Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Studentboende på USC University of the Sunshine Coast
BILDERVIDEOKARTA

Studentboende på USC

University of the Sunshine Coast erbjuder olika typer av campusboende i form av privatägda, fräscha och möblerade lägenhetskomplex. Det är bara några minuters gångväg från universitetet och att ta sig till stranden tar 10 minuter med bil eller 20 minuter med buss. Du kan också välja att bo i en värdfamilj eller att hyra lägenhet på egen hand tillsammans med andra studenter.

Varsity Apartments

Detta campusboende är ett resortliknande lägenhetskomplex med gym, tennisbana, barbecueområden och två pooler. Samtliga lägenheter har fyra sovrum, ett utrustat kök samt vardagsrum med TV. Varje sovrum har dubbelsäng, skrivbord, privat badrum, telefon och Wi-Fi.

Pris: Att bo här kostar för närvarande från 165 AUD, ca 1147 kr per vecka inklusive el, bredband etc. Priset bero på om du önskar luftkonditionerat rum samt studerar en eller två terminer vid universitetet.

Läs mer om boendet på Varsity Apartments hemsida.

UniCentral

På campusboendet UniCentral har du tillgång till en 25-meters pool, tennis- och basketplan, spelrum samt barbecueområde. De flesta lägenheterna består av fyra sovrum samt är fullt utrustade med kök, vardagsrum, tvättmaskin och balkong eller uteplats med utemöbler. Varje sovrum inkluderar dubbelsäng, skrivbord, privat badrum, garderober samt samt Wi-Fi.

Pris: Att bo här kostar från 175 AUD, ca 1216 kr per vecka inklusive el, bredband etc.

Läs mer om boendet på UniCentrals hemsida.

The Village

Ett annat boendealternativ är boende i villaområdet The Village där studenter erbjuds ”Mixed-style” boende, d.v.s. man kan dela rum två eller tre personer eller bo i eget rum. Alla rum är möblerade med säng, sängbord, skrivbord, garderob samt fläkt. I varje villa finns utrustade kök, vardagsrum samt tvättmaskin.

Pris: Att bo här kostar från 158 AUD, ca 1098 kr per vecka beroende på gradering av rum. Kravet på boendelängd är minimum 22 veckor för en termin samt 43 veckor om du läser två terminer.

Läs gärna mer om olika alternativ till studentboende på deras hemsida.

Observera att aktuella priser och bokning av campusboende sker på ovanstående respektive hemsidor.

Kontakta Isabelle om du är intresserad av att studera på University of the Sunshine Coast i Australien

Ring mig på 08-40888489 eller klicka här för att maila mig.


Studenter som är intresserade av University of the Sunshine Coast brukar också gilla följande college & universitet:

University of Wollongong
San Diego State University
University of Newcastle Australia, Newcistle

Nyheter & erbjudanden

Sista chansen att studera utomlands till våren! Ansök nu!

Nu är det sista chansen att ansöka för dig som vill studera utomlands till våren! Ansökan är fortfarande öppen ett litet tag till för Australien, Nya Zeeland och Europa. Det snabbaste sättet att få hjälp att komma in på rätt skola i tid är att maila info@blueberry.nu eller ringa 08-442 67 60. Här är några av alla skolorna i vårt utbud:

Australien & Nya Zeeland

Europa


Blueberry hjälper dig gratis!

Du betalar direkt till University of the Sunshine Coast men får hjälp med ansökan, CSN och viktig information innan kursstart av oss.


Plugga bland böcker i University of the Sunshine Coasts bibliotek eller bland kängurur (ja, det bor kängurus på campus) på gräsmattorna.
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG