Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Whitehouse Institute of Design
BILDERVIDEOKARTA

Whitehouse Institute of Design

Whitehouse Institute of Design startades för över 20 år sedan av Leanne Whitehouse själv. Efter en karriär som designer i bl.a. New York bestämde Leanne sig för att återvända till Australien och starta upp designskolan som skulle komma att bli en av de främsta i Australien med internationellt erkänd status.

Universitetet

Whitehouse Institute of Design är skolan för dig som vill satsa på en karriär inom design, mode, interiör och styling. Lärarna vid designinstitutet har en omfattande erfarenhet inom design och mode och är själva aktiva inom branschen. De brinner för att ta fram den estetiska och kreativa talangen hos varje enskild student.

Skolan erbjuder studier i ljusa, moderna och fullt utrustade designstudios och ateljéer med stöd av det senaste inom teknik och produktion. Som student vid Whitehouse Institute uppmuntras du till att delta i både nationella och internationella designtävlingar. Studenter vid skolan har under årens lopp vunnit en rad olika utmärkelser.

Whitehouse Institute of Design har centralt belägna campusområden i Sydney och Melbourne. Campuset i Sydney har gångavstånd till Darling Harbour och de stora shoppinggatorna. Campuset i Melbourne ligger i hjärtat av Melbournes shoppingdistrikt.

Utbildningar

I samarbete med Whitehouse erbjuder Blueberry dig följande kurser med möjlighet till studiemedel:

  • Bachelor of Design – Tvååriga utbildningar inom Fashion Design, Interior Design samt Styling and Creative Direction.

Läs mer om utbildningarna på Whitehouse Institute of Design.

Kontakta Christine om du är intresserad av att studera på Whitehouse Institute of Design i Australien

Ring mig på 08-40888497 eller klicka här för att maila mig.Nyheter & erbjudanden

Sista chansen att studera utomlands till våren! Ansök nu!

Nu är det sista chansen att ansöka för dig som vill studera utomlands till våren! Ansökan är fortfarande öppen ett litet tag till för Australien, Nya Zeeland och Europa. Det snabbaste sättet att få hjälp att komma in på rätt skola i tid är att maila info@blueberry.nu eller ringa 08-442 67 60. Här är några av alla skolorna i vårt utbud:

Australien & Nya Zeeland

Europa


Blueberry hjälper dig gratis!

Du betalar direkt till Whitehouse Institute of Design men får hjälp med ansökan, CSN och viktig information innan kursstart av oss.


Ta chansen att studera utomlands om du kan, det är bland det bästa jag gjort. Man lär sig så mycket mer och vidgar sina vyer!
/Emma
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG