Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Språkresa till Manchester (fotbollskurs) 12-17 år 0
BILDERVIDEOKARTA

Språkresa till Manchester (fotbollskurs) 12-17 år

Älskar du fotboll? Då är det här programmet för dig. En unik fotbollsupplevelse för åldrarna 12-17 år i samarbete med Experience English och Manchester City FC. Upplev en språkresa som inte är som någon annan. Ta chansen och djupdyk i ett speciellt utformat språkprogram med fokus på fotboll.

Språkskolan

Det är nästan omöjligt att prata om Manchester utan att nämna fotbollen. Här finns två fotbollslag, Manchester United och Manchester City, som effektivt delar staden i en röd och en ljusblå del. Detta fotbollsprogram presenteras i samarbete med Manchester City.

Unik fotbollskurs och språkresa med Manchester City

Programmet löper under två veckor och är perfekt för dig som vill djupdyka i fotbollskunnande och samtidigt utveckla engelskan. Du får möjligheten att träna som en Manchester Cityspelare i deras helt nybyggda fotbollsakademi där både ungdomslag, reserver och A-lag tränar.

Engelskundervisningen och fotbollsträningen löper sida vid sida och programmet är utformat för att imitera det dagliga livet för en professionell fotbollsspelare.

City Football Academy - toppmodern anläggning

All träning och utbildning ges på Manchester Citys toppmoderna anläggning City Football Academy där alla Manchester Citys lag (juniorer, reserver, damlag och A-lag) tränar dagligen.

Anläggningen har byggts strax intill Etihad Stadium och är speciellt utformad för att inspirera och underlätta fotbollsutvecklingen. Chansen att få träna på en sådan unik anläggning är fantastisk och ger dig verkligen möjligheten att känna på livet som professionell fotbollsspelare.

Anmäl dig till en juniorspråkresa i Manchester (fotbollskurs)

Kontakta Johanna om du har några frågor om att läsa en juniorkurs i engelska i Manchester (fotbollskurs)

Ring mig på 08-40888484 eller klicka här för att maila mig.Nyheter & erbjudanden

Välkommen på UK Evening i Stockholm!

Drömmer du också om Londons pulserande storstadspuls, Wales gröna kullar, de fantastiska klipporna längsmed den engelska sydkusten eller Edinburghs vindlande gränder? Då ska du inte missa vår UK Evening!

Den 15 oktober bjuder vi in alla som är intresserade av studier eller jobb i Storbritannien att komma till vårt kontor på en informationsträff.

Kvällen börjar med en presentation och följs av mingel när du har chans att ställa frågor. På plats finns Blueberrys experter som har erfarenhet av både studier och jobb i Storbritannien, tidigare studenter samt en representant från Regent's University i centrala London.

Var: Blueberrys kontor, Grev Turegatan 35 i Stockholm
När: Torsdagen 15 oktober, Kl 16.30-19.00.

Läs mer om programmet och hur du anmäler dig här.0

HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG