

Kontakta Steven om du är intresserad av att studera på Pacific Lutheran University i USA

Ring mig på 08-40888490 eller klicka här för att maila mig.


Studenter som är intresserade av Pacific Lutheran University brukar också gilla följande college & universitet:

University of California Los Angeles
California State University San Marcos , San Diego
Monash University, Melbourne

Nyheter & erbjudanden

Sista chansen att studera utomlands till våren! Ansök nu!

Nu är det sista chansen att ansöka för dig som vill studera utomlands till våren! Ansökan är fortfarande öppen ett litet tag till för Australien, Nya Zeeland och Europa. Det snabbaste sättet att få hjälp att komma in på rätt skola i tid är att maila info@blueberry.nu eller ringa 08-442 67 60. Här är några av alla skolorna i vårt utbud:

Australien & Nya Zeeland

Europa


Blueberry hjälper dig gratis!

Du betalar direkt till Pacific Lutheran University men får hjälp med ansökan, CSN och viktig information innan kursstart av oss.


HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG