Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Medarbetare på Blueberry world wide 0

Medarbetare på Blueberry world wide

Här finner du en presentation av oss som arbetar på Blueberry: Erik Aneer, Axel Magnusson, Maria Berthelius, Steven Engström, Águeda Bergdahl González, Anna Sandell, Grace Hung, Jennifer Lindholm, Sofia Eriksson, Anna Persson, Christine Elias, Frida Blomster, Maria Böhm, Johan Asplund, Eva Axelsson Engström, Stefan Engström. Vi ser fram emot att höra av dig!

Maila Erik Aneer på Blueberry

Senior Area Manager

Jag har en examen i japanska från Stockholms universitet och även studerat japanska i både Nagoya och Osaka. Jag har också studerat lite kinesiska och koreanska. Efter mina upplevelser i Japan vill jag hjälpa andra att ta steget ut i världen. Tidigare arbetade jag för japanska ambassaden i Sverige. Ett av mina bästa reseminnen är en natt på karaokebar i Osaka där jag gav allt utklädd till drake.

Jag arbetar som Senior Area Manager med ansvar för språkresor till Japan och Korea.

Eriks direktnummer är: 08-40888481

Maila Axel Magnusson på Blueberry

Key Account Manager

Jag har en civilekonomsexamen från internationella ekonomprogrammet på Handelshögskolan i Göteborg samt en pol. kand. i statsvetenskap från Lund. Mina upplevelser från studier och arbete utomlands har varit helt fantastiska. Bland annat har jag tillbringat en säsong som skibum i Verbier, läst franska i Bordeaux samt gjort ett utbytesår i Grenoble. Säger som Stenmark: Det e bar å åk!

Jag arbetar som Key Account Manager för Higher Education och ansvarar för college och universitet i Australien, England och USA.

Axels direktnummer är: 08-40888487

Maila Maria Berthelius på Blueberry

Area Manager

Jag är en resglad person med en kandidatexamen i turismvetenskap från Linnéuniversitetet, Kalmar. Mitt favoritland är Frankrike som jag upptäckte när jag läste en 13 veckors kurs på Sorbonne. Paris är en av mina absoluta favoritstäder med sina distinkta kvarter och fina parker. Att studera och resa är bland det bästa som finns enligt mig!

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för språkresor till Frankrike, Ryssland samt England för juniorer.

Marias direktnummer är: 08-40888482

Maila Steven Engström på Blueberry

Area Manager

Jag är utbildad Civilekonom med stort intresse för den vida världen. Jag har bland annat bott i Australien, London och San Diego. Under min ungdom har jag varit på språkresor i södra England tre gånger och i Spanien två. Under min universitetsutbildning studerade jag ett halvår i Kaliforniens kära San Diego vilket var bland det bästa jag gjort. Nu vill jag hjälpa dig att få följa dina drömmar.

Jag arbetar som Area Manager för Higher Education och hjälper huvudsakligen studenter som vill studera i soliga Kalifornien eller känna pulsen i New York. Därtill driver jag en hel del projekt.

Stevens direktnummer är: 08-40888490

Maila Águeda Bergdahl González på Blueberry

Area Manager

Jag är uppvuxen i Spanien. Jag började tidigt åka på språkresor till England och Tyskland. Jag har en examen i International Hospitality Management från University of Irvine, Kalifornien och en Master i språk från Universidad de Barcelona. Jag har dessutom läst franska i Bryssel, italienska i Milano och arbetat i Berlin. Min passion är att resa, träffa människor, lära känna nya kulturer och språk.

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för språkkurser i spanska, italienska, tyska och portugisiska.

Águedas direktnummer är: 08-40888488

Maila Anna Sandell på Blueberry

Area Manager

Jag har en kandidatexamen i Business Hospitality från Hawaii Pacific University och även läst en termin i Santa Cruz, Kalifornien. Med en uppväxt i Kalifornien, London och Sverige gillar jag att resa och träffa nya människor. Mitt bästa minne från Hawaii var att utforska Kaua’i och uppleva den fantastiska naturen.

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för ett antal universitet i USA, Kanada, Australien och England.

Annas direktnummer är: 08-40888489

Maila Grace Hung på Blueberry

Area Manager

Jag har en kandidatexamen i turismvetenskap från Södertörns Högskola, där jag gjorde en utbytestermin i Seoul, Sydkorea. Reslusten väcktes när jag som liten reste till Taiwan med mina föräldrar och har sen dess försökt resa så mycket som möjligt. Jag har bilat och tågluffat mycket i Europa samt rest en del i Asien och vill nu hjälpa andra att komma iväg på äventyr!

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för våra språkresor för vuxna studenter till England samt språkkurser i kinesiska, thailändska, grekiska, arabiska och polska.

Graces direktnummer är: 08-40888484

Maila Jennifer Lindholm på Blueberry

Area Manager

Jag har en kandidatexamen i Globala studier - Internationellt arbete från Högskolan i Jönköping. Min första studieupplevelse utomlands var en språkresa till Malta, där läste jag engelska. Jag fick såklart mersmak och genom senare utbildning i Jönköping har jag praktiserat och skrivit uppsats i Etiopien samt studerat en utlandstermin på Curtin University i Perth, Australien.

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för ett antal college och universitet i Australien, USA, England, Italien, Kanada, Schweiz, Dubai, Japan, Malaysia och Nya Zeeland.

Jennifers direktnummer är: 08-40888496

Maila Sofia Eriksson på Blueberry

Area Manager

Jag har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap från Jönköpings universitet. Tidigare har jag läst en termin på Santa Monica College i Los Angeles och varit på språkresa i Miami. Mina bästa resminnen är en roadtrip i Kalifornien och fallskärmshoppning på Hawaii.

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för Santa Monica College samt språkresor till USA, Kanada, Malta och Sydafrika.

Sofias direktnummer är: 08-40888483

Maila Anna Persson på Blueberry

Administrator

Resa är ett stort intresse vilket har speglat de språkresor jag gjort i både England och Spanien. Att få vara i landet och ta del av kulturen samtidigt som man lärde sig språket var fantastiskt! Den bästa reseupplevelsen var nog språkresan till Malaga där jag fick träffa massor av människor från olika delar av världen. Där testade jag dykning för första gången, en upplevelse jag sent glömmer!

Jag arbetar med administrationen på Blueberry. Jag har även hand om Work and Travel i Australien, Nya Zeeland och Kanada.

Annas direktnummer är: 08-40888486

Maila Christine Elias på Blueberry

Operations Manager

Jag har en kandidatexamen inom studie- och yrkesvägledning och en yrkesutbildning inom personal och rekrytering från Sverige, samt ett Certificate in International Business från State University of New York, New Paltz. Med en uppväxt i Australien och Sverige, är jag en person som älskar att utforska nya platser. Är du redo att hitta din passion? Börja med att ta ett steg ut och hitta din väg!

Jag arbetar som Operations Manager med ansvar för det dagliga arbetet inom språkresor, college, universitet och jobb utomlands samt är med i planeringen av Blueberrys strategi och utveckling. Jag jobbar även med våra skolor i Italien, Australien, Nya Zeeland, USA, Kanada och England.

Christines direktnummer är: 08-40888497

Maila Frida Blomster på Blueberry

Ubuntu Volunteer & Adventure

Jag är examinerad resekonsult vid Frans Schartaus handelsinstitut och en passionerad resgalning. Så fort jag får chansen åker jag ut på nya äventyr. Jag har bott en höst på Zanzibar och provat på livet som volontär i Laos och i Thailand. Ett av mina bästa resminnen är vandringen till Everest Base Camp - ansträngande, men definitivt värt det!

Jag är leverantör och ansvarig för Blueberrys volontär- och äventyrsprogram genom mitt företag Ubuntu Volunteer and Adventure.

Fridas direktnummer är: 08-50931655

Maila Maria Böhm på Blueberry

Accountant

Jag är utbildad redovisningsekonom hos Påhlmans Handelsinstitut i Stockholm. Jag är även cellist, och som musiker har jag fått möjlighet att åka till ett flertal länder i Europa, Asien och Nord- och Sydamerika. T.ex. var jag våren 2014 i Buenos Aires som medverkande på en förställning. Det var fantastiskt att uppleva denna stora världsstad, och få spela inför en argentinsk publik.

Jag arbetar på Blueberrys ekonomiavdelning.

Maila Johan Asplund på Blueberry

Managing Director

Jag var med och grundade Blueberry 2002 och har jobbat inom företaget i många olika roller ända sedan dess. Från början är jag utbildad lärare i engelska, historia och IT. Jag har själv studerat utomlands på High School i USA, universitet i England samt språkskolor i Tyskland, Spanien och Japan. På senare år har det blivit en hel del resor till Asien.

Jag är företagets VD med huvudansvaret för verksamheten. Jag jobbar mycket med utveckling av våra produkter och webbsidor.

Maila Eva Axelsson Engström på Blueberry

Director, Higher Education

Jag grundade och drev under ett antal år företaget World Wide Education (numera Kilroy Education). Byggde för några år sedan upp avdelningen för internationell verksamhet på Berghs School of Communication. Tillbringat en längre tid i Australien och studerat International Business and Law på Graduate nivå vid Flinders University i Adelaide.

Jag har det övergripande ansvaret för vår avdelning för Higher Education och driver också ett antal strategi- och utvecklingsprojekt.

Maila Stefan Engström på Blueberry

Director

Jag har arbetat med internationella språkskolor sedan 1980 med företaget Avista/Språkreseförmedlarna. Jag är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm kompletterat med datautbildning på Stockholms Universitet. Jag har själv varit på språkkurs i Ilfracombe, Esastbourne, Chambery, Antibes, Sidmouth, Lindau, Málaga och San Sebastián. 2002 grundade jag Blueberry.

Jag har det övergripande ekonomiska ansvaret för hela företaget, med extra fokus på våra avdelningar för språkresor och volontärresor.Nyheter

5% rabatt på vår nya skola i Shanghai
Nu har vår populära språkskola LTL öppnat ett nytt campus i Shanghai. De ger 5% rabatt till den första studenten som bokar en CSN-kurs dit.

Rabatt på Don Quijote
Vår spanska språkskola Don Quijote ger rabatt på flygresan till de som bokar en språkkurs senast den 26/6. Passa på och boka nu!

Blueberrys stipendiater 2016
Ett stort grattis till Clara Helgesson och Yoel Fuentes som får dela på Blueberrys stipendium 2016!

Stor rabatt på långa kurser i Taiwan
Vår språkskola TMI i Taipei har nyligen beviljats CSN. Det firar vi med en jätterabatt på långa kurser där.

Stipendier för masterstudier på topprankade Monash University
Monash University erbjuder nu flera stipendier till europeiska studenter!

Utlandsstudiebloggen
På språkresa i Malaga

Fler nyheter


Blueberry är WWF Vänföretag 2015
HEM LÄNDER OM OSSLEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG