Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Om Blueberry world wide 0

Om Blueberry world wide

Blueberry grundades 2002 och är idag en av Sveriges största förmedlare av studier och volontärarbete utomlands. Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry!

Vi ger dig:

Gratis rådgivning
Vi erbjuder utbildningar och arbetsprogram på ca 150 orter över hela världen. Våra erfarna rådgivare hjälper dig att hitta ett program som passar just dig! Du kan välja mellan språkstudier i tretton olika språk, äventyrs- och volontärresor, utlandsarbete eller högre utbildningar på college, hotellskolor eller designskolor.

Kontakta oss för att boka gratis rådgivning på vårt kontor eller ställ dina frågor direkt per mail eller telefon.

Skolor och program av hög kvalitet
Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och vi har besökt hundratals skolor och arbetsarrangörer runt om i världen. Vår målsättning är att erbjuda kvalitet till bästa möjliga pris. Skolorna vi jobbar med är godkända av kvalitetsorganisationer som Eaquals, IALC, British Council, Souffle, Ceele etc. Vi följer regelbundet upp skolornas kvalitet genom utvärderingar och besök. Blueberry är också certifierad partneragent inom IALC och medlem i ALTO en internationell intresseorganisation för språkresebyråer och språkskolor.

Trygghet
En stor fördel med att boka gå igenom Blueberry är att du då får svenska konsumentregler på alla program som betalas direkt till oss. Det innebär bl.a. att om något går galet eller om det är något du inte är nöjd med så har du möjlighet att ta upp problem med oss eftersom vi är din arrangör. Bokar man själv så gäller istället det lokala landets regler.

Vi har genom vårt långa samarbete med skolorna byggt upp en viktig relation. Vi finns till hands för att hjälpa dig vid eventuella problem och lyssnar skolorna direkt på vad vi säger. En ensam student kan ha det mycket svårare.

Snabb service
Vår målsättning är att alltid ge dig bästa möjliga service på snabbast möjliga tid. Pröva oss gärna! När du bestämt dig för var du vill åka och anmält dig till oss så sköter vi det mesta. Förutom att boka program och boende åt dig så hjälper vi även till med CSN, försäkring samt information om visum, ankomst och mycket annat. Vi försöker också ge dig så mycket information som möjligt redan här på vår webbsida.

Förmånliga priser och villkor
Vi strävar efter att hålla så låga priser som möjligt för att ge dig pengar över till annat. På de program där du betalar direkt till ett college eller universitet tar vi vanligtvis inte ut någon avgift utan hjälper dig helt gratis. På övriga program sätter vi priser i svenska kronor. Tack vare våra förmånliga avtal kan vi ofta ge dig samma eller lägre pris än skolorna själva. På språkresor ger vi också en lägsta pris garanti.

Om du ändå har svårt att få pengarna att räcka till så kan du ansöka om Blueberrys stipendium på 15000 kr. Nästan alla våra utbildningar är dessutom berättigade till studiemedel från CSN.

Säkra o flexibla betalningslösningar och ansökningsformulär
Du kan betala till oss via Swish, bankgiro, direktbetalning via internetbank eller Visa/MasterCard. Betalningar och ansökningar via vår hemsida går via säkra SSL-protokoll. Läs mer på vår betalningssida.

Företagsinformation

Nyheter

Vi stödjer Världsnaturfonden

Blueberry är WWF Vänföretag 2015


Fakta om Blueberry world wide

Garanti
Vi ställer lagstadgad garanti till Kammarkollegiet.

Medlemskap
Blueberry är officiell partneragent till kvalitetsorganisationen IALCs språkskolor.

Blueberry har beviljats EU-bidrag för vårt praktikprogram inom Social Entrepreunurship i Exeter. Programmet är helt gratis för dig mellan 18-30 år. Flyg och boende ingår.

Blueberry godkänts som agent av den krävande branschorganisationen ICEF som sammanför agenter och skolor av hög kvalitet.

Blueberrys personal med ansvar för språkresor och Work and Travel i Australien och Kanada är utbildade landsspecialister.
HEM LÄNDER OM OSSLEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG