Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Regent
BILDERVIDEOKARTA

Regent's American College London

På Regent’s American College som är en del av Regent's University i London (RACL) kan du läsa en Amerikansk examen i hjärtat av London. Beläget i de vackra omgivningarna vid Regent’s Park i centrala London, ger Regent's College tillgång till en utbildning i en av de mest levande och dynamiska och städerna i världen.

Amerikansk examen i hjärtat av London

Utmärkande för Regents American College London är de stora möjligheterna till utlandserfarenhet och åtråvärda praktikplatser på kända företag som en del av utbildningen. Regent’s American College London erbjuder ett brett utbud av kurser som undervisas i en dynamisk, internationell miljö. Du har även stora möjligheter att få upp till ett års studier tillgodoräknat från din gymnasietid och på så sätt korta ner studietiden från fyra till tre år.

Samarbeten

RACL är ett samarbete mellan Regent's College London. Samarbetet är unikt och bygger på en gemensam strävan att leverera utbildningar med hög kvalitet och ge erfarenheter som förbereder studenterna för ett kvalificerat arbete inom ekonomi.

På RACL studerar du tillsammans med studenter ifrån USA, Europa och Asien. Du blir en del av en stark gemenskap med studenter och lärare från över 130 olika länder. Samtliga lärare på RACL är yrkesverksamma inom det område de undervisar. Du kommer att kombinera teori och praktik i små klasser som uppmuntrar såväl samarbete som din personliga insats.

RACL är en del av Regent's College och delar campus med European College Business London (ECBL) och Regent's Business School London (RBSL).

Utbildningar

I samarbete med RACL (Regent's American College London) erbjuder Blueberry dig följande kurser med möjlighet till studiemedel:

  • American Bachelor Degree - 3-4 år.

Läs mer om utbildningarna på Regent's American College London.

Kontakta Axel om du är intresserad av att studera på Regent's American College London i Storbritannien

Ring mig på 08-40888487 eller klicka här för att maila mig.


Studenter som är intresserade av Regent's American College London brukar också gilla följande college & universitet:

University of California Los Angeles
California State University Fullerton, Los Angeles
West London College


Blueberry hjälper dig gratis!

Du betalar direkt till Regent's American College London men får hjälp med ansökan, CSN och viktig information innan kursstart av oss.


De hade väldigt stort urval av kurser så jag kunde välja i princip vad som helst. Lärarna är väldigt entusiastiska och hjälpsamma.
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG