Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Språkresa till Manchester (fotbollskurs) 12-17 år 0
BILDERVIDEOKARTA

Språkresa till Manchester (fotbollskurs) 12-17 år

Älskar du fotboll? Då är det här programmet för dig. En unik fotbollsupplevelse för åldrarna 12-17 år i samarbete med Experience English och Manchester City FC. Upplev en språkresa som inte är som någon annan. Ta chansen och djupdyk i ett speciellt utformat språkprogram med fokus på fotboll.

Språkskolan

Det är nästan omöjligt att prata om Manchester utan att nämna fotbollen. Här finns två fotbollslag, Manchester United och Manchester City, som effektivt delar staden i en röd och en ljusblå del. Detta fotbollsprogram presenteras i samarbete med Manchester City.

Unik fotbollskurs och språkresa med Manchester City

Programmet löper under två veckor och är perfekt för dig som vill djupdyka i fotbollskunnande och samtidigt utveckla engelskan. Du får möjligheten att träna som en Manchester Cityspelare i deras helt nybyggda fotbollsakademi där både ungdomslag, reserver och A-lag tränar.

Engelskundervisningen och fotbollsträningen löper sida vid sida och programmet är utformat för att imitera det dagliga livet för en professionell fotbollsspelare.

City Football Academy - toppmodern anläggning

All träning och utbildning ges på Manchester Citys toppmoderna anläggning City Football Academy där alla Manchester Citys lag (juniorer, reserver, damlag och A-lag) tränar dagligen.

Anläggningen har byggts strax intill Etihad Stadium och är speciellt utformad för att inspirera och underlätta fotbollsutvecklingen. Chansen att få träna på en sådan unik anläggning är fantastisk och ger dig verkligen möjligheten att känna på livet som professionell fotbollsspelare.

Anmäl dig till en juniorspråkresa i Manchester (fotbollskurs)

Kontakta Malin om du har några frågor om att läsa en juniorkurs i engelska i Manchester (fotbollskurs)

Som fotbollsintresserad är jag enormt imponerad av den här kursen. Ett måste för alla som drömmer om en framtid inom fotbollen.

Ring mig på 08-40888496 eller klicka här för att maila mig.Nyheter & erbjudanden

Sänkt pris på fotbollskursen i Manchester

City Football Language School är ett helt unikt program som ges i samarbete med språkskolan Experience English och fotbollsklubben Manchester City FC.

Du får en unik inblick i livet som fotbollsproffs och chans att utveckla både din engelska och dina fotbollskunskaper.

Detta är första sommaren som kursen erbjuds och vi har därför ett unikt uppstartserbjudande under maj månad. Istället för de tidigare 34 250 kr är kurspriset nu sänkt till 25 500 kr för bokningar som bekräftas innan slutet på maj.

För mer information om kursen, kontakta Malin via malin@blueberry.nu eller ring 08-408 88 496.0

HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG