Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Ansökan till Regent
BILDERVIDEOKARTA

Ansökan till Regent's Business School London

Här hittar du information om förkunskapskrav och ansökan till Regent's Business School London.

Förkunskapskrav

För att bli antagen till Regent's Business School ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG / C eller mer i engelska B och C / 6 och 7. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 6.0.

Förberedande språkkurs

Behöver du läsa upp din engelska som förberedelse för dina studier kan du göra det på någon av våra engelska språkskolor. Vi ger dig som är anmäld till Regent's Business School London rabatt på våra engelska språkkurser. Rabatten omfattar 400 kr plus 100 kr per studievecka fr.o.m. vecka 5. Rabatten upphävs om du tar tillbaka din anmälan till Regent's Business School London.

Sista ansökningsdatum

För dig som vill läsa en Study Abroad är sista ansökningsdagen för höstterminen den 30 mars och för vårterminen 30 oktober.

Ansökan

Kontakta oss om du vill beställa skolans broschyr och ansökningshandlingar om du inte redan har dem. Då får du också chans att ställa frågor till oss och diskutera detaljer. Du hittar också ansökan här:

När du är redo skickar du ansökan till oss på:

Blueberry Education
Grev Turegatan 35
114 38 Stockholm

Eller skanna ansökningsdokumenten och maila dem till oss på axel@blueberry.nu. Det går även att faxa ansökan till oss på 08-442 67 69.

Ansökan består av:

  • Ifyllt ansökningsformulär När du signerar ansökan godkänner du också skolans villkor. Läs mer om detta på vår sida om villkor för högre studier.
  • En kopia av ditt pass (måste vara giltigt).
  • En intygad (vidimerad) kopia av ditt gymnasiebetyg på engelska (vi kan översätta det åt dig mot en avgift på 400 kr) och/eller betygsutdrag från svenskt universitet/högskola om du redan studerat på den nivån. Om du inte uppfyller engelskakraven så måste du även skicka med resultatet från ditt IELTS-test.
  • Bevis på att du kan finansiera din kurs. Enklast är att ansöka om CSNs intyg om studiefinansiering som du får genom att skicka blankett 5514 till CSN. Alternativt kan du skicka med ett kontoutdrag som visar att du har tillräckligt med pengar för att finansiera din studietid samt intyg på engelska om att du får disponera pengarna om det inte står i ditt namn.
  • 2 rekommendationsbrev, varav minst 1 måste vara från din nuvarande eller sista skola.
  • Motivationsbrev på 300-500 ord där du förklarar varför du vill studera vid RBSL och vad du har har för mål med dina studier.
  • 2 passfoton

Vi återkommer sedan till dig om vi har frågor kring din ansökan eller så snart vi har mottagit antagningsbeskedet från skolan. Observera att alla kostnader betalas direkt till skolan. Blueberry hjälper dig helt utan någon extra kostnad.

Kontakta Axel om du är intresserad av att studera på Regent's Business School London i Storbritannien

Ring mig på 08-40888487 eller klicka här för att maila mig.


Studenter som är intresserade av Regent's Business School London brukar också gilla följande college & universitet:

West London College
University of New South Wales, Sydney
University of California Los Angeles


Blueberry hjälper dig gratis!

Du betalar direkt till Regent's Business School London men får hjälp med ansökan, CSN och viktig information innan kursstart av oss.


Regent’s Business School känns helt rätt! Dessutom är London en av de största städerna när det kommer till ekonomi.
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG