Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
West London College

West London College

Studera i hjärtat av London på ett av Storbritanniens bästa privata college - West London College. Colleget är belägen på självaste Oxford Street, närmare storstadspulsen än så här kommer du inte. På colleget kan du läsa 1-3 åriga utbildningar som ges i samarbete med Heriot-Watt University (Edinburgh) som är ett erkänt brittiskt universitet.

West London College, WLC, grundades 1930 och erbjuder en internationell studiemiljö. Colleget har cirka 1500 studenter där över 100 olika länder finns representerade.

Genom samarbete med Herriot-Watt University (Edinburgh) kan WLC erbjuda dig en brittisk universitetsexamen på Bachelor- och Masternivå. Studierna bedrivs på WLC med alla dess fördelar, såsom central lokalisering och låga terminsavgifter, men får ditt examensbevis från Heriot-Watt University.

Lärarna på West London College är utvalda för att ge dig bästa tänkbara kunskaper för framtiden. Här kan du studera ämnen som Fashion Design, Business, Information Technology och Hotel & Tourism Management. Du har schemalagd undervisning 15-18 timmar i veckan.

Colleget består av tre byggnader med moderna och välutrustade lokaler. Huvudbyggnaden Parliament House är belägen mitt i hjärtat av Londons "West End" med Soho och Hyde Park inom gångavstånd. Den andra och tredje byggnaden, Hannah House samt Duke Street Administrative Center, hittar du vid Baker Street och här ges bland annat alla utbildningar inom Fashion.

Nyfiken på WLC:s campus, här kan du hitta fler bilder på West London College.

Utbildningar

I samarbete med West London College erbjuder Blueberry dig följande kurser:

  • Sommarkurser: 4 - 8 veckor.
  • Diploma 12 månader.
  • Bachelor 2 år.
  • Master 18 månader.

Läs mer om utbildningarna på West London College.

Kontakta Alicia om du är intresserad av att studera på West London College i Storbritannien

Efter att ha bott ett halvt decennium i London så kan jag inget annat än att säga att det är min favorit bland alla storstäder!


Studenter som är intresserade av West London College brukar också gilla följande college & universitet:

Hove College, Brighton
University of Sussex, Brighton
Lorenzo de' Medici Study Abroad, Florens

Nyheter & erbjudanden

Träffa Blueberry på SACO i Stockholm

Kom och träffa oss på SACO studentmässor i Stockholm den 26-28 november. Mer information kommer inom kort.

Du är välkommen att komma förbi vår monter C11:34 och säga hej. Vi kan svara på alla dina frågor kring utlandsstudier, volontärarbete eller att jobba utomlands.

Med i vår monter kommer vi att ha representanter från följande universitet och college:

Seminarium:
Vi kommer också att hålla seminarium om att studera och jobba utomlands. Missa inte det!

Studera och jobba utomlands
Var: Sal C8
När: 13.30 onsdag, torsdag och fredag.

Studera i Japan eller Korea
Var: Sal C8
När: 12.30 onsdag, torsdag och fredag.

Välkommen!

Nyheter & erbjudanden

Kostnadsfri Fashion-utbildning i London*

Studera i hjärtat av London på ett av Storbritanniens bästa privata college - West London College. Colleget är belägen på självaste Oxford Street, närmare storstadspulsen än så här kommer du inte.

West London College har nu ett fantastiskt erbjudande där University of the Arts (Central Saint Martins, London College of Fashion, Wimbledon College of Arts med flera) finansierar en del av din utbildning i Fashion.

*För dig som ansöker till Foundation Diploma in Fashion Design och är mellan 19-24 år finns mycket goda möjligheter till att få bidrag på din terminsavgift på 2500-6920 GBP. Kostnaden blir då endast 0-4420 GBP. En chans du inte vill missa!

Vill du få en känsla av hur det är att studera fashion på WLC? Läs ett gästinlägg på bloggen där en av våra fashion-studenter berättar mer!

Är du intresserad? Kontakta Alicia på alicia@blueberry.nu eller ring 08-4426760.

Att flytta till London är det bästa jag någonsin gjort och så lycklig som jag har varit sen jag flyttade hit är obeskrivligt!
Våra lärare är fantastiska. De lär oss nya tekniker för att skapa konst varje dag.
Jag är så glad att jag tog steget och flyttade till London. Älskar skolan, mina lärare och staden! Kunde verkligen inte ha det bättre!
/Johanna, Hospitality & Tourism
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG