Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Ansökan till University of the Sunshine Coast
BILDERVIDEOKARTA

Ansökan till University of the Sunshine Coast

Här hittar du information om förkunskapskrav och ansökan till University of the Sunshine Coast.

Förkunskapskrav

För att bli antagen till University of the Sunshine Coast ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG / C eller mer i engelska A och B / 5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 213/550 eller en IELTS-examen med minst 6.0. Ska du läsa en Postgraduate utbildning krävs IELTS 6,5 (6.0 på alla delar) eller TOEFL 230/575 (med minst 5.0 på skrivdelen). Du behöver också skriva TOEFL/IELTS om det var mer än 5 år sedan du tog studenten.

Förberedande språkkurs

Behöver du läsa upp din engelska som förberedelse för dina studier kan du göra det på någon av våra engelska språkskolor. Vi ger dig som är anmäld till University of the Sunshine Coast rabatt på våra engelska språkkurser. Rabatten omfattar 400 kr plus 100 kr per studievecka fr.o.m. vecka 5. Rabatten upphävs om du tar tillbaka din anmälan till University of the Sunshine Coast.

I normala fall krävs det att man läser engelska i minst 13 veckor utanför Europa för att ha rätt till studiemedel. Om du är antagen till University of the Sunshine Coast har du dock rätt att läsa en kortare förberedande engelskakurs i Australien med studiemedel så länge den tas precis innan din utbildning på University of the Sunshine Coast startar.

Ansökan

Kontakta oss om du vill beställa skolans broschyr och ansökningshandlingar om du inte redan har dem. Då får du också chans att ställa frågor till oss och diskutera detaljer. Du kan också skriva ut ansökan direkt från nätet:

När du är redo skickar du ansökan till oss på:

Blueberry Education
Grev Turegatan 35
114 38 Stockholm

Eller skanna ansökningsdokumenten och maila dem till oss på isabelle@blueberry.nu. Det går även att faxa ansökan till oss på 08-442 67 69.

Ansökan består av:

  • Ifyllt ansökningsformulär När du signerar ansökan godkänner du också skolans villkor. Läs mer om detta på vår sida om villkor för högre studier.
  • En kopia av ditt pass (måste vara giltigt).
  • En intygad (vidimerad) kopia av ditt gymnasiebetyg på både svenska och engelska (vi kan översätta det åt dig mot en avgift på 400 kr) och/eller betygsutdrag från svenskt universitet/högskola om du redan studerat på den nivån. Om du inte uppfyller engelskakraven så måste du även skicka med resultatet från ditt TOEFL- eller IELTS-test.
  • Bevis på att du kan finansiera din kurs. Enklast är att ansöka om CSNs intyg om studiefinansiering som du får genom att skicka blankett 5514 till CSN. Alternativt kan du skicka med ett kontoutdrag som visar att du har tillräckligt med pengar för att finansiera din studietid samt intyg på engelska om att du får disponera pengarna om det inte står i ditt namn.

Vi återkommer sedan till dig om vi har frågor kring din ansökan eller så snart vi har mottagit antagningsbeskedet från skolan. Observera att alla kostnader betalas direkt till skolan. Blueberry hjälper dig helt utan någon extra kostnad.

Kontakta Isabelle om du är intresserad av att studera på University of the Sunshine Coast i Australien

Ring mig på 08-40888489 eller klicka här för att maila mig.


Studenter som är intresserade av University of the Sunshine Coast brukar också gilla följande college & universitet:

University of Wollongong
San Diego State University
University of Newcastle Australia, Newcistle

Nyheter & erbjudanden

Sista chansen att studera utomlands till våren! Ansök nu!

Nu är det sista chansen att ansöka för dig som vill studera utomlands till våren! Ansökan är fortfarande öppen ett litet tag till för Australien, Nya Zeeland och Europa. Det snabbaste sättet att få hjälp att komma in på rätt skola i tid är att maila info@blueberry.nu eller ringa 08-442 67 60. Här är några av alla skolorna i vårt utbud:

Australien & Nya Zeeland

Europa


Blueberry hjälper dig gratis!

Du betalar direkt till University of the Sunshine Coast men får hjälp med ansökan, CSN och viktig information innan kursstart av oss.


Plugga bland böcker i University of the Sunshine Coasts bibliotek eller bland kängurur (ja, det bor kängurus på campus) på gräsmattorna.
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG