Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Billy Blue College of Design
BILDERVIDEOKARTA

Billy Blue College of Design

Billy Blue College of Design är en av Australiens ledande designskolor och en perfekt språngbräda för dig som drömmer om att ta klivet in i den kreativa branschen. Designskolan kombinerar teori med praktik och efter tre års studier tilldelas du en Bachelor of Applied Design.

Erkänt designcollege

Colleget startades 1987 av konsultbyrån Billy Blue Design and Writing med plats för endast 4 studenter. Med tiden har colleget vuxit sig större och är numera erkänt både nationellt och internationellt. Idag studerar mer än 850 studenter vid Billy Blue och skolan erbjuder studier inom Communication (Grafisk design), Digital Media, Residential Interior, Branding Enviroment samt Branded Fashion. Campus hittar du i de populära städerna Sydney, Melbourne och Brisbane.

Billy Blue är ett dynamiskt designcollege med hög standard, lärarna är själva verksamma i branschen och har en mängd kontakter som skolan samarbetar med. Under dina studier på Billy Blue erbjuds du möjlighet att få praktik på några av landets ledande kreativa företag och PR-byråer, samt support från colleget att erbjudas jobb eller starta eget efter avslutad examen.

Formar framtidens kreatörer

På Billy Blue College of Design formas och utvecklas kreatörer som också förstår strategi och projektledning, eller som Tony Ibbotson från Creative Method uttrycker det:

"From all student portfolios seen from numerous colleges and universities, Billy Blue students were by far the most commercial sound. Please pass on our congratulations to any tutors involved in the training as they are producing great results."

Under årens lopp har skolan utbildat en rad designers och deras framgångssagor avlöser varandra, bland annat arbetar de på MTV, Landor, Eskimo och Frost.

Nyöppnade campus i Sydney och Brisbane

I mitten av 2014 flyttade Billy Blue och CATC till nya lokaler i både Sydney och Brisbane. Dessa två nya campus har som mål att bli Australiens mest innovativa med den senaste tekniken och modernt miljötänk. Skolorna tillhör Torrens University som har sin bas i Adelaide men som också hjälper de separata kreativa skolorna att utvecklas i egna områden.

I Sydney delar Billy Blue och CATC Design Shool campus i trendiga statsdelen Ultimo. Det är en modern byggnad med öppen planlösning, högt i tak och stora ljusa rum. Det nya campuset i Brisbane är beläget på klipporna med utsikt över Brisbane River. Sju skolor delar detta campus, som har en modern stil men med en avslappnande resort-känsla. Campuset har utsikt över staden och den ikoniska Storey Bridge.

Utbildningar

I samarbete med Billy Blue College of Design erbjuder Blueberry dig följande kurser:

  • Bachelor of Applied Design - 3 år.

Kontakta Christine om du är intresserad av att studera på Billy Blue College of Design i Australien

Ring mig på 08-40888497 eller klicka här för att maila mig.


Studenter som är intresserade av Billy Blue College of Design brukar också gilla följande college & universitet:

Lorenzo de' Medici Design, Florens
Whitehouse Institute of Design, Sydney
Swinburne University of Technology, Melbourne

Nyheter & erbjudanden

Sista chansen att studera utomlands till våren! Ansök nu!

Nu är det sista chansen att ansöka för dig som vill studera utomlands till våren! Ansökan är fortfarande öppen ett litet tag till för Australien, Nya Zeeland och Europa. Det snabbaste sättet att få hjälp att komma in på rätt skola i tid är att maila info@blueberry.nu eller ringa 08-442 67 60. Här är några av alla skolorna i vårt utbud:

Australien & Nya Zeeland

Europa

Nyheter & erbjudanden

Stipendium på 30% av kursavgiften hos APM & Billy Blue

Skolorna APM och Billy Blue i Australien erbjuder nu studenter ett stipendium som täcker hela 30% av kursavgiften för hela utbildningen! Skicka in din ansökan innan året är slut för att ta del av erbjudandet. Läs mer om skolorna här:

APM
Billy Blue


Blueberry hjälper dig gratis!

Du betalar direkt till Billy Blue College of Design men får hjälp med ansökan, CSN och viktig information innan kursstart av oss.


Att studera här är det bästa jag gjort. Krävande men fantastiskt roligt! Om du älskar design är detta skolan för dig.
/Jacqueline
Billy Blue är en fantastisk skola om du brinner för design. Föreläsarna är otroligt kunniga och känner väl till branschen!
/Hampus
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG