Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
TAFE International Western Australia
BILDERVIDEOKARTA

TAFE International Western Australia

TAFE International Western Australia erbjuder prisvärda och mer praktiskt inriktade diplomutbildningar i Perth och på andra orter i Western Australia. Utbildningsinstitutet har 11 olika campus varav fyra är placerade i Perth. Här studerar du i ett milt, behagligt klimat med en härligt avslappnad atmosfär.

Skolan

TIWA är en del av TAFE, som står för Technical and Further Education och är statligt ägda utbildningsinstitut förlagda över hela Australien.

Fyra av instituten har campus i Perth med omnejd. Övriga orter är t.ex. Broome, Geraldton, och Clarkston. Varje campus är väl utrustat med allehanda faciliteter, som bibliotek, restaurang, uppehållsrum, bokhandel med mera. Skulle du sedan vilja fortsätta dina studier vid ett universitet kan du i många fall tillgodoräkna dig dina studier vid TIWA och erhålla en hel Bachelorexamen på kortare tid.

Utbildningar

I samarbete med TAFE International Western Australia erbjuder Blueberry dig följande kurser:

  • Diploma - 1 år.
  • Advanced Diploma - 2 år.

Läs mer om utbildningarna på TAFE International Western Australia.

Kontakta Jennifer om du är intresserad av att studera på TAFE International Western Australia i Australien

Ring mig på 08-40888496 eller klicka här för att maila mig.


Studenter som är intresserade av TAFE International Western Australia brukar också gilla följande college & universitet:

Martin, Brisbane
TAFE Queensland East Coast, Brisbane
Santa Barbara City College

Nyheter & erbjudanden

Sista chansen att studera utomlands till våren! Ansök nu!

Nu är det sista chansen att ansöka för dig som vill studera utomlands till våren! Ansökan är fortfarande öppen ett litet tag till för Australien, Nya Zeeland och Europa. Det snabbaste sättet att få hjälp att komma in på rätt skola i tid är att maila info@blueberry.nu eller ringa 08-442 67 60. Här är några av alla skolorna i vårt utbud:

Australien & Nya Zeeland

Europa


Blueberry hjälper dig gratis!

Du betalar direkt till TAFE International Western Australia men får hjälp med ansökan, CSN och viktig information innan kursstart av oss.


HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG