Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Santa Barbara City College
BILDERVIDEOKARTA

Santa Barbara City College

Studera i Santa Barbara, en av världens vackraste städer med ett behagligt klimat och en avspänd livsstil. Skolan är Kaliforniens och USA:s högst rankade Community College. Här kan du läsa ett hundratal olika ämnen på ett campus med utsikt över Stilla havet. OBS! Vi kan nu glatt meddela att du inte längre behöver betala någon extra administrativ avgift till Blueberry för Santa Barbara City College och Santa Monica College. Det är alltså helt kostnadsfritt att ta hjälp av Blueberry.

Colleget

Santa Barbara City College (SBCC) är ett Community College vilket innebär att du kan läsa de två första åren av en fyraårig Bachelor's Degree här. Colleget har bland annat direktavtal med University of California Santa Barbara där du sedan kan fortsätta dina studier. Många amerikanska studenter inleder sin högskoleutbildning på Community College där man får en bra utbildning för betydligt mindre pengar än om man läser på universitet.

Santa Barbara City College grundades redan 1909 och är det högst rankade Community Colleget i USA (rankning från Aspen Research Institute släppt i mars 2013). Här studerar närmare 17 000 studenter varav ca 700 är internationella. Colleget erbjuder små klasser vilket gör att du inte riskerar att försvinna i mängden. På campusområdet hittar du ett bibliotek, datorsalar, bokhandel, caféer och restauranger samt ett välutrustat gym. Här finns även en fantastisk idrottsarena som byggdes i samband med olympiska spelen i Los Angeles 1984. SBCC har aktiva sportföreningar för fotboll, golf, tennis, löpning, basket etc.

Utbildningar

I samarbete med Santa Barbara City College erbjuder Blueberry dig följande kurser:

  • Study Abroad - 1 till 2 terminer där du själv väljer fristående kurser.
  • Associate Degree - 2 år där du tar en Associate Degree.

Läs mer om utbildningarna på Santa Barbara City College.

Kontakta Isabelle om du är intresserad av att studera på Santa Barbara City College i USA

Ring mig på 08-40888489 eller klicka här för att maila mig.


Studenter som är intresserade av Santa Barbara City College brukar också gilla följande college & universitet:

San Diego State University
Foothill College & De Anza College, Silicon Valley
California State University San Marcos , San Diego

Nyheter & erbjudanden

Sista chansen att studera utomlands till våren! Ansök nu!

Nu är det sista chansen att ansöka för dig som vill studera utomlands till våren! Ansökan är fortfarande öppen ett litet tag till för Australien, Nya Zeeland och Europa. Det snabbaste sättet att få hjälp att komma in på rätt skola i tid är att maila info@blueberry.nu eller ringa 08-442 67 60. Här är några av alla skolorna i vårt utbud:

Australien & Nya Zeeland

Europa

Att åka iväg till Kalifornien är det bästa jag gjort i hela mitt liv!
Det är bara att köra! Så enkelt är det.
En termin på SBCC & är redan på väg att skapa mig ett namn som fotograf. Till alla som har en dröm men inte vågar satsa: Gör det!
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG