Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Medarbetare på Blueberry world wide 0

Medarbetare på Blueberry world wide

Här finner du en presentation av oss som arbetar på Blueberry: Erik Aneer, Axel Magnusson, Vera Giertz Harris, Johanna Pirttikoski, Alicia Muchowicz, Maria Berthelius, Steven Engström, Águeda Bergdahl González, Frida Blomster, Malin Hägg, Johan Asplund, Eva Axelsson Engström, Stefan Engström. Vi ser fram emot att höra av dig!

Maila Erik Aneer på Blueberry

Senior Area Manager

Jag har en examen i japanska från Stockholms universitet och även studerat japanska i både Nagoya och Osaka. Jag har också studerat lite kinesiska och koreanska. Efter mina upplevelser i Japan vill jag hjälpa andra att ta steget ut i världen. Tidigare arbetade jag för japanska ambassaden i Sverige. Ett av mina bästa reseminnen är en natt på karaokebar i Osaka där jag gav allt utklädd till drake.

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för språkresor till Japan, Kina och Korea.

Maila Axel Magnusson på Blueberry

Key Account Manager

Jag har en civilekonomsexamen från internationella ekonomprogrammet på Handelshögskolan i Göteborg samt en pol. kand. i statsvetenskap från Lund. Mina upplevelser från studier och arbete utomlands har varit helt fantastiska. Bland annat har jag tillbringat en säsong som skibum i Verbier, läst franska i Bordeaux samt gjort ett utbytesår i Grenoble. Säger som Stenmark: Det e bar å åk!

Jag arbetar som Key Account Manager för Higher Education och ansvarar för college och universitet i Australien, England och USA.

Maila Vera Giertz Harris på Blueberry

Area Manager

Jag har ett Diploma of Tourism från Martin College i Australien. Tidigare har jag studerat i Christchurch och läst italienska på Blueberrys språkskola i Salerno. Min stora passion är att resa och mina bästa reseminnen är en safari i Tanzania, en roadtrip genom södra USA och valskådning i Nya Zeeland.

Jag är Area Manager och har ansvar för kontorsadministration, språkresor och Work and Travel i Australien och Nya Zeeland, språkresor till England, Irland, Malta, USA och Italien samt volontärresor i USA.

Maila Johanna Pirttikoski på Blueberry

Area Manager

Jag har en kandidatexamen i turism från Södertörns Högskola i Stockholm. Jag läste mitt sista år på universitetet på distans i Nya Zeeland, och jag har även bott i Australien, Norge och Skottland. Att resa, bo eller studera i ett annat land är en upplevelse för livet!

Jag är Area manager med ansvar för våra spanska och tyska språkresor samt arbetsprogram i Nya Zeeland, Kanada och Tyskland. Jag jobbar också med ansökningsadministration för våra studenter till Santa Monica College och Santa Barbara City College.

Maila Alicia Muchowicz på Blueberry

Area Manager

Jag har en kandidatexamen inom International Tourism and Hospitality Management från London South Bank University. Tidigare har jag även arbetat i Norge på Hurtigruten och som informatör åt en utbildningskoncern i Sverige. Mitt bästa resminne är när jag tog en stuntplansflyglektion i Nya Zeeland trots att jag är otroligt höjdrädd!

Jag arbetar som Area Manager för Higher Education och hjälper studenter som vill studera i England, USA. Australien, Schweiz och Dubai.

Maila Maria Berthelius på Blueberry

Area Manager

Jag är en resglad person med en kandidatexamen i turismvetenskap från Linnéuniversitetet, Kalmar. Mitt favoritland är Frankrike som jag upptäckte när jag läste en 13 veckors kurs på Sorbonne. Paris är en av mina absoluta favoritstäder med sina distinkta kvarter och fina parker. Att studera och resa är bland det bästa som finns enligt mig!

Jag arbetar som Area Manager med ansvarar för språkresor. Kontakta mig gärna om du är intresserad av att läsa franska, arabiska, grekiska, polska, rysk, thailändska, engelska i Kanada och koreanska vid Yonsei.

Maila Steven Engström på Blueberry

Area Manager

Jag är utbildad Civilekonom med stort intresse av den vida världen. Jag har bland annat bott i Australien, London och San Diego. Under min ungdom har jag varit på språkresor i södra England tre gånger och i Spanien två. Under min universitetsutbildning studerade jag ett halvår i Kaliforniens kära San Diego vilket var bland det bästa jag gjort. Nu vill jag även hjälpa dig att få följa dina drömmar.

Jag arbetar som Ekonom och Area Manager för Higher Education och hjälper huvudsakligen studenter som vill studera i soliga Kalifornien eller känna pulsen i New York. Därtill driver jag en hel del projekt.

Maila Águeda Bergdahl González på Blueberry

Area Manager

Jag är uppvuxen i Spanien. Jag började tidigt åka på språkresor till England och Tyskland. Jag har en examen i International Hospitality Management från University of Irvine, Kalifornien och en Master i språk från Universidad de Barcelona. Jag har dessutom läst franska i Bryssel, italienska i Milano och arbetat i Berlin. Min passion är att resa, träffa människor, lära känna nya kulturer och språk.

Jag är mammaledig.

Maila Frida Blomster på Blueberry

Ubuntu Volunteer & Adventure

Jag är examinerad resekonsult vid Frans Schartaus handelsinstitut och en passionerad resgalning. Så fort jag får chansen åker jag ut på nya äventyr. Jag har bott en höst på Zanzibar och provat på livet som volontär i Laos och i Thailand. Ett av mina bästa resminnen är vandringen till Everest Base Camp - ansträngande, men definitivt värt det!

Jag är leverantör och ansvarig för Blueberrys volontär- och äventyrsprogram genom mitt företag Ubuntu Volunteer and Adventure.

Maila Malin Hägg på Blueberry

Marketing Manager

Med ett stort intresse för engelska så var det självklart för mig att åka utomlands så snart som möjligt och det var ingen slump att jag hamnade i Edinburgh. Med en Cambridgeexamen i bagaget gick resan vidare till Brighton och London där jag pluggade Business Administration. Jag älskar att resa men tar alla chanser jag kan att återvända till Storbritannien som blivit mitt andra hem.

Jag är marknadsansvarig och håller i all vår marknadsföring. Exempel på ansvarsområden är vår årliga mässa, broschyrarbete, hemsidan och övrig marknadskommunikation. Jag är även junioransvarig för engelska.

Maila Johan Asplund på Blueberry

Managing Director

Jag var med och grundade Blueberry 2002 och har jobbat inom företaget i många olika roller ända sedan dess. Från början är jag utbildad lärare i engelska, historia och IT. Jag har själv studerat utomlands på High School i USA, universitet i England samt språkskolor i Tyskland, Spanien och Japan. På senare år har det blivit en hel del resor till Asien.

Jag är företagets VD med huvudansvaret för verksamheten. Jag jobbar mycket med utveckling av våra produkter och webbsidor.

Maila Eva Axelsson Engström på Blueberry

Director, Higher Education

Jag grundade och drev under ett antal år företaget World Wide Education (numera Kilroy Education). Byggde för några år sedan upp avdelningen för internationell verksamhet på Berghs School of Communication. Tillbringat en längre tid i Australien och studerat International Business and Law på Graduate nivå vid Flinders University i Adelaide.

Jag har det övergripande ansvaret för vår avdelning för Higher Education och driver också ett antal strategi- och utvecklingsprojekt.

Maila Stefan Engström på Blueberry

Director

Jag har arbetat med internationella språkskolor sedan 1980 med företaget Avista/Språkreseförmedlarna. Jag är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm kompletterat med datautbildning på Stockholms Universitet. Jag har själv varit på språkkurs i Ilfracombe, Esastbourne, Chambery, Antibes, Sidmouth, Lindau, Málaga och San Sebastián. 2002 grundade jag Blueberry.

Jag har det övergripande ekonomiska ansvaret för hela företaget, med extra fokus på våra avdelningar för språkresor och volontärresor.Nyheter

Välkommen på öppet hus i Stockholm 12/9
Träffa representanter från våra college och universitet i USA, Australien, Nya Zeeland och Kanada i Stockholm. Läs mer här!

Förmånligt stipendium för studier i Australien
THINK Education erbjuder ett förmånligt stipendium för alla internationella studenter. Spara upp till 16 000 AUD. Läs mer här!

Välkommen på japansk afton i Stockholm 17 september
Vill du studera i Japan? Då är du välkommen på vår Japanska informations­kväll i Stockholm. Vi bjuder på japansk mat och dryck.

Rabatt - Hästvolontär i vinter
Åk som volontär till Florida i USA under julveckorna och hjälp till att rehabilitera mustanghästar. 100 kr rabatt per vecka, läs mer här.

Nytt instagramkonto om studier i Asien
Följ vårt nya Instagramkonto @blueberry_asia där vi och våra studenter delar bilder från studentlivet i Japan, Korea och Kina.

Utlandsstudiebloggen
Hur är livet som student på MI?

Fler nyheter


Blueberry är WWF Vänföretag 2015
HEM LÄNDER OM OSSLEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG