Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Medarbetare på Blueberry world wide 0

Medarbetare på Blueberry world wide

Här finner du en presentation av oss som arbetar på Blueberry: Frida Blomster, Erik Aneer, Águeda Bergdahl González, Malin Hägg, Stina Lindgren, Alicia Muchowicz, Maria Briland, Vera Giertz Harris, Johanna Pirttikoski, Philip Göransson, Johan Asplund, Stefan Engström, Eva Axelsson Engström. Vi ser fram emot att höra av dig!

Maila Frida Blomster på Blueberry

Area Manager

Jag är examinerad resekonsult vid Frans Schartaus handelsinstitut och en stor res- och språkälskare. Jag har studerat franska i Aix-en-Provence och vid Uppsala universitet, tillbringat fyra månader vid en dansk folkhögskola på Zanzibar och även provat på livet som volontär i Laos och i Thailand. Bland mina bästa minnen finns fallskärmshoppning och betraktandet av vilda elefanter.

Jag ansvarar för franska, tyska, engelska i USA, arabiska, grekiska, polska, ryska, thailändska, arbete i Kanada, Tyskland, Österrike, Kina och Vietnam samt för våra äventyrs- och volontärresor i Afrika, Asien, Europa och Oceanien.

Maila Erik Aneer på Blueberry

Area Manager

Jag är språkvetare med en kandidatexamen i japanska från Stockholms universitet. Jag har även studerat japanska i både Nagoya och Osaka. Efter mina upplevelser i Japan vill jag uppmuntra och hjälpa andra att ta steget ut i världen. Jag har tidigare arbetat för japanska ambassaden i Sverige. Ett av mina bästa reseminnen är en helnatt på karaokebar i Osaka där jag gav allt utklädd till drake.

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för språkresor till Japan, Kina och Korea.

Maila Águeda Bergdahl González på Blueberry

Area Manager

Jag är uppvuxen i Spanien. Jag började tidigt åka på språkresor till England och Tyskland. Jag har en examen i International Hospitality Management från University of Irvine, Kalifornien och en Master i språk från Universidad de Barcelona. Jag har dessutom läst franska i Bryssel, italienska i Milano och arbetat i Berlin. Min passion är att resa, träffa människor, lära känna nya kulturer och språk.

Jag är ansvarig för våra spanska och portugisiska språkresor samt språkresor till Malta och engelska juniorkurser. Jag jobbar också med ansökningsadministration för våra kunder till Santa Monica College.

Maila Malin Hägg på Blueberry

Marketing Coordinator

Med ett stort intresse för engelska så var det självklart för mig att åka utomlands så snart som möjligt och det var ingen slump att jag hamnade i Edinburgh. Med en Cambridgeexamen i bagaget gick resan vidare till Brighton och London där jag pluggade Business Administration. Jag älskar att resa men tar alla chanser jag kan att återvända till Storbritannien som blivit mitt andra hem.

Jag arbetar som koordinator på våra IT- och marknadsföringsprojekt. Exempel på ansvarsområden är vår årliga mässa, broschyrarbete, hemsidan och övrig marknadskommunikation. Jag ansvarar även för våra juniorresor till England och Skottland.

Maila Stina Lindgren på Blueberry

Area Manager

Jag har tillbringat fyra år på universitet i Jacksonville, Florida och därifrån har jag en kandidatexamen i marknadsföring. Jag har ett stort intresse för att resa och har bland annat läst spanska i Spanien under en sommar. Jag tycker att utlandserfarenhet är bland det bästa man kan skaffa sig och brinner för att hjälpa andra att hitta bästa möjliga lösning.

Jag arbetar som Area Manager för Higher Education och hjälper studenter som vill studera i USA, Australien, England, Spanien, Italien och Frankrike.

Maila Alicia Muchowicz på Blueberry

Area Manager

Jag har en kandidatexamen inom International Tourism and Hospitality Management från London South Bank University. Tidigare har jag även arbetat i Norge på Hurtigruten och som informatör åt en utbildningskoncern i Sverige. Mitt bästa resminne är när jag tog en stuntplansflyglektion i Nya Zeeland trots att jag är otroligt höjdrädd!

Jag arbetar som Area Manager för Higher Education och hjälper studenter som vill studera i England, USA. Australien, Schweiz och Dubai.

Maila Maria Briland på Blueberry

Area Manager

Jag har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap från Högskolan Dalarna. Att resa och lära känna människor från nya kulturer ligger mig varmt om hjärtat – jag har tidigare studerat vid Santa Monica College, samt arbetat som aupair och läst spanska i Barcelona.

Jag arbetar som Area Manager och hjälper er som vill studera på college och universitet i USA, Australien, England och Spanien. Jag ansvarar även för vår EU-praktik i England.

Maila Vera Giertz Harris på Blueberry

Booking Administrator

Jag har ett Diploma of Tourism från Martin College i Australien. Tidigare har jag studerat i Christchurch och läst italienska på Blueberrys språkskola i Salerno. Min stora passion är att resa och mina bästa reseminnen är en safari i Tanzania, en roadtrip genom södra USA och valskådning i Nya Zeeland.

Jag är Area Manager och har ansvar för kontorsadministration, språkresor och Work and Travel i Australien och Nya Zeeland, språkresor till England och Italien, volontärresor i Latinamerika samt studier på Martin College i Australien.

Maila Johanna Pirttikoski på Blueberry

Area Manager

Jag har en kandidatexamen i turism från Södertörns Högskola i Stockholm. Jag läste mitt sista år på universitetet på distans i Nya Zeeland, och jag har även bott i Australien, Norge och Skottland. Att resa, bo eller studera i ett annat land är en upplevelse för livet!

Jag är Area manager med ansvar för våra spanska och portugisiska språkresor samt språkresor till Tyskland. Jag jobbar också med ansökningsadministration för våra studenter till Santa Monica College.

Maila Philip Göransson på Blueberry

Operations Manager and Finance

Jag är civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg med inriktning mot redovisning och ekonomistyrning. Jag har även en kandidatexamen i engelska. Jag reser ofta och gärna, som bäst trivs jag på motorvägarna i USA.

Jag arbetar som Operations Manager för Higher Education där jag leder och koordinerar arbetet på avdelningen. Jag arbetar även som ekonom och till mina uppgifter hör allt som har med ekonomi och styrning att göra.

Maila Johan Asplund på Blueberry

Managing Director

Jag var med och grundade Blueberry 2002 och har jobbat inom företaget i många olika roller ända sedan dess. Från början är jag utbildad lärare i engelska, historia och IT. Jag har själv studerat utomlands på High School i USA, universitet i England samt språkskolor i Tyskland och Spanien. På senare år har det blivit en hel del resor till asien.

Jag är företagets VD med huvudansvaret för verksamheten. Jag jobbar mycket med utveckling av våra produkter och webbsidor.

Maila Stefan Engström på Blueberry

Director

Jag har arbetat med internationella språkskolor sedan 1980 med företaget Avista/Språkreseförmedlarna. Jag är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm kompletterat med datautbildning på Stockholms Universitet. Jag har själv varit på språkkurs i Ilfracombe, Esastbourne, Chambery, Antibes, Sidmouth, Lindau, Málaga och San Sebastián. 2002 grundade jag Blueberry.

Jag har det övergripande ekonomiska ansvaret för hela företaget, med extra fokus på våra avdelningar för språkresor och volontärresor.

Maila Eva Axelsson Engström på Blueberry

Director, Higher Education

Jag grundade och drev under ett antal år företaget World Wide Education (numera Kilroy Education). Byggde för några år sedan upp avdelningen för internationell verksamhet på Berghs School of Communication. Tillbringat en längre tid i Australien och studerat International Business and Law på Graduate nivå vid Flinders University i Adelaide.

Jag har det övergripande ansvaret för vår avdelning för Higher Education och driver också ett antal strategi- och utvecklingsprojekt.Nyheter

Jobba på Blueberry
Vi söker en ny Area Manager till vår avdelning för College och Universitet (Higher Education). Läs mer och ansök här!

Välkommen på volontärafton i Stockholm 7/5
Vill du veta mer om att volontärarbeta utomlands? Kom på vår volontärafton i centrala Stockholm onsdagen den 7 maj. Läs mer här!

Medicinstudier till hösten? Missa inte antagningstestet den 22 maj!
Nu är det dags att söka till Lithuanian University of Health Sciences där du kan studera till läkare, tandläkare och veterinär. Ta chansen!

Blueberry kommer till Göteborg 15 maj
Blueberry besöker Göteborg för öppet hus på Espresso House den 15 maj. Läs mer och anmäl dig här!

Träffa Blueberry på Fairycon i Kalmar 24/4
Blueberry besöker Fairycon i Kalmar torsdagen den 24 april och kommer hålla föreläsning klockan 14.00. Läs mer här!

Fler nyheter


Blueberry stöder musikhjälpen 2013

HEM LÄNDER OM OSSTRÄFFA OSS KONTAKT    BLOGG