Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Studentboende på San Diego State San Diego State University
BILDERVIDEOKARTA

Studentboende på San Diego State

SDSU erbjuder många olika boendealternativ på och i närheten av campus. Du kan antingen bo på i studentboende på San Diego State studentresidens, i delad lägenhet med andra studenter, utanför campus eller i värdfamilj. Om inget annat anges så betalas boendet direkt till skolan. Observera att priserna kan förändras utanför vår kontroll.

Residens på campus

Vill du bo på campus kan du välja Suites on Paseo. Här har du ett privat rum med eget badrum, övriga gemensamma ytor delas med andra studneter. Här ingår helpension med 19 måltider per vecka i boendets bistro.

Förutom SDSU:s stora gym finns även ett mindre gym enbart för de som bor på Paseo. Det finns även en biosalong, spelrum och tvättfaciliteter.

Pris: från 7450 USD, ca 68466 kr per termin.

Läs mer om Suites on Paseo på skolans hemsida.


Delad lägenhet på campus

Du bor i lägenhet på eller nära campus och delar kök och badrum med andra studenter. Välj mellan dubbel- och enkelrum. Lägenheterna är möblerade men du står själv för sängkläder (inklusive kudde och filt), mat och köksutrustning. De som bor i lägenheterna har tillgång till ett nöjescentrum med TV, grillar, biljardbord, bubbelpool etc. Vatten el, gas och Internet ingår (såvida man inte förbrukar väldigt mycket).

Vid Fraternity Row erbjuds lägenheter med delat sovrum eller eget rum, vardagsrum med TV och biljardbord. Priset är från 3150 USD, ca 28949 kr, för ett delat sovrum samt 4400 USD, ca 40436 kr, för eget sovrum för en termin.

Vid Sanctuary Apartments erbjuds möblerade tvårumslägenheter med två tillhörande badrum som studenter delar med andra ALI-studenter. Studenten delar sovrum och badrum med andra. Priset är från 3600 USD, ca 33084 kr, per termin.

Observera att lägenheterna är mycket populära så du bör om möjligt boka ett halvår i förväg för att ha en chans att få bo här.

Vid Fifty Twenty-Five Apartments erbjuds du att bo i en lägenhet med fyra sovrum och fyra badrum. Du har alltid ett eget sovrum. I komplexet finns gym, tvättrum och parkeringsplats för en avgift.

Läs mer om de olika boendealternativen, priser och boendeansökan här.


Boende utanför campus

Det finns också möjlighet att bo på privata residens/lägenhetshotell utanför campus. Om du anlitar något av dessa residens så måste du sköta kontakterna själv och betala direkt till residenset.

Läs mer om tips för att hitta boende utanför campus här samt på skolans egen sida.

Tips från tidigare studenter på universitetet är att gå via KAMO Housing om man vill bo i Pacific Beach. Där delar fyra studenter på en enkel trea med balkong. Här finns pooler samt tennis- och basketplaner.

Läs igenom kontrakt noggrant innan du signerar dem. Boendekontrakten binder dig vanligtvis att betala för ett bestämt antal månader även om du skulle flytta därifrån tidigare. Varken Blueberry eller ALI/SDSU kan ta ansvar för boende och kontrakt du ingår utanför campus.


Fler tips

Vill du veta mer om hur man går till väga för att hitta boende i USA rekommenderar vi inlägget om Studentboende i USA på Utlandsstudiebloggen.

Kontakta Steven om du är intresserad av att studera på San Diego State University i USA

Ring mig på 08-40888490 eller klicka här för att maila mig.


Studenter som är intresserade av San Diego State University brukar också gilla följande college & universitet:

California State University Fullerton, Los Angeles
Monash University, Kuala Lumpur
California State University Northridge, Los Angeles

Nyheter & erbjudanden

Sista chansen att studera utomlands till våren! Ansök nu!

Nu är det sista chansen att ansöka för dig som vill studera utomlands till våren! Ansökan är fortfarande öppen ett litet tag till för Australien, Nya Zeeland och Europa. Det snabbaste sättet att få hjälp att komma in på rätt skola i tid är att maila info@blueberry.nu eller ringa 08-442 67 60. Här är några av alla skolorna i vårt utbud:

Australien & Nya Zeeland

Europa


Blueberry hjälper dig gratis!

Du betalar direkt till San Diego State University men får hjälp med ansökan, CSN och viktig information innan kursstart av oss.


Livet här är verkligen helt underbart!
Mina ögon har öppnats för världen och jag ser fram emot alla äventyr framtiden har att erbjuda efter detta!
Läs mina tips på bra saker att veta innan du åker iväg till San Diego!
Det blev mycket tårar när det var dags för hemfärd och det går inte en dag utan att jag tänker på mina månader på andra sidan havet.
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG