Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Språkresa till Ilfracombe 7-17 år 0
BILDERKARTA

Språkresa till Ilfracombe 7-17 år

Ilfracombe är en genuint trevlig ort vid atlantkusten i norra Devon och den här skolan är den enda språkskolan i staden. Skolan har lång erfarenhet och är specialiserad på ungdomskurser där du kan kombinera sport och språk.

Språkskolan

Staden har 12 000 invånare på vintern och växer till närmare det dubbla under sommaren. Den gamla fiskehamnen har fortfarande aktiva fiskare som ger sig iväg tidigt på morgonen och kommer tillbaka med fångster som sedan blänker bland isbitar på torget och lockar till köp. Ilfracombe är idealisk för ungdomar. Bebyggelsen är charmig och gatorna går i krokiga svängar upp och ner. Runt staden finns fina sandstränder som blandas med karg klippkust. Fritidsutbudet under sommaren är stort och festivaler, tennisturneringar och musikuppträdanden avlöser varandra.

Skolan Channel School ligger trevligt i utkanten av staden med en park och tennisbanor som närmaste granne. Ungdomskurserna drivs av ett väl sammansvetsat team med stort engagemang. Utflykter och sportaktiviteterna uppdateras med nya idéer varje år. I anslutning till skolan finns ett mycket populärt café. Dessutom finns ett rum med datorer för internet och email för dig som vill ha kontakt med kompisarna hemma. Antalet ungdomskurser är många, så oavsett ålder och fritidsintresse går det ofta att hitta riktigt bra alternativ för alla smaker.

P.A.L.S

Channel School har utarbetat ett framgångsrikt sätt att integrera språkstudenterna med engelska ungdomar genom sitt kamratstödjarprogram som flera lokala ungdomar deltar i. Programmet heter P.A.L.S och står för Promoting Acceptance of Language Students. Det här är mycket uppskattat både bland de lokala ungdomarna och bland språkstudenter som får en chans att prata engelska med jämnåriga utanför värdfamiljen. 2014 vann Channel School British Councils prestigefyllda ELTons för P.A.L.S.

Observera att minimiåldern för att resa ensam på våra språkresor är 13 år.

Anmäl dig till en juniorspråkresa i Ilfracombe

Kontakta Maria om du har några frågor om att läsa en juniorkurs i engelska i Ilfracombe

Ring mig på 08-40888482 eller klicka här för att maila mig.Studentcitat

Familjen var helt underbar och gjorde resan till ett minne för livet! /Disa, 15 år

HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG