Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Utbildningar på Whitehouse Institute of Design
BILDERVIDEOKARTA

Utbildningar på Whitehouse Institute of Design

Whitehouse Institute of Design erbjuder tvååriga utbildningar som leder till en Bachelor of Design - motsvarande kandidatexamen i Sverige. Du väljer mellan inriktningarna Fashion Design, Interior Design samt Styling and Creative Direction.

Utbildningarna är yrkesinriktade och förbereder dig inför en karriär inom design, styling och mode. Kurserna håller mycket hög kvalitet med stort fokus på personlig utveckling hos varje enskild student.

Bachelor of Design - Fashion Design

Detta är utbildningen för dig som brinner för mode och trender. Efter avslutad examen är du redo för en karriär inom den globala och eftertraktade modebranschen. Här läser du ämnen som modeteckning, mönsterkonstruktion, sömnad, materiallära samt teori.

Läs mer om utbildningen på skolans egna sida.

Bachelor of Design - Interior Design

Drömmer du om en framtid som inredningsdesigner är detta utbildningen för dig. Här läser du ämnen som kreativ design, design teckning, materialkunskap, designhistoria samt nutida design.

Läs mer om utbildningen på skolans egna sida.

Bachelor of Design – Styling and Creative Direction

Utbildningen för dig som är intresserad av styling inom mode, inredning och media/reklam. Du läser ämnen som kommunikation, teckning, nutida design och lär dig bl.a. att göra trendprognoser samt stilistiska lösningar. Projektledning ingår i utbildningen.

Läs mer om utbildningen på skolans egna sida.


Terminsstart 2017

Vårtermin 2017: 30 januari

Hösttermin 2017: 11 januari

Kursspriser 2017

Bachelor of Design: 40680 AUD, ca 282726 kr, per år.
Utöver detta tillkommer kostnad för Art Kit på ca 660 AUD, ca 4587 kr till 685 AUD, ca 4761 kr beroende på vilken kurs du läser, samt ett Technical Kit på mellan 310 AUD, ca 2155 kr till 355 AUD, ca 2467 kr.

Se ansökningssidan för information om ansökan och förkunskapskrav.

Kursavgiften betalas direkt till skolan. Blueberry hjälper dig således helt gratis! Läs mer om betalning och finansiering av utbildningarna på Whitehouse Institute of Design.

Kontakta Christine om du är intresserad av att studera på Whitehouse Institute of Design i Australien

Ring mig på 08-40888497 eller klicka här för att maila mig.Nyheter & erbjudanden

Sista chansen att studera utomlands till våren! Ansök nu!

Nu är det sista chansen att ansöka för dig som vill studera utomlands till våren! Ansökan är fortfarande öppen ett litet tag till för Australien, Nya Zeeland och Europa. Det snabbaste sättet att få hjälp att komma in på rätt skola i tid är att maila info@blueberry.nu eller ringa 08-442 67 60. Här är några av alla skolorna i vårt utbud:

Australien & Nya Zeeland

Europa


Blueberry hjälper dig gratis!

Du betalar direkt till Whitehouse Institute of Design men får hjälp med ansökan, CSN och viktig information innan kursstart av oss.


Ta chansen att studera utomlands om du kan, det är bland det bästa jag gjort. Man lär sig så mycket mer och vidgar sina vyer!
/Emma
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG