Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Träffa Blueberry runt om i Sverige 0

Träffa Blueberry runt om i Sverige

Här ser du var du kan träffa oss och våra samarbetspartners framöver. Vi ger dig gratis rådgivning om studier och arbete utomlands. Kontakta oss om vi inte kommer till din ort på en tid som passar dig. Vi kan även hjälpa dig per mail, telefon eller studierådgivning på vårt kontor i Stockholm.

Kalendarium

6 december: Pre-Departure för Australien 6 december

Tisdagen den 6 december kl. 17.00 - 19.00 bjuder vi på en träff för alla er som ska till Australien och studera till våren. Vi kommer att gå igenom information som är bra för er att känna till samt svara på de frågor som ni har om era resor. Dessutom är tanken att ni ska kunna träffa de andra som ska till samma universitet och land. Det här är en riktigt bra möjlighet att hitta någon att resa eller ordna boende med!

Vi har tänkt bjuda på fika och behöver därför veta innan hur många som kommer. Anmäl dig senast fredagen den 2 december till Jennifer på jennifer@blueberry.nu.

När: Tisdagen den 6 december

Var: Blueberrys kontor, Grev Turegatan 35 i Stockholm

7 december: Vi informerar om utlandsstudier på Linköpings Universitet 7 december!

Vi på Blueberry hjälper varje år ett stort antal studenter från Linköpings Universitet att studera utomlands. Onsdagen 7 december kommer vi till Linköping igen!

- Först håller vi en lunchföreläsning om utlandsstudier för studenter på Msektionen på Linköpings Universitet.

Plats: C4

Tid: 12.15-13.00

- Efter lunchföreläsningen kan studenter från samtliga fakulteter ställa frågor och ha individuella studierådgivningar med våra experter. Boka in din egen studierådgivning genom att höra av dig till isabelle@blueberry.nu.

Plats: SG1 i C-huset.

Tid: 13.30-17.00

Varmt välkomna!

8 december: Pre-Departure för USA 8 december

Torsdagen den 8 december kl. 17.00 - 19.00 bjuder vi på en träff för alla er som ska till USA och studera till våren. Vi kommer att gå igenom information som är bra för er att känna till samt svara på de frågor som ni har om era resor. Dessutom är tanken att ni ska kunna träffa de andra som ska till samma universitet och land. Det här är en riktigt bra möjlighet att hitta någon att resa eller ordna boende med!

Vi har tänkt bjuda på fika och behöver därför veta innan hur många som kommer. Anmäl dig senast måndagen den 5 december till Isabelle på isabelle@blueberry.nu.

När: Torsdagen den 8 december

Var: Östra Reals Gymnasium, Karlavägen 79 i StockholmKalendarium

6 december: Pre-Departure för Australien 6 december

7 december: Vi informerar om utlandsstudier på Linköpings Universitet 7 december!

8 december: Pre-Departure för USA 8 december

HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG