Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Medarbetare på Blueberry world wide 0

Medarbetare på Blueberry world wide

Här finner du en presentation av oss som arbetar på Blueberry: Erik Aneer, Axel Magnusson, Alicia Muchowicz, Maria Berthelius, Águeda Bergdahl González, Lottie Högman, Steven Engström, Vera Giertz Harris, Anna Persson, Christine Elias, Frida Blomster, Malin Hägg, Johan Asplund, Eva Axelsson Engström, Stefan Engström. Vi ser fram emot att höra av dig!

Maila Erik Aneer på Blueberry

Senior Area Manager

Jag har en examen i japanska från Stockholms universitet och även studerat japanska i både Nagoya och Osaka. Jag har också studerat lite kinesiska och koreanska. Efter mina upplevelser i Japan vill jag hjälpa andra att ta steget ut i världen. Tidigare arbetade jag för japanska ambassaden i Sverige. Ett av mina bästa reseminnen är en natt på karaokebar i Osaka där jag gav allt utklädd till drake.

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för språkresor till Japan, Kina och Korea.

Eriks direktnummer är: 08-40888481

Maila Axel Magnusson på Blueberry

Key Account Manager

Jag har en civilekonomsexamen från internationella ekonomprogrammet på Handelshögskolan i Göteborg samt en pol. kand. i statsvetenskap från Lund. Mina upplevelser från studier och arbete utomlands har varit helt fantastiska. Bland annat har jag tillbringat en säsong som skibum i Verbier, läst franska i Bordeaux samt gjort ett utbytesår i Grenoble. Säger som Stenmark: Det e bar å åk!

Jag arbetar som Key Account Manager för Higher Education och ansvarar för college och universitet i Australien, England och USA.

Axels direktnummer är: 08-40888487

Maila Alicia Muchowicz på Blueberry

Area Manager

Jag har en kandidatexamen inom International Tourism and Hospitality Management från London South Bank University. Tidigare har jag även arbetat i Norge på Hurtigruten och som informatör åt en utbildningskoncern i Sverige. Mitt bästa resminne är när jag tog en stuntplansflyglektion i Nya Zeeland trots att jag är otroligt höjdrädd!

Jag arbetar som Area Manager för Higher Education och hjälper studenter som vill studera i England, USA. Australien, Schweiz och Dubai.

Alicias direktnummer är: 08-40888489

Maila Maria Berthelius på Blueberry

Area Manager

Jag är en resglad person med en kandidatexamen i turismvetenskap från Linnéuniversitetet, Kalmar. Mitt favoritland är Frankrike som jag upptäckte när jag läste en 13 veckors kurs på Sorbonne. Paris är en av mina absoluta favoritstäder med sina distinkta kvarter och fina parker. Att studera och resa är bland det bästa som finns enligt mig!

Jag arbetar som Area Manager med ansvarar för språkresor. Kontakta mig gärna om du är intresserad av att läsa franska, arabiska, grekiska, polska, rysk, thailändska, engelska i Kanada och koreanska vid Yonsei.

Marias direktnummer är: 08-40888482

Maila Águeda Bergdahl González på Blueberry

Area Manager

Jag är uppvuxen i Spanien. Jag började tidigt åka på språkresor till England och Tyskland. Jag har en examen i International Hospitality Management från University of Irvine, Kalifornien och en Master i språk från Universidad de Barcelona. Jag har dessutom läst franska i Bryssel, italienska i Milano och arbetat i Berlin. Min passion är att resa, träffa människor, lära känna nya kulturer och språk.

Jag är ansvarig för språkresor i spanska, italienska, tyska och engelska i USA.

Águedas direktnummer är: 08-40888488

Maila Lottie Högman på Blueberry

Area Manager

Jag har en kandidatexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap från Södertörns högskola och läste en av terminerna i Thailand. Att resa är ett stort intresse. Det bästa med det är att man utvecklas, lär känna nya människor och får uppleva så mycket spännande! Mina bästa resminnen är när jag var och utforskade Los Angeles i USA, när jag läste en fotokurs i Kina och min resa runt om i Thailand

Jag arbetar som Area manager för Higher education och ansvarar för college och universitet i Australien, England och USA.

Lotties direktnummer är: 08-40888484

Maila Steven Engström på Blueberry

Area Manager

Jag är utbildad Civilekonom med stort intresse av den vida världen. Jag har bland annat bott i Australien, London och San Diego. Under min ungdom har jag varit på språkresor i södra England tre gånger och i Spanien två. Under min universitetsutbildning studerade jag ett halvår i Kaliforniens kära San Diego vilket var bland det bästa jag gjort. Nu vill jag även hjälpa dig att få följa dina drömmar.

Jag arbetar som Ekonom och Area Manager för Higher Education och hjälper huvudsakligen studenter som vill studera i soliga Kalifornien eller känna pulsen i New York. Därtill driver jag en hel del projekt.

Stevens direktnummer är: 08-40888490

Maila Vera Giertz Harris på Blueberry

Area Manager

Jag har ett Diploma of Tourism från Martin College i Australien. Tidigare har jag studerat i Christchurch och läst italienska på Blueberrys språkskola i Salerno. Min stora passion är att resa och mina bästa reseminnen är en safari i Tanzania, en roadtrip genom södra USA och valskådning i Nya Zeeland.

Jag studerar för närvarande men hjälper till extra på Blueberry emellanåt. Tidigare jobbade jag som Area Manager.

Veras direktnummer är: 08-40888483

Maila Anna Persson på Blueberry

Administrator

Resa är ett stort intresse vilket har speglat de språkresor jag gjort i både England och Spanien. Att få vara i landet och ta del av kulturen samtidigt som man lärde sig språket var fantastiskt! Den bästa reseupplevelsen var nog språkresan till Malaga där jag fick träffa massor av människor från olika delar av världen. Där testade jag dykning för första gången, en upplevelse jag sent glömmer!

Jag jobbar med administration på Blueberry.

Maila Christine Elias på Blueberry

Operations Manager

Jag har en kandidatexamen inom studie- och yrkesvägledning och en yrkesutbildning inom personal och rekrytering från Sverige, samt ett Certificate in International Business från State University of New York, New Paltz. Med en uppväxt i Australien och Sverige, är jag en person som älskar att utforska nya platser. Är du redo att hitta din passion? Börja med att ta ett steg ut och hitta din väg!

Som Operations Manager ansvarar jag för det dagliga arbetet inom språkresor, college & universitet och jobb utomlands samt är med i planeringen av Blueberrys strategi och utveckling. Jag jobbar även med våra skolor i Italien, Australien och Kanada.

Christines direktnummer är: 08-40888497

Maila Frida Blomster på Blueberry

Ubuntu Volunteer & Adventure

Jag är examinerad resekonsult vid Frans Schartaus handelsinstitut och en passionerad resgalning. Så fort jag får chansen åker jag ut på nya äventyr. Jag har bott en höst på Zanzibar och provat på livet som volontär i Laos och i Thailand. Ett av mina bästa resminnen är vandringen till Everest Base Camp - ansträngande, men definitivt värt det!

Jag är leverantör och ansvarig för Blueberrys volontär- och äventyrsprogram genom mitt företag Ubuntu Volunteer and Adventure.

Fridas direktnummer är: 08-50931655

Maila Malin Hägg på Blueberry

Marketing Manager

Med ett stort intresse för engelska så var det självklart för mig att åka utomlands så snart som möjligt och det var ingen slump att jag hamnade i Edinburgh. Med en Cambridgeexamen i bagaget gick resan vidare till Brighton och London där jag pluggade Business Administration. Jag älskar att resa men tar alla chanser jag kan att återvända till Storbritannien som blivit mitt andra hem.

Jag är marknadsansvarig och håller i all vår marknadsföring. Exempel på ansvarsområden är vår årliga mässa, broschyrarbete, hemsidan och övrig marknadskommunikation. Jag är även ansvarig för språkresor och arbetsprogram i Storbritannien och på Irland.

Maila Johan Asplund på Blueberry

Managing Director

Jag var med och grundade Blueberry 2002 och har jobbat inom företaget i många olika roller ända sedan dess. Från början är jag utbildad lärare i engelska, historia och IT. Jag har själv studerat utomlands på High School i USA, universitet i England samt språkskolor i Tyskland, Spanien och Japan. På senare år har det blivit en hel del resor till Asien.

Jag är företagets VD med huvudansvaret för verksamheten. Jag jobbar mycket med utveckling av våra produkter och webbsidor.

Maila Eva Axelsson Engström på Blueberry

Director, Higher Education

Jag grundade och drev under ett antal år företaget World Wide Education (numera Kilroy Education). Byggde för några år sedan upp avdelningen för internationell verksamhet på Berghs School of Communication. Tillbringat en längre tid i Australien och studerat International Business and Law på Graduate nivå vid Flinders University i Adelaide.

Jag har det övergripande ansvaret för vår avdelning för Higher Education och driver också ett antal strategi- och utvecklingsprojekt.

Maila Stefan Engström på Blueberry

Director

Jag har arbetat med internationella språkskolor sedan 1980 med företaget Avista/Språkreseförmedlarna. Jag är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm kompletterat med datautbildning på Stockholms Universitet. Jag har själv varit på språkkurs i Ilfracombe, Esastbourne, Chambery, Antibes, Sidmouth, Lindau, Málaga och San Sebastián. 2002 grundade jag Blueberry.

Jag har det övergripande ekonomiska ansvaret för hela företaget, med extra fokus på våra avdelningar för språkresor och volontärresor.Nyheter

Mässa om studier och jobb utomlands
Lördagen den 13 februari är det dags för Blueberrys stora mässa om utlandsstudier, språkresor, volontärarbete och jobb utomlands. Välkommen!

Välkommen på japansk afton i Göteborg 15/12
Vill du studera i Japan? Då är du välkommen på vår Japanska informations­kväll i Göteborg som vi håller med Nihongo Center från Kyoto.

Träffa Hawaii Pacific University den 22/2 i Stockholm
För dig som är intresserad av masterstudier på Hawaii. Läs mer och anmäl dig här!

Träffa Monash University i Stockholm
Ta chansen att träffa Monash University från Melbourne som kommer att vara i Stockholm den 15 februari. Anmäl dig här!

Erbjudande på ettårskurserna i Fukuoka
Anmäl dig nu till en ettårskurs på GenkiJacs så får du en gratis examenskurs eller kulturkurs på köpet!

Utlandsstudiebloggen
Blueberrys utlandsstudiemässa 13/2

Fler nyheter


Blueberry är WWF Vänföretag 2015
HEM LÄNDER OM OSSLEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG