Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Engelska juniorspråkresor 0

Engelska juniorspråkresor

Upptäck ett nytt land samtidigt som du bättrar på din engelska. Genom att studera ett språk i landet där det talas så gör du snabba framsteg. På en språkresa träffar du nya vänner och får minnen för livet.

Om du är över 16 år kan du även att åka på en del av våra engelska språkresor för vuxna studenter där man förväntas klara sig mera själv. Kontakta oss för gratis rådgivning om du är osäker på vad som passar dig. Nedan finner du en översikt av de olika studieorterna för våra engelska juniorkurser:

Storbritannien

Språkresa till Brighton 13-17 år
En klassisk ort för språkkurser. Brighton ligger på den engelska sydkusten bara ca 50 minuter från centrala London. Här finns en lång strandpromenad och den berömda piren med ett eget tivoli.

Språkresa till Cambridge 9-16 år
Cambridge är en mysig stad som ligger ca en timmes resa nordväst om London.

Språkresa till Edinburgh 11-17 år
Bildsköna Edinburgh är perfekt för ungdomar som vill uppleva en härlig stad samtidigt som man förbättrar sin engelska. Perfekt för Harry Potter-fans!

Språkresa till Ilfracombe 7-17 år
Mycket prisvärda kurser vid Atlantkusten i landskapet Devon. Staden är mysig och här har du möjlighet att kombinera språkundervisningen med din favoritaktivitet.

Språkresa till Sidmouth 8-18 år
En riktig pärla! En skola och familjer som verkligen tar hand om deltagarna. Det är en mysig mindre ort på den engelska sydkusten med ett utbud av kurser för alla åldrar.

Språkresa till Totnes 7-16 år
Totnes är en livlig liten stad nära kusten i sydvästra England. Här bor du i värdfamilj och studerar engelska på en mycket trevlig skola.

USA

Språkresa till New York 14-17 år
Coolaste ungdomskursen i New York måste vara denna, där du pluggar engelska och väljer ett specialämne som film, ledarskap, Broadway, mode, sport, konst eller dans.Har aldrig förut hört sonen be om att få gå till skolan, och han ville inte alls åka hem efter två veckor.
De två veckorna jag var där gick jätte snabbt när jag skulle åka hem ville jag stanna kvar.
Jag lärde mig mycket engelska men framför allt så hade jag otroligt kul! En riktigt lyckad resa!
Jag minns den pirrande känslan i magen då jag stod i kö till passkontrollen på Heathrow.
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG