Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Swinburne University of Technology
BILDERVIDEOKARTA

Swinburne University of Technology

Swinburne University i Melbourne är ett innovativt universitet med hög kvalitet på sina utbildningar. Swinburne ingår bland annat i World's Top 400 Universities enligt Academic Ranking of World Universities. Här erbjuds ett mycket utbrett kursutbud där studenter kan välja mellan otaliga ämnesområden. Som stad är Melbourne listat som en av världens bästa städer att bo i enligt The Economist, 2011. Sedan år 2000 finns även ett campus i Kuching, Borneo.

Universitetet

Swinburne University består av sex campus varav de flesta internationella studenterna studerar vid campusen Hawthorn och Prahan. Universitetet har mindre klasser och lärarna ger mycket stöd och inspiration till studenterna. Hawthorn är universitetets huvudcampus med 23500 studenter och det ligger 10-15 minuter från citykärnan. Vid Prahancampus studerar närmare 7500 studenter och är universitetets kreativa centrum med utbildningar inom Design, Digital Media, Game Design, Animation m.m. Campuset ligger vid sidan av den berömda gatan Chapel Street där du hittar flertalet restauranger, caféer, barer och butiker. Inom campusområdena hittar du studentboende, bibliotek, datasalar, sportanläggningar, studenthälsovård, affärer, restauranger, barer och caféer. Sist men inte minst organiserar universitetets många olika studentföreningar fester, sporttävlingar, resor och mycket annat för alla internationella studenter.

Utbildningarna på Swinburne University syftar till att göra dig väl förberedd inför yrkeslivet. Swinburne är ett jämförelsevis mindre och personligt universitet med fokus på hög kvalitet.

Utbildningar

I samarbete med Swinburne UNiversity erbjuder Blueberry dig följande kurser:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer där du själv väljer fristående kurser.
  • Bachelors Degree – 3 – 4 år, beroende på vilken inriktning du väljer.
  • Postgraduate Degree – 1- 2 år, beroende på inriktning.

Läs mer om utbildningarna på Swinburne University of Technology.

Kontakta Isabelle om du är intresserad av att studera på Swinburne University of Technology i Australien

Ring mig på 08-40888489 eller klicka här för att maila mig.


Studenter som är intresserade av Swinburne University of Technology brukar också gilla följande college & universitet:

Monash University, Melbourne
University of Wollongong
Berkeley College, New York

Nyheter & erbjudanden

Sista chansen att studera utomlands till våren! Ansök nu!

Nu är det sista chansen att ansöka för dig som vill studera utomlands till våren! Ansökan är fortfarande öppen ett litet tag till för Australien, Nya Zeeland och Europa. Det snabbaste sättet att få hjälp att komma in på rätt skola i tid är att maila info@blueberry.nu eller ringa 08-442 67 60. Här är några av alla skolorna i vårt utbud:

Australien & Nya Zeeland

Europa


Blueberry hjälper dig gratis!

Du betalar direkt till Swinburne University of Technology men får hjälp med ansökan, CSN och viktig information innan kursstart av oss.


HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG