Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Språkresor till Frankrike

Språkresor till Frankrike

Frankrike fjäskar inte och skulle aldrig sälja sin själ. Människor kommer dit ändå. För språket som klingar som ljuv musik, för den enkla men ack så delikata maten, för de massiva alperna, för det gnistrande Medelhavet. För romantiken.

Vågor, vin och passion

Frankrike har resurser att vara avundssjuk på. De aggressiva bergen i Chamonix med löfte om skidåkning och klättring. De böljande vinodlingarna i Bordeaux. Amboises sagolika slott som sägs vara några av världens vackraste. Ett medelhav och en atlantkust som utmanar och lockar surfare och badkrukor med ena dagen vilda vågor och den andra med fullkomlig stillhet. Andra länder blänger avundsjukt under lugg. För Frankrike är allt annat än blygsamt, här bryr man sig inte om att vara till lags. Inte rädd för att höras och ber aldrig om ursäkt. Passionen och känslorna har resulterat i ett kroppsspråk som nästan kan likställas med konst. Ett språk som avslöjar sinnesstämning på bara några sekunder.

Långlunch

I kindpussarnas land har livets goda hög prioritet. Bli inte förvånad om en simpel lunch varar i flera timmar där mat och vin avnjuts utan stress. Matkulturen har tagit karaktär av solen, är enkel och färgstark och för människor samman i en gemytlig stämning.

Paris – en runway

Och så var det Paris. En liten bit av himlen där romantik fortfarande regerar och skimret över Eiffeltornet och Triumfbågen aldrig verkar avta. Som en av världens största modestäder agerar Paris gator runways för flera ännu oupptäckta designers och modeller.

Frankrike är bohemskt frigjort och ståtligt på samma gång. Vive la France!

Språkresor till Frankrike: du hittar våra program uppe i högerkolumnen

Fakta om Frankrike

Landsnummer: 33.

El: 230 Volt, adapter behövs inte.

Valuta: Euro. Läs mer om valuta till Frankrike hos Forex.

Vaccination: Läs vaccinationsguidens råd för resor till Frankrike. Kontakta en vaccinationscentral om du är osäker.

UDs reseinformation: Vad bör man tänka på när man vill jobba eller studera i Frankrike? Vi hänvisar till UDs reseinformation för Frankrike.

Visum: Som EU-medborgare behöver du inget visum för att studera eller arbeta i Frankrike.Klicka för att se en större karta över våra studieorter i Frankrike

HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG