Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Regent
BILDERVIDEOKARTA

Regent's University London

När du studerar på Regent's University (f.d. Regent's College) studerar du på en av Storbritanniens största privata universitet. Bland tidigare studenter återfinns blad annat HM:s nuvarande VD Karl Johan Persson. Beläget i de vackra omgivningarna kring Regent's Park i centrala London, ger dig Regent’s University tillgång till en lugn och inspirerande studiemiljö – mitt i centrala London. Totalt studerar ca 5 000 studenter på universitetets två campus, Regent’s park samt Marleybone vilka enbart ligger ett stenkast ifrån varandra.

Samtliga lärare på Regent’s University är yrkesverksamma inom det område de undervisar i och ger dig en bra balans mellan teori och praktik. Du studerar i små klasser och blir en del av en stark gemenskap med studenter och lärare från över 140 olika länder. Därtill erbjuder Regent’s University ett rikt studentliv med studentkår, klubbar och föreningar. Varför inte gå med i tex the Scandinavian society under din tid på Regent's?

I och med en utbildning från Regent's University så har du mycket goda möjligheter att lyckas i arbetslivet. Utbildningarna från Regent’s mycket bra i jämförelse med andra och anställningsbarheten är mycket hög.

Ett campus-flera skolor

Till Regent’s University London hör European Business School London (EBSL), Regent’s Business School London (RBSL), Regent's School of Drama, Film & Media (RSDFM), Regent's School of Psychotherapy & Psychology (RSPP), Regent's School of Fashion & Design (RSFD) och Regent’s American College London (RACL), som alla håller till på samma campus.

European Business School London: Englands största privata businesskola med möjligheter till språkstudier och utlandsterminer som en del av utbildningen. Unikt för EBSL är att de varje år skickar ut en katalog med information om de utexaminerade studenterna till ett stort antal företag. De senaste åren har samtliga studenter fått jobberbjudanden bara några månader efter sin examen. En riktigt bra skola för dig som siktar högt.

Regent's Business School London: Regent's Business School London erbjuder ett brett kursutbud med stora möjligheter till åtråvärda praktikplatser som en del av utbildningen. Under det första året av bachelorutbildningarna läser alla studenter samma ämnen, för att sedan år två välja inriktning och fördjupa sig i ett huvudämne.

Regent's School of Drama, Film & Media: RSDFM erbjuder kreativa utbildningar som hålls i små klasser med fokus på att förbereda studenterna inför en kommande karriär. I kurserna blandas teori med praktiska erfarenheter och som student får du tillgång till skolans toppmoderna studios för dans, filminspelning och videoredigering.

Regent's School of Psychotherapy & Psychology: RSPP har ett gott internationellt rykte och anses vara en av Storbritanniens ledande terapeutiska utbildningsinstitutioner med mycket hög kvalitet. Fakulteten är känd för sitt stora studentengagemang, vilket bidrar till att studenterna trivs och utvecklas till skickliga terapeuter.

Regent's School of Fashion & Design:Regents School of Fashion & Design (RSFD) ligger i centrala London på Marylebone High Street. Ett hippt område känt för sina många design- och vintagebutiker, inredningsbutiker och mysiga caféer. Du kommer att ha regelbunden kontakt med yrkesverksamma personer inom modeindustrin genom gästföreläsningar, workshops, seminarier och studiebesök på olika mode- och designföretag.

Regent's American College London: På RACL har du stora möjligheter att få upp till ett års studier tillgodoräknat från din gymnasietid och på så sätt korta ner studietiden från fyra till tre år. Utbildningarna ges i samarbete med amerikanska Webster University. Samarbetet är unikt och bygger på en gemensam strävan att leverera utbildningar med hög kvalitet samt ge erfarenheter som förbereder studenterna för en framtida karriär.

Utbildningar

I samarbete med Regent's University erbjuder erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer där du själv väljer fristående kurser.
  • Foundation
  • Bachelor Degree - 3-3,5 år.
  • Postgraduate Master's - 1-2 år.

Läs mer om utbildningarna på Regent's University London.

Kontakta Isabelle om du är intresserad av att studera på Regent's University London i Storbritannien

Ring mig på 08-40888489 eller klicka här för att maila mig.
Blueberry hjälper dig gratis!

Du betalar direkt till Regent's University London men får hjälp med ansökan, CSN och viktig information innan kursstart av oss.


Regent’s Business School känns helt rätt! Dessutom är London en av de största städerna när det kommer till ekonomi.
De hade väldigt stort urval av kurser så jag kunde välja i princip vad som helst. Lärarna är väldigt entusiastiska och hjälpsamma.
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG