Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
West London College
BILDERVIDEOKARTA

West London College

Studera i hjärtat av London på ett av Storbritanniens bästa privata college - West London College. Colleget är belägen på självaste Oxford Street, närmare storstadspulsen än så här kommer du inte. På colleget kan du läsa 1-3 åriga utbildningar som ges i samarbete med Heriot-Watt University (Edinburgh) som är ett erkänt brittiskt universitet.

West London College, WLC, grundades 1930 och erbjuder en internationell studiemiljö. Colleget har cirka 1500 studenter där över 100 olika länder finns representerade.

Prisvärda bachelor- och masterutbildningar

Genom samarbete med Herriot-Watt University (Edinburgh) kan WLC erbjuda dig en brittisk universitetsexamen på Bachelor- och Masternivå. Studierna bedrivs på WLC med alla dess fördelar, såsom central lokalisering och låga terminsavgifter, men får ditt examensbevis från Heriot-Watt University.

Lärarna på West London College är utvalda för att ge dig bästa tänkbara kunskaper för framtiden. Här kan du studera ämnen som Fashion Design, Business, Information Technology och Hotel & Tourism Management. Du har schemalagd undervisning 15-18 timmar i veckan.

Centrala lokaler mitt i London

Colleget består av tre byggnader med moderna och välutrustade lokaler. Huvudbyggnaden Parliament House är belägen mitt i hjärtat av Londons "West End" med Soho och Hyde Park inom gångavstånd. Den andra och tredje byggnaden, Hannah House samt Duke Street Administrative Center, hittar du vid Baker Street och här ges bland annat alla utbildningar inom Fashion.

Nyfiken på WLC:s campus, här kan du hitta fler bilder på West London College.

Utbildningar

I samarbete med West London College erbjuder Blueberry dig följande kurser:

  • Sommarkurser: 4 - 8 veckor.
  • Diploma 12 månader.
  • Bachelor 2 år.
  • Master 18 månader.

Läs mer om utbildningarna på West London College.

Kontakta Alicia om du är intresserad av att studera på West London College i Storbritannien

Efter att ha bott ett halvt decennium i London så kan jag inget annat än att säga att det är min favorit bland alla storstäder!

Ring mig på 08-40888489 eller klicka här för att maila mig.


Studenter som är intresserade av West London College brukar också gilla följande college & universitet:

Hove College, Brighton
University of Sussex, Brighton
Lorenzo de' Medici Study Abroad, Florens


Blueberry hjälper dig gratis!

Du betalar direkt till West London College men får hjälp med ansökan, CSN och viktig information innan kursstart av oss.


Att flytta till London är det bästa jag någonsin gjort och så lycklig som jag har varit sen jag flyttade hit är obeskrivligt!
Våra lärare är fantastiska. De lär oss nya tekniker för att skapa konst varje dag.
Jag är så glad att jag tog steget och flyttade till London. Älskar skolan, mina lärare och staden! Kunde verkligen inte ha det bättre!
/Johanna, Hospitality & Tourism
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG