Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Medarbetare på Blueberry world wide 0

Medarbetare på Blueberry world wide

Här finner du en presentation av oss som arbetar på Blueberry: Stina Lindgren, Erik Aneer, Maria Briland, Vera Giertz Harris, Johanna Pirttikoski, Alicia Muchowicz, Maria Berthelius, Axel Magnusson, Steven Engström, Águeda Bergdahl González, Frida Blomster, Julia Rosén, Kyoko Ito, Malin Hägg, Philip Hall, Johan Asplund, Eva Axelsson Engström, Stefan Engström. Vi ser fram emot att höra av dig!

Maila Stina Lindgren på Blueberry

Area Manager

Jag har tillbringat fyra år på universitet i Jacksonville, Florida och därifrån har jag en kandidatexamen i marknadsföring. Jag har ett stort intresse för att resa och har bland annat läst spanska i Spanien under en sommar. Jag tycker att utlandserfarenhet är bland det bästa man kan skaffa sig och brinner för att hjälpa andra att hitta bästa möjliga lösning.

Jag arbetar som Area Manager för Higher Education och hjälper studenter som vill studera i USA, Australien, England, Spanien, Italien och Frankrike.

Maila Erik Aneer på Blueberry

Area Manager

Jag har en examen i japanska från Stockholms universitet och även studerat japanska i både Nagoya och Osaka. Jag har också studerat lite kinesiska och koreanska. Efter mina upplevelser i Japan vill jag hjälpa andra att ta steget ut i världen. Tidigare arbetade jag för japanska ambassaden i Sverige. Ett av mina bästa reseminnen är en natt på karaokebar i Osaka där jag gav allt utklädd till drake.

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för språkresor till Japan, Kina och Korea.

Maila Maria Briland på Blueberry

Area Manager

Jag har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap från Högskolan Dalarna. Att resa och lära känna människor från nya kulturer ligger mig varmt om hjärtat – jag har tidigare studerat vid Santa Monica College, samt arbetat som aupair och läst spanska i Barcelona.

Jag arbetar som Area Manager och hjälper er som vill studera på college och universitet i USA, Australien, Malaysia, Frankrike, Italien, Spanien och Litauen. Jag ansvarar även för vår entreprenörspraktik i England.

Maila Vera Giertz Harris på Blueberry

Area Manager

Jag har ett Diploma of Tourism från Martin College i Australien. Tidigare har jag studerat i Christchurch och läst italienska på Blueberrys språkskola i Salerno. Min stora passion är att resa och mina bästa reseminnen är en safari i Tanzania, en roadtrip genom södra USA och valskådning i Nya Zeeland.

Jag är Area Manager och har ansvar för kontorsadministration, språkresor och Work and Travel i Australien och Nya Zeeland, språkresor till England, Irland, Malta, USA och Italien samt volontärresor i USA.

Maila Johanna Pirttikoski på Blueberry

Area Manager

Jag har en kandidatexamen i turism från Södertörns Högskola i Stockholm. Jag läste mitt sista år på universitetet på distans i Nya Zeeland, och jag har även bott i Australien, Norge och Skottland. Att resa, bo eller studera i ett annat land är en upplevelse för livet!

Jag är Area manager med ansvar för våra spanska och tyska språkresor. Jag jobbar också med ansökningsadministration för våra studenter till Santa Monica College.

Maila Alicia Muchowicz på Blueberry

Area Manager

Jag har en kandidatexamen inom International Tourism and Hospitality Management från London South Bank University. Tidigare har jag även arbetat i Norge på Hurtigruten och som informatör åt en utbildningskoncern i Sverige. Mitt bästa resminne är när jag tog en stuntplansflyglektion i Nya Zeeland trots att jag är otroligt höjdrädd!

Jag arbetar som Area Manager för Higher Education och hjälper studenter som vill studera i England, USA. Australien, Schweiz och Dubai.

Maila Maria Berthelius på Blueberry

Area Manager

Jag är en resglad person med en kandidatexamen i turismvetenskap från Linnéuniversitetet, Kalmar. Mitt favoritland är Frankrike som jag upptäckte när jag läste en 13 veckors kurs på Sorbonne. Paris är en av mina absoluta favoritstäder med sina distinkta kvarter och fina parker. Att studera och resa är bland det bästa som finns enligt mig!

Jag arbetar som Area Manager med ansvarar för språkresor och work & travel i Kanada. Kontakta mig gärna om du är intresserad av att läsa franska, portugisiska, arabiska, grekiska, polska, rysk, thailändska, engelska i Kanada, koreanska vid Yonsei eller är sugen på Work & Travel i Kanada.

Maila Axel Magnusson på Blueberry

Area Manager

Jag har en civilekonomsexamen från internationella ekonomprogrammet på Handelshögskolan i Göteborg samt en pol. kand. i statsvetenskap från Lund. Mina upplevelser från studier och arbete utomlands har varit helt fantastiska. Bland annat har jag tillbringat en säsong som skibum i Verbier, läst franska i Bordeaux samt gjort ett utbytesår i Grenoble. Säger som Stenmark: Det e bar å åk!

Jag arbetar som Area Manager för Higher Education och ansvarar för college och universitet i Australien, England och USA.

Maila Steven Engström på Blueberry

Area Manager

Jag är utbildad Civilekonom med stort intresse av den vida världen. Jag har bland annat bott i Australien, London och San Diego. Under min ungdom har jag varit på språkresor i södra England tre gånger och i Spanien två. Under min universitetsutbildning studerade jag ett halvår i Kaliforniens kära San Diego vilket var bland det bästa jag gjort. Nu vill jag även hjälpa dig att få följa dina drömmar.

Jag arbetar som Ekonom och Area Manager för Higher Education och hjälper huvudsakligen studenter som vill studera i soliga Kalifornien eller känna pulsen i New York. Därtill driver jag en hel del projekt.

Maila Águeda Bergdahl González på Blueberry

Area Manager

Jag är uppvuxen i Spanien. Jag började tidigt åka på språkresor till England och Tyskland. Jag har en examen i International Hospitality Management från University of Irvine, Kalifornien och en Master i språk från Universidad de Barcelona. Jag har dessutom läst franska i Bryssel, italienska i Milano och arbetat i Berlin. Min passion är att resa, träffa människor, lära känna nya kulturer och språk.

Jag är mammaledig.

Maila Frida Blomster på Blueberry

Ubuntu Volunteer & Adventure

Jag är examinerad resekonsult vid Frans Schartaus handelsinstitut och en passionerad resgalning. Så fort jag får chansen åker jag ut på nya äventyr. Jag har bott en höst på Zanzibar och provat på livet som volontär i Laos och i Thailand. Ett av mina bästa resminnen är vandringen till Everest Base Camp - ansträngande, men definitivt värt det!

Jag är leverantör och ansvarig för Blueberrys volontär- och äventyrsprogram genom mitt företag Ubuntu Volunteer and Adventure.

Maila Julia Rosén på Blueberry

Office assistant

Jag har en kandidatexamen inom psykologi från Long Island University. LIU ligger strax utanför New York City och under mitt sista år bodde jag i Williamsburg, Brooklyn. Att våga kasta mig ut i studentlivet och flytta till USA är det bästa beslutet jag någonsin gjort! Jag älskar att resa och har besökt städer så som Tokyo, Kapstaden, Bridgetown, och San Fransisco.

Jag arbetar som kommunikatör/adminstratör för Higher Education och hjälper huvudsakligen studenter via mejl som är intresserade av att studera i USA.

Maila Kyoko Ito på Blueberry

Intern

Jag är uppvuxen i Sapporo Japan. Jag har en kandidatexamen i Education and International Culture från Hokkaido University of Education i Japan och en master i International Comparative Education från Stockholms universitet. Tidigare har jag studerat och jobbat i Australien, Nya Zeeland och England. Jag tycker om att resa och en av mina bästa upplevelser var Sky diving i Sydney.

Jag jobbar som praktikant med fokus på språkresor till Japan.

Maila Malin Hägg på Blueberry

Marketing Manager

Med ett stort intresse för engelska så var det självklart för mig att åka utomlands så snart som möjligt och det var ingen slump att jag hamnade i Edinburgh. Med en Cambridgeexamen i bagaget gick resan vidare till Brighton och London där jag pluggade Business Administration. Jag älskar att resa men tar alla chanser jag kan att återvända till Storbritannien som blivit mitt andra hem.

Jag är marknadsansvarig och håller i all vår marknadsföring. Exempel på ansvarsområden är vår årliga mässa, broschyrarbete, hemsidan och övrig marknadskommunikation. Jag är även junioransvarig för engelska.

Maila Philip Hall på Blueberry

Operations Manager and Finance

Jag är civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg med inriktning mot redovisning och ekonomistyrning. Jag har även en kandidatexamen i engelska. Jag reser ofta och gärna, som bäst trivs jag på motorvägarna i USA.

Jag arbetar som Operations Manager för Higher Education där jag leder och koordinerar arbetet på avdelningen. Jag arbetar även som ekonom och till mina uppgifter hör allt som har med ekonomi och styrning att göra.

Maila Johan Asplund på Blueberry

Managing Director

Jag var med och grundade Blueberry 2002 och har jobbat inom företaget i många olika roller ända sedan dess. Från början är jag utbildad lärare i engelska, historia och IT. Jag har själv studerat utomlands på High School i USA, universitet i England samt språkskolor i Tyskland, Spanien och Japan. På senare år har det blivit en hel del resor till Asien.

Jag är företagets VD med huvudansvaret för verksamheten. Jag jobbar mycket med utveckling av våra produkter och webbsidor.

Maila Eva Axelsson Engström på Blueberry

Director, Higher Education

Jag grundade och drev under ett antal år företaget World Wide Education (numera Kilroy Education). Byggde för några år sedan upp avdelningen för internationell verksamhet på Berghs School of Communication. Tillbringat en längre tid i Australien och studerat International Business and Law på Graduate nivå vid Flinders University i Adelaide.

Jag har det övergripande ansvaret för vår avdelning för Higher Education och driver också ett antal strategi- och utvecklingsprojekt.

Maila Stefan Engström på Blueberry

Director

Jag har arbetat med internationella språkskolor sedan 1980 med företaget Avista/Språkreseförmedlarna. Jag är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm kompletterat med datautbildning på Stockholms Universitet. Jag har själv varit på språkkurs i Ilfracombe, Esastbourne, Chambery, Antibes, Sidmouth, Lindau, Málaga och San Sebastián. 2002 grundade jag Blueberry.

Jag har det övergripande ekonomiska ansvaret för hela företaget, med extra fokus på våra avdelningar för språkresor och volontärresor.Nyheter

Välkommen på japansk afton i Stockholm 4 februari
Vill du studera i Japan? Då är du välkommen på vår Japanska informations­kväll i Stockholm. Vi bjuder på japansk mat och dryck.

Mässa om studier och jobb utomlands
Lördagen den 14 februari är det dags för Blueberrys stora mässa om utlandsstudier, språkresor, volontärarbete och jobb utomlands. Välkommen!

Blueberry söker Operations Manager
Vi har nu en ledig tjänst som Operations Manager. Läs mer här.

Boka personlig rådgivning i Halmstad 11 februari - kostnadsfritt
Nu har du chansen att boka en personlig rådgivning om högre studier utomlands. Den 11/2 kommer vi till Halmstad. Läs mer här!

Träffa AUT i Stockholm den 14/2
Träffa Auckland University of Technology på Blueberrys mässa om studier och jobb utomlands i Stockholm.

Utlandsstudiebloggen
Studera italienska i Rom på Dilit

Fler nyheter


Blueberry är WWF Vänföretag 2015

Blueberry stöder musikhjälpen 2013

HEM LÄNDER OM OSSLEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG