Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Träffa Blueberry runt om i Sverige 0

Träffa Blueberry runt om i Sverige

Här ser du var du kan träffa oss och våra samarbetspartners framöver. Vi ger dig gratis rådgivning om studier och arbete utomlands. Kontakta oss om vi inte kommer till din ort på en tid som passar dig. Vi kan även hjälpa dig per mail, telefon eller studierådgivning på vårt kontor i Stockholm.

Kalendarium

3 maj: Hawaii Pacific University bjuder in till informationskväll 3 maj

Stilla havets pärla Hawaii erbjuder mer än bara kritvita stränder och surfing i världsklass. På huvudön Oahu ligger det populära universitetet Hawaii Pacific University (HPU) där du kan studera allt ifrån en termin fristående kurser till längre utbildningar på både bachelor- och masternivå. Tisdagen den 3 maj kl. 17.00 har du möjlighet att träffa tidigare studenten Anna Sandell som läst en Bachelor på HPU och som nu arbetar hos oss på Blueberry samt Jimmi Hemmenbach som arbetar med internationella studenter på HPU. Även vi andra på Blueberry kommer att finnas på plats för att besvara dina frågor om skolan, ansökningsprocessen, CSN och visum. Vi bjuder på fika, välkommen!

Anmäl dig till Anna på anna.sandell@blueberry.nu

När: Tisdagen den 3 maj kl. 17.00
Var: Blueberrys kontor, Grev Turegatan 35, Stockholm

8 maj: Volontärrådgivning hos Blueberry

Är du intresserad av att åka på en volontär- eller äventyrsresa? Då har du säkert en hel del frågor du vill ha svar på innan du kan bestämma dig för vilken resa som passar bäst för just dig. På måndag den 9 maj kan du boka en reserådgivning med vår volontärexpert Frida Blomster så hjälper hon dig med svar på dina funderingar.

Följande tider finns att boka måndag 9 maj:

  • 09.00-10.00
  • 10.00-11.00
  • 11.00-12.00
  • 13.00-14.00
  • 14.00-15.00
  • 15.00-16.00 BOKAD

Anmäl dig genom att maila Frida på frida@blueberry.nu eller ring 08-509 316 55. Vid anmälan ber vi dig att meddela namn, mailadress, telefonnummer, tid du vill boka och vilken resa du är intresserad av.

Vi ses!

10 maj: Kinesisk afton hos Blueberry 10 maj kl. 17.00

Nästan en femtedel av jordens befolkning talar kinesiska och kunskaper i språket är eftertraktade på arbetsmarknaden. Få ditt CV att sticka ut lite extra genom att läsa en språkkurs i kinesiska med Blueberry! Vi samarbetar med flertalet språkskolor i Kina och Taiwan och förutom undervisningen i klassrummet övar du även dina språkkunskaper på fritiden. På så vis lär du dig språket mycket snabbare samtidigt som du får ta del av den kinesiska kulturen. Tisdagen den 10 maj kl. 17.00 har vi kinesisk afton här på Blueberry. Då har du möjlighet att träffa och ställa frågor till Grace Hung som själv är från Taiwan och har mandarin som modersmål. Nu arbetar hon med våra kinesiska språkskolor här på Blueberry.

Anmäl dig till Grace på grace@blueberry.nu

När: Tisdagen den 10 maj kl. 17.00
Var: Blueberrys kontor, Grev Turegatan 35, Stockholm

12 maj: Japansk och koreansk afton i Stockholm den 12:e maj

Funderar du på att studera japanska i Japan eller koreanska i Korea? Då är du välkommen på vår japanska och koreanska afton där vi ger dig mycket information och inspiration.

När: Torsdagen den 12 maj, kl 18.00
Var: Blueberrys kontor, Grev Turegatan 35 i Stockholm

Läs mer och anmäl dig här!

15 maj: Förlängt ansökningsdatum för Santa Monica College

Santa Monica College (SMC) har valt att förlänga ansökningsperioden inför höstterminen till 15 maj. Ta chansen att studera på college i höst och skicka in din ansökan under april månad. Information om hur du går tillväga hittar du här.

15 maj: Förlängt ansökningsdatum för Santa Barbara City College

Santa Barbara City College (SBCC) har valt att förlänga ansökningsperioden inför höstterminen till 15 maj. Ta chansen att studera på college i höst och skicka in din ansökan under april månad. Information om hur du går tillväga hittar du här.

18 maj: Australienkväll

Drömmer du om studera eller jobba i Australien? Då är du välkommen på vår Australienkväll i Stockholm eller Malmö. Kvällen hålls tillsammans med våra skola IH Sydney.

Stockholm
Var: Östra Reals Gymnasium, Karlavägen 79 i Stockholm
När: Tisdagen 17 maj, kl 18.00.

Malmö
Var: Scandic Kramer, Stortorget 7 i Malmö
När: Onsdagen 18 april, kl 18.00.

Läs mer och anmäl dig här!Kalendarium

3 maj: Hawaii Pacific University bjuder in till informationskväll 3 maj

8 maj: Volontärrådgivning hos Blueberry

10 maj: Kinesisk afton hos Blueberry 10 maj kl. 17.00

12 maj: Japansk och koreansk afton i Stockholm den 12:e maj

15 maj: Förlängt ansökningsdatum för Santa Monica College

15 maj: Förlängt ansökningsdatum för Santa Barbara City College

18 maj: Australienkväll

HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG