Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Medarbetare på Blueberry world wide 0

Medarbetare på Blueberry world wide

Här finner du en presentation av oss som arbetar på Blueberry: Erik Aneer, Maria Berthelius, Steven Engström, Águeda Bergdahl González, Grace Hung, Jennifer Lindholm, Louise Bylund, Sofia Eriksson, Christine Elias, Isabelle Lindahl, Jessica Engelsten, Maria Böhm, Per Liestam, Eva Axelsson Engström, Stefan Engström. Vi ser fram emot att höra av dig!

Maila Erik Aneer på Blueberry

Senior Area Manager

Jag har en examen i japanska från Stockholms universitet och även studerat japanska i både Nagoya och Osaka. Jag har också studerat lite kinesiska och koreanska. Efter mina upplevelser i Japan vill jag hjälpa andra att ta steget ut i världen. Tidigare arbetade jag för japanska ambassaden i Sverige. Ett av mina bästa reseminnen är en natt på karaokebar i Osaka där jag gav allt utklädd till drake.

Jag arbetar som Senior Area Manager med ansvar för språkresor till Japan och Korea.

Jag är föräldraledig.

Eriks direktnummer är: 08-40888481

Maila Maria Berthelius på Blueberry

Senior Area Manager

Jag är en resglad person med en kandidatexamen i turismvetenskap från Linnéuniversitetet, Kalmar. Mitt favoritland är Frankrike som jag upptäckte när jag läste en 13 veckors kurs på Sorbonne. Paris är en av mina absoluta favoritstäder med sina distinkta kvarter och fina parker. Att studera och resa är bland det bästa som finns enligt mig!

Jag arbetar som Senior Area Manager med administrativt ansvar för skolor i Asien sam ansvar för språkresor till Frankrike, Ryssland, Kanada och England för juniorer.

Marias direktnummer är: 08-40888482

Maila Steven Engström på Blueberry

Senior Area Manager

Jag är utbildad Civilekonom med stort intresse för den vida världen. Jag har bland annat bott i Australien, London och San Diego. Under min ungdom har jag varit på språkresor i södra England tre gånger och i Spanien två. Under min universitetsutbildning studerade jag ett halvår i Kaliforniens kära San Diego vilket var bland det bästa jag gjort. Nu vill jag hjälpa dig att få följa dina drömmar.

Jag arbetar som Senior Area Manager för Higher Education och hjälper huvudsakligen studenter som vill studera i soliga Kalifornien eller känna pulsen i New York. Därtill driver jag en hel del projekt.

Stevens direktnummer är: 08-40888490

Maila Águeda Bergdahl González på Blueberry

Area Manager

Jag är uppvuxen i Spanien. Jag började tidigt åka på språkresor till England och Tyskland. Jag har en examen i International Hospitality Management från University of Irvine, Kalifornien och en Master i språk från Universidad de Barcelona. Jag har dessutom läst franska i Bryssel, italienska i Milano och arbetat i Berlin. Min passion är att resa, träffa människor, lära känna nya kulturer och språk.

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för språkkurser i spanska, italienska, tyska, portugisiska och engelska i USA och Malta.

Águedas direktnummer är: 08-40888488

Maila Grace Hung på Blueberry

Area Manager

Jag har en kandidatexamen i turismvetenskap från Södertörns Högskola, där jag gjorde en utbytestermin i Seoul, Sydkorea. Reslusten väcktes när jag som liten reste till Taiwan med mina föräldrar och har sen dess försökt resa så mycket som möjligt. Jag har bilat och tågluffat mycket i Europa samt rest en del i Asien och vill nu hjälpa andra att komma iväg på äventyr!

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för våra språkresor för vuxna studenter till England samt språkkurser i kinesiska, thailändska, grekiska, arabiska och polska.

Graces direktnummer är: 08-40888484

Maila Jennifer Lindholm på Blueberry

Area Manager

Jag har en kandidatexamen i Globala studier - Internationellt arbete från Högskolan i Jönköping. Min första studieupplevelse utomlands var en språkresa till Malta, där läste jag engelska. Jag fick såklart mersmak och genom senare utbildning i Jönköping har jag praktiserat och skrivit uppsats i Etiopien samt studerat en utlandstermin på Curtin University i Perth, Australien.

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för ett antal college och universitet i Australien, USA, England, Italien, Kanada, Schweiz, Dubai, Japan, Malaysia och Nya Zeeland.

Jennifers direktnummer är: 08-40888496

Maila Louise Bylund på Blueberry

Area Manager

Jag har varit intresserad av Japan sedan barnsben och tog examen i japanska på Stockholms universitet. Efter att ha studerat och arbetat i Japan i fem år har jag hittat hit till Blueberry! Att bo och leva utomlands var något av det bästa och roligaste jag har gjort och vill gärna hjälpa dig att skapa ditt minne för livet! Ser fram emot att höra från dig!

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för språkresor till Japan.

Louises direktnummer är: 08-40888481

Maila Sofia Eriksson på Blueberry

Area Manager

Jag har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap från Jönköpings universitet. Tidigare har jag läst en termin på Santa Monica College i Los Angeles och varit på språkresa i Miami. Mina bästa resminnen är en roadtrip i Kalifornien och fallskärmshoppning på Hawaii.

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för Santa Monica College samt språkresor till USA, Kanada, Malta och Sydafrika.

Sofias direktnummer är: 08-40888483

Maila Christine Elias på Blueberry

Operations Manager

Jag har en kandidatexamen inom studie- och yrkesvägledning och en yrkesutbildning inom personal och rekrytering från Sverige, samt ett Certificate in International Business från State University of New York, New Paltz. Med en uppväxt i Australien och Sverige, är jag en person som älskar att utforska nya platser. Är du redo att hitta din passion? Börja med att ta ett steg ut och hitta din väg!

Jag arbetar som Operations Manager med ansvar för det dagliga arbetet inom språkresor, college, universitet och jobb utomlands samt är med i planeringen av Blueberrys strategi och utveckling. Jag jobbar även med våra skolor i Italien, Australien, Nya Zeeland, USA, Kanada och England.

Christines direktnummer är: 08-40888497

Maila Isabelle Lindahl på Blueberry

Key Account Manager

Jag heter Isabelle Lindahl och reste efter studenten till Australien och tog en språkkurs. Jag föll pladask för denna underbara plats! Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi (inriktning marknadsföring) från Gävle Högskola. Jag studerade ett halvår på California State University of Fullerton i Orange County,vilket är bland det bästa beslut jag tagit. Nu hjälper jag dig ut på ditt livs äventyr!

Jag arbetar som Key Account Manager för Higher Education och ansvarar för universitet och college i USA, Australien samt England.

Isabelles direktnummer är: 08-40888489

Maila Jessica Engelsten på Blueberry

Administrator

Jag heter Jessica Engelsten och studerar min fjärde termin i företagsekonomi på Stockholms Universitet. Mitt intresse för resor har präglat mig till att besöka nya platser och till att alltid ha nya resmål i tankarna. Min resa till Nya Zeeland är en av de mest minneserika upplevelserna jag har. Jag har även studerat på Santa Barbara City College och provat på livet i soliga Kalifornien.

Jag arbetar som administratör på Blueberry.

Jessicas direktnummer är: 08-40888486

Maila Maria Böhm på Blueberry

Accountant

Jag är utbildad redovisningsekonom hos Påhlmans Handelsinstitut i Stockholm. Jag är även cellist, och som musiker har jag fått möjlighet att åka till ett flertal länder i Europa, Asien och Nord- och Sydamerika. T.ex. var jag våren 2014 i Buenos Aires som medverkande på en förställning. Det var fantastiskt att uppleva denna stora världsstad, och få spela inför en argentinsk publik.

Jag arbetar på Blueberrys ekonomiavdelning.

Maila Per Liestam på Blueberry

Marketing Manager

Jag heter Per Liestam och har ett diplom i marknadskommunikation från Berghs School of Communication. Jag har också en kandidatexamen i strategisk kommunikation från Lunds Universitet. Under ett fantastiskt halvår i Sydney pluggade jag dessutom Business och Marketing på University of New South Wales.

Som Marketing Manager är jag ansvarig för all marknadsföring och PR. Kontakta mig om du har förslag på samarbeten mellan ditt företag och Blueberry! Jag är också den du pratar med om du vill studera på University of New South Wales i Sydney. Välkommen att höra av dig!

Pers direktnummer är: 08-40888494

Maila Eva Axelsson Engström på Blueberry

Director, Higher Education

Jag grundade och drev under ett antal år företaget World Wide Education (numera Kilroy Education). Byggde för några år sedan upp avdelningen för internationell verksamhet på Berghs School of Communication. Tillbringat en längre tid i Australien och studerat International Business and Law på Graduate nivå vid Flinders University i Adelaide.

Jag har det övergripande ansvaret för vår avdelning för Higher Education och driver också ett antal strategi- och utvecklingsprojekt.

Maila Stefan Engström på Blueberry

Managing Director

Jag har arbetat med internationella språkskolor sedan 1980 med företaget Avista/Språkreseförmedlarna. Jag är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm kompletterat med datautbildning på Stockholms Universitet. Jag har själv varit på språkkurs i Ilfracombe, Esastbourne, Chambery, Antibes, Sidmouth, Lindau, Málaga och San Sebastián. 2002 grundade jag Blueberry.

Jag har det övergripande ansvaret för hela företaget.Nyheter

Megamässa 11 februari
Nu är det dags för årets största mässa för dig som vill studera eller arbeta utomlands. Läs mer här!

10% rabatt på språkkurser i engelska
Välj på skolor i USA, Kanada, England, Sydafrika och Malta.

Rabatt på språkskolan Global Village Hawaii
Få 10% rabatt på din språkkurs på Hawaii om du bokar någon gång under 2017.

Stor rabatt på kurser i japanska på språkskolan Lexis i Kobe!
Få 25% på bokningar fram till och med 31 mars 2017.

Nyhet! Förmånligt stipendium på Macquarie University
Få pengar både till kursavgifter och levnadskostnader. Läs mer här!

Utlandsstudiebloggen
Grönt, charmigt och modernt! Det här är Macquarie University i Sydney

Fler nyheter


Blueberry är WWF Vänföretag 2015
HEM LÄNDER OM OSSLEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG