Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Ansökan till Tech Music School

Ansökan till Tech Music School

Här hittar du information om förkunskapskrav och ansökan till Tech Music School.

Förkunskapskrav

För att bli antagen till Tech Music School ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG / C eller mer i engelska A och B / 5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett IELTS-examen med minst 5.5.

Audition/ Demo

Söker du till Diplomutbildningar kommer du antingen skicka in en demo eller åka till London och gör en audition.
Söker du till en Bachelor Degree (musik) är det obligatoriskt att åka till London för att göra sitt antagningsprov samt ett musikteoritest.

Vi skickar mer information om vad som gäller efter att vi mottagit din ansökan.

Förberedande språkkurs

Behöver du läsa upp din engelska som förberedelse för dina studier kan du göra det på någon av våra engelska språkskolor. Vi ger dig som är anmäld till Tech Music School rabatt på våra engelska språkkurser. Rabatten omfattar 400 kr plus 100 kr per studievecka fr.o.m. vecka 5. Rabatten upphävs om du tar tillbaka din anmälan till Tech Music School.

Ansökan

Kontakta oss om du vill beställa skolans broschyr och ansökningshandlingar om du inte redan har dem. Då får du också chans att ställa frågor till oss och diskutera detaljer. Du kan också skriva ut ansökan här:

När du är redo skickar du ansökan till oss på:

Blueberry Education
Grev Turegatan 35
114 38 Stockholm

Eller skannar ansökan och mailar den till oss på info@blueberry.nu. Det går även att faxa ansöka till oss på 08-442 67 69.

Ansökan består av:

 • Ifyllt ansökningsformulär När du signerar ansökan godkänner du också skolans villkor. Läs mer om detta på vår sida om villkor för högre studier.
 • En kopia av ditt pass (måste vara giltigt).
 • En intygad (vidimerad) kopia av ditt gymnasiebetyg på engelska (vi kan översätta det åt dig mot en avgift på 400 kr) och/eller betygsutdrag från svenskt universitet/högskola om du redan studerat på den nivån. Om du inte uppfyller engelskakraven så måste du även skicka med resultatet från ditt IELTS-test.
 • När du har blivit antagen till en Diplomutbildning får du göra en delbetalning på 500 pund (GBP) för att behålla din plats.

 • Bachelor Degree

  Ansökan till Bachelor Degree sker via den brittiska universitetsportalen UCAS (Universities and Colleges Admissions Service), fyll i en online-ansökan (se ovan) så assisterar vi dig vidare. Att göra ansökan via UCAS kostar 12 GBP.

  Innan du söker till Bachelor Degree så ordna med följande:
 • Tillfråga en referens, gärna en tidigare lärare eller arbetsgivare. Ej familjemedlem, vän eller partner. Du behöver din referens e-postadress samt telefonnummer.
 • Utforma ett personligt brev, max 4000 tecken. Rekommendationer för hur personliga brevet ska utformas finns på UCAS hemsida..

Vi återkommer sedan till dig om vi har frågor kring din ansökan eller så snart vi har mottagit antagningsbeskedet från skolan. Observera att alla kostnader betalas direkt till skolan. Blueberry hjälper dig helt utan någon extra kostnad.

Blir du sedan antagen till skolan och erbjuden en plats är det viktigt att du läser igenom kontraktet noggrant. Skriver du på och tackar ja till din plats är du som student skyldig att betala kursavgiften även om du i ett senare skede väljer att avboka.

Kontakta Alicia om du är intresserad av att studera på Tech Music School i Storbritannien

Jag har bott flera år i London och det är verkligen Europas musikhuvudstad. Vill du utveckla ditt musikintresse så är London helt rätt!


Studenter som är intresserade av Tech Music School brukar också gilla följande college & universitet:

Met Film School, London
New York Film Academy, Los Angeles
Regent's School of Drama, Film & Media, London

Många av skolans lärare har jobbat med internationella popstjärnor och andra välkända musiker över hela världen.
Utbildningen går verkligen inte att jämföra med något i Sverige - Tech Music School är överlägsen i alla kategorier!
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB EVENTS KONTAKT BLOGG