Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
University of the Sunshine Coast
BILDERVIDEOKARTA

University of the Sunshine Coast

University of the Sunshine Coast är Australiens yngsta universitet placerat på "The Sunshine Coast". Universitetet erbjuder mer än 50 utbildningar inom de tre fakulteterna Business, Arts and Social Sciences och Science, Health and Education.

Universitetet

Sunshine Coast, på Australiens östkust, är ett mycket omtyckt område med fantastiska stränder, charmiga semesterorter och en avslappnad atmosfär. Härliga surf- och badstränder ligger runt kanten och området präglas av vacker natur och ett rikt djurliv. Sunshine Coast kan skryta med ett genomsnitt på 300 soldagar per år och med en temperatur på mellan 18 och 30 grader året om. Sunshine Coast ligger en timme norr om Brisbane, huvudstaden i delstaten Queensland.

University of the Sunshine Coast (USC) är ett ungt och innovativt universitet med drygt 9000 studenter varav cirka 950 är internationella. Universitetet växer ständigt, både akademiskt och till antalet studenter. Vid campusområdet finns moderna lokaler, konsthall, bokhandel, sporthall och matservering. En bussresa på ca 20 min tar dig till de erkända sandstränderna, inlandets regnskogar, butiker, banker, caféer, och studentboende. Som internationell student erbjuds du vid ankomst och under utbildningens gång förstklassig support av USC International Student Support som hjälper dig vid om du har frågor.

Lärarna har den högsta utbildningsnivån bland samtliga universitet i Queensland och den femte högsta i Australien. Till USC hör ett naturskönt campus i utkanten av nationalparken Mooloolah River National Park. Här möts du som student dagligen av solande kängurus som bosatt sig på universitetets campusområde.

Nadine Lepp jobbar på University of the Sunshine Coast. Här berättar hon varför det här universitetet är så mycket mer än sol, bad och surf.
Läs intervjun här!

Utbildningar

I samarbete med University of The Sunshine Coast erbjuder Blueberry dig följande kurser:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer där du själv väljer fristående kurser.
  • Diploma - 1 år.
  • Bachelors Degree – 3 år.
  • Master – 6 månader till 2 år, beroende på inriktning.

Läs mer om utbildningarna på University of the Sunshine Coast.

Kontakta Isabelle om du är intresserad av att studera på University of the Sunshine Coast i Australien

Ring mig på 08-40888489 eller klicka här för att maila mig.


Studenter som är intresserade av University of the Sunshine Coast brukar också gilla följande college & universitet:

University of Wollongong
San Diego State University
University of Newcastle Australia, Newcistle

Nyheter & erbjudanden

Sista chansen att studera utomlands till våren! Ansök nu!

Nu är det sista chansen att ansöka för dig som vill studera utomlands till våren! Ansökan är fortfarande öppen ett litet tag till för Australien, Nya Zeeland och Europa. Det snabbaste sättet att få hjälp att komma in på rätt skola i tid är att maila info@blueberry.nu eller ringa 08-442 67 60. Här är några av alla skolorna i vårt utbud:

Australien & Nya Zeeland

Europa


Blueberry hjälper dig gratis!

Du betalar direkt till University of the Sunshine Coast men får hjälp med ansökan, CSN och viktig information innan kursstart av oss.


Plugga bland böcker i University of the Sunshine Coasts bibliotek eller bland kängurur (ja, det bor kängurus på campus) på gräsmattorna.
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG