Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Nyheter och erbjudanden 0

Nyheter och erbjudanden

Här hittar du de senaste nyheterna och erbjudandena från Blueberry World Wide. Nu kan du även bevaka våra nyheter via RSS.

Välkommen på volontärafton i Stockholm - 20140417

Vill du veta mer om att volontärarbeta utomlands? Då bör du anmäla dig till vår volontärafton där vi berättar mer om våra olika projekt, vad man bör tänka på innan man åker iväg och massor av annat.

Träffen leds av vår volontärexpert Frida Blomster och eventuellt kommer också tidigare volontärarbetare vara på plats för att svara på frågor. Passa på att anmäla dig nu! Vi bjuder på inspiration, snacks och något att dricka.

Volontärafton i Stockholm
Var:
Blueberrys kontor, Grev Turegatan 35 i Stockholm
När: Onsdagen 7 maj, kl 18.00-20.00.

För att anmäla dig bör du maila frida@blueberry.nu eller ringa 08-4426760 snarast. Antalet platser är begränsade.

Medicinstudier till hösten? Missa inte antagningstestet i Stockholm! - 20140416

Lithuanian University of Health Sciences i Kaunas erbjuder den mest omfattande utbildningen inom medicin i Litauen och har ett imponerande campus som omfattar såväl ett modernt sjukhus som varje år tar emot ca 75.000 studenter.

Antagningstestet till hösten 2014 närmar sig med stormsteg. En representant från LSMU kommer till Stockholm den 22 maj och det är nu hög tid att påbörja ansökan.

Om du har frågor eller vill ha hjälp med ansökan, mejla Maria på maria@blueberry.nu eller ring direkt till vårt kontor på 08 441 67 60.

Träffa Blueberry i Göteborg - 20140415

Funderar du på att åka utomlands för att jobba eller studera? Då kan vi hjälpa dig att hitta vad som passar bäst för just dig. Nu kommer vi till Göteborg!

Träffen är upplagt som ett Öppet Hus. Du kan dyka upp när som helst mellan 15.00 och 18.00 för att höra mer om volontärresor, betalt arbete, språkresor eller högre utbildning utomlands.

Göteborg
Var: Espressohouse, Vasagatan 22 i Göteborg.
När: Torsdagen den 15 maj, 15.00-18.00.

Anmäl dig här så bjuder vi på latte och muffins.

Informationsträff med Regent’s University i Stockholm - 20140415

När du studerar på Regent’s University studerar du på en av Storbritanniens största privata universitet. Lägg också till att universitetet är ett av de topprankade och mest prestigefyllda i landet. Beläget i de vackra omgivningarna av Regent’s Park i centrala London, ger dig Regent’s University tillgång till en lugn och inspirerande studiemiljö – mitt i centrala London.

Missa inte chansen att anmäla dig till en träff om Regent’s University tillsammans med Blueberry och Sui Yip som arbetar med internationella studenter på universitetet. Vi berättar om universitetet, kurser, boende, CSN och ansökan.

Du anmäler dig genom att mejla ditt namn och telefonnummer till Stina på stina@blueberry.nu.

Stockholm
Var:
Blueberrys kontor, Grev Turegatan 35, Stockholm
När: Onsdagen den 7 maj , kl. 16.00-17.00

Sommarkurs i italienska och design - 20140415

Linguadue i Milano är mycket känd. Skolan är godkänd av italienska utbildningsministeriet och medlem i ett stort antal bransch- och kvalitetsorganisationer som ACILS, FIYTO, ALTO, IALC och perCorsi. Lärarna är mycket duktiga och atmosfären på skolan är avslappnad och trevlig.

Under sommaren erbjuder Linguadue en kombination av italienska och designstudier. På förmiddagen läser du en normalkurs i italienska och på eftermiddagen väljer du mellan inrednings- eller modedesign. Självklart är undervisningen där på italienska.

Undervisningen ges av erfarna italienska designers på italienska som även undervisar på Milanos tekniska högskola och arbetar inom design.

Du kan läsa mer om sommarkurs design under kursinformationen.

Välkommen på Koreansk afton i Göteborg och Stockholm - 20140414

Är du intresserad av att studera koreanska på plats i Sydkorea? Blueberry är ledande gällande språkresor inom just koreanska och bjuder nu in till informationsträff. Denna träff hålls tillsammans med Kyung Hee University i Seoul. En representant från skolan kommer att finnas på plats tillsammans med Blueberrys personal.

Läs mer och anmäl dig här! Antalet platser är begränsade.

Välkommen!

Träffa Blueberry på Fairycon i Kalmar - 20140414

FairyCon är Kalmar läns enda konvent för sydostasiatisk kultur. Här samlas hundratals personer som är intresserade av sydostasien och därför finns självklart även vi på plats. Vill du läsa mer om FairyCon kan du göra det här.

Vår asienexpert Erik Aneer finns på plats under hela dagen för att svara på frågor kring studier i Kina, Japan eller Sydkorea. Han håller även ett seminarium klockan 14.00 om att studera i Asien.

Vi ses där!

Infoträff om Tech Music School - 20140414

Tech Music School är en av Storbritanniens mest framstående musikskolor som erbjuder utbildningar för dig som vill ha en karriär inom musikbranschen.

Vi bjuder in till informationsmöte om Tech Music School på vårt kontor i Stockholm. Träffa vår TMS-expert och lär dig allting du behöver veta om att studera på skolan.

Infoträff i Stockholm
Var:
Blueberrys kontor, Grev Turegatan 35 i Stockholm
När: 23 april klockan 16.00.

Anmäl dig genom att maila alicia@blueberry.nu eller ring 08-4426760. Uppge vilket datum du är intresserad av!

Välkommen!

Blueberry söker ny Area Manager - 20140410

Blueberry fortsätter att växa och utvecklas. Nu söker vi ny Area Manager till avdelningen för College och Universitet. Läs mer om tjänsten här!

Träffa Edith Cowan University i Stockholm - 20140410

Edith Cowan University (ECU) är nära knutet till näringslivet vilket ger en dynamisk och intressant utbildning. Med fler än 23 000 studenter är ECU ett av våra populäraste universitet i Australien.

Nu har du chansen att träffa Athol Smith som arbetar på ECU. Passa på att ställa dina frågor och höra lite mer om universitetet. För att anmäla dig till en träff, mailar du Maria på maria@blueberry.nu.

Stockholm
Var:
Blueberrys kontor, Grev Turegatan 35, Stockholm
När: Torsdagen den 24 april, kl. 17.00.

Få 900 kr rabatt på språkresa till Montpellier - 20140402

Skolan ligger i Montpelliers centrum i ett lugnt område vid en av stadens mest attraktiva shoppinggator. Härifrån har man någon minuts promenad till parken Jardin du Champs de Mars och framförallt till stadens berömda torg Place de la Comédie. På torget finns gott om uteserveringar där det är mysigt att slå sig ner och ta en 'café crème' i solen.

Just nu har ILA ett förmånligt erbjudande för nya studenter.

Om du bokar en kurs innan den 25 april på minst 3 veckor får du 900 kr rabatt.

Rabatten gäller nybokningar

Kontakta Frida på frida@blueberry.nu eller ring 08-4426760 om du har några frågor.

Konsertsommar i Taormina - 20140313

Taormina är en riktig pärla på Sicilien och språkskolan Babilonia en av de bästa i landet.

Varje sommar hålls konserter av olika slag i staden, och den här sommaren är inget undantag. Nedan finns en lista på vilka som uppträder i Taormina under sommaren 2014.

Konserter
11 juli: BACKSTREET BOYS
26 juli: EMMA
27 juli: JAMES BLUNT
28 juli: MORRISEY

Förutom dessa konserter ges ett flertal operor (bland annat Carmen, Don Giovanni och Tosca). 14-24 juli hålls också Taorminas filmfestival och den 5:e juli kommer New York City Ballet på besök.

Se till att planera din språkresa så snart som möjligt!

Få en extra veckas språkkurs i Lindau - 20140312

Skolan Dialoge är en riktig pärla! Den ligger centralt i Lindaus gamla stadskärna ovanpå järnvägsstationen, vid hamnen, med en härlig utsikt över Bodensjön och Alperna.

Den välkända språkskolan Dialoge i Lindau var ett vårerbjudande för alla studenter som vill möta våren vid Bodensjön.

Bokar man fyra veckors undervisning på Dialoge bjuder de på en extravecka. Detta gäller nybokningar av normal- eller intensivkurs med start mellan 31 mars och 26 maj 2014. Det gäller enbart kursavgiften (inte boende).

För mer information kontakta Johanna på administration@blueberry.nu eller ring 08-4426760.

Asiatisk afton i Malmö - 20140310

Funderar du på att åka studera japanska i Japan, koreanska i Korea eller varför inte kinesiska i Kina? Då är du välkommen på Blueberrys afton. Vi ger dig information och inspiration om du vill studera i Asien.

Asiatisk afton i Malmö
När:
Onsdagen 23 april, kl 18.00
Var: Scandic S:t Jörgen i Malmö

Antalet platser är begränsade så föranmälan är därför mycket viktigt. Läs mer om inspirationskvällen och föranmälan här.

Kostnadsfri Fashion-utbildning i London* - 20140207

Studera i hjärtat av London på ett av Storbritanniens bästa privata college - West London College. Colleget är belägen på självaste Oxford Street, närmare storstadspulsen än så här kommer du inte.

West London College har nu ett fantastiskt erbjudande där University of the Arts (Central Saint Martins, London College of Fashion, Wimbledon College of Arts med flera) finansierar en del av din utbildning i Fashion.

*För dig som ansöker till Foundation Diploma in Fashion Design och är mellan 19-24 år finns mycket goda möjligheter till att få bidrag på din terminsavgift på 2500-6920 GBP. Kostnaden blir då endast 0-4420 GBP. En chans du inte vill missa!

Vill du få en känsla av hur det är att studera fashion på WLC? Läs ett gästinlägg på bloggen där en av våra fashion-studenter berättar mer!

Är du intresserad? Kontakta Maria på maria@blueberry.nu eller ring 08-4426760.

Rabatt på språkresa till Galway, Irland - 20140207

Galway Cultural Institute är en fantastiskt trevlig skola i studentstaden Galway. Förutom språkundervisning så erbjuds det här även lektioner på Galways Business School vilket innebär att det finns studenter på skolan med engelska som modersmål!

GCI har just nu förmånliga rabatter för dig som är intresserad av att läsa en språkkurs i studentstaden Galway. Det enda som krävs är att kursen startar innan den 25 april 2014.

Normal- och intensivkurser
Väljer du att boka en normal- eller intensivkurs erbjuder skolan upp till fyra veckor gratis undervisning, beroende på kurslängd:
4-11 veckor: 1 vecka gratis
12-23 veckor: 2 veckor gratis
24-25 veckor: 3 veckor gratis
36+ veckor: 4 veckor gratis

Cambridgekurs
Just nu kan du boka en 12-veckors Cambridgekurs men bara betala för 10 veckor - ett erbjudande värt 3300 kr.

Gratis transfer från flygplatsen
Bokar du minst 12 veckors undervisning bjuder skolan dessutom på busstransfer från flygplatsen i Dublin till busstationen i centrala Galway.

Workshop med Kevin Spacey - 20140206

Lyckliga studenter på Regent’s University London fick chansen att delta i en workshop med skådespelaren Kevin Spacey strax innan jul!

Läs mer om studenternas upplevelse med den Oscarsbelönade skådespelaren.

Ansök om visum till Kanada NU! - 20140204

Planerar du att arbeta i Kanada i år?

Varje år finns det begränsat med arbetstillstånd till Kanada. Under 2014 finns det totalt 700 st att ansöka om. Dessa brukar vanligtvis ta slut runt augusti/september, så ansök i tid om du vill komma iväg i år. Observera att det kan ta upp emot åtta veckor att få ansökan godkänd.

Kontakta Frida frida@blueberry.nu vid frågor.

Boka språkkurs i Melbourne - få en vecka gratis! - 20140129

Discover English är en ambitiös skola som jobbar hårt med att få sina studenter att trivas och förbättra sin engelska på fler än ett sätt. En skola där du trivs!

Just nu erbjuder skolan 1 vecka gratis undervisning om man bokar minst 10 veckor. Det innebär alltså att du kan boka 11 veckor men bara betala för 10!

Erbjudandet gäller enbart kursavgift och för bokning och betalning innan 30 juni 2014.

Lacunza IH fyller 25 år - och vill fira med dig! - 20131211

Lacunza IH San Sebastián har ett kanonläge, centralt i San Sebastián på tio minuters gångväg från stranden och centrum. Skolans lokaler har designats för att skapa en lugn och trivsam skolmiljö.

Under 2014 fyller skolan 25 år någonting som självklart måste firas! Och de har valt att fira det med just dig!

Lacunza IH erbjuder 275 kr i rabatt + en present till alla som bokar en språkresa innan den 28 april 2014. Enda kravet är att bokningen kommer in senast 28 dagar innan kursstart!

Presenten kan vara en aktivitet, en utflykt, en middag eller liknande.

Tävla! Under januari månad är Lacunza IH Månadens Skola och under den tiden vill de erbjuda en tävling för alla som bokar en resa under den tiden. Alltså: Bokar du en språkresa innan 31 januari 2014 har du chansen att vinna ett exemplar av The Pintxo Trail - en guidebok till över 100 pintxos restauranger (pintxo är en tapas-liknande rätt) samt en massa spännande recept. Du får också ett presentkort på La Viña (en av de mest kända barerna in San Sebastián) för 2 pintxos och två dryck.

Rabatt på kursavgiften på språkskolan IH Dublin - 20131121

IH Dublin är en del av nätverket International House som har över 100 medlemsskolor i 32 länder över hela världen. Här studerar du i hjärtat av Dublin på en språkskola med mycket hög undervisningsnivå. Skolan flyttade in i nya och fräscha lokaler så sent som hösten 2012 och erbjuder både värdfamilj och delade lägenheter.

Just nu erbjuder IH Dublin 8% rabatt på kurser på 1-11 veckor som avslutas innan 31 maj 2014.

Rabattexempel:
Normalkurs 4 veckor: 670 kr
Normalkurs 10 veckor: 1510 kr
Intensivkurs 4 veckor: 800 kr
Intensivkurs 10 veckor: 1895 kr

Kontakta Vera på vera@blueberry.nu eller 08-4426760 för mer information.

Erbjudande på språkkurser på Cambridge Academy - 20131023

Cambridge Academy är en av de mest framstående språkskolorna i England. Här kan alla utveckla språket oberoende på förkunskaper innan man kommer hit. En liten bit utanför Cambridge ligger skolan i en stor, vit villa med en härlig trädgård.

Cambridge Academy har just nu hela fyra olika erbjudanden för dig som funderar på en språkkurs under 2014.

200 GBP tillbaka
Ett fantastiskt erbjudande för dig som vill läsa en examenskurs under våren 2014. Just nu får du 200 GBP tillbaka i handen när du anländer på skolan. Gäller enbart på 12 veckors examenskurs mellan 6/1 - 28/3 eller 31/3 - 20/6 2014.

12 för 10
Detta erbjudande innebär att om du bokar en 12 veckors språkkurs innan den 20 juni 2014 behöver du enbart betala för 10 veckor. Erbjudandet gäller enbart kursavgiften.

Gratis examensavgift
Om du bokar en Cambridge Examenskurs på minst 5 veckor innan den 20 juni 2014 slipper du betala själva examensavgiften. Värde: ca 100-120 GBP.

4 för 3 Business
Boka fyra veckor affärsengelska i minigrupp på skolans Professional Centre med kursstart 2013 eller 2014 så behöver du bara betala för tre veckor. Erbjudandet gäller enbart kursavgiften.

Notera: Dessa erbjudanden är bara giltiga var för sig och kan inte kombineras med övriga erbjudanden. Kontakta Vera på 08-4426760 eller vera@blueberry.nu om du har frågor.

Nyfiken på Foothill College? - 20131010

Få en känsla för området som Foothill College ligger i och bläddra i den nya digitala broschyren.

California State University Irvine har speciallösning för motiverade svenskar - 20131010

Till dig som studerar på universitet i Sverige och vill iväg till Kalifornien för att plugga en eller två terminer så har vi en fantastisk nyhet!

För att studierna på Irvine ska matcha studieplanen i Sverige har universitetet utformat en speciallösning. Nu kan du åka iväg mellan augusti - december, istället för att studierna ska avslutas i mars. Det blir en intensiv men värdefull period.

Priset är detsamma som för två quarters, alltså 15 500 USD.

University of California Irvine, som är en av världens främsta universitet, vill se att du har bra betyg från både gymnasiet och universitetet samt är studiemotiverad.

Kontakta Rebecka Siwerz på rebecka@blueberry.nu eller ring 08-4426760 om du har frågor. Hjälper dig gärna!

Missa inte - rabatt på schweiziska hotellskolor inför ht 2014! - 20130904

Vill du arbeta i hotellbranschen? På Swiss Education groups (SEG:s) skolor i Schweiz kan du bland annat studera Hospitality & Business Management och Hospitality Management & Design.

Skolorna HIM, IHTTI, SHMS Leysin, SHMS Caux och César Ritz dominerar de bland engelsktalande Hotel Management skolor i Schweiz.

Du som ansöker till någon av skolorna och betalar din kursavgift minst 120 dagar före kursstart får rabatt på 5% av kursavgiften. En rabatt som kallas för Early-Bird Discount.

Intresserad av någon av skolorna? Maila då Rebecka på rebecka@blueberry.nu och hon hjälper dig vidare.

Rabatt på språkresa till Sydkorea - 20130320

Boka en terminskurs på Kyung Hee University i Sydkorea och få 500 kr rabatt på kursavgiften.

Erbjudandet gäller nybokningar av terminskurser som kommer in innan den 20 april 2014.Nyhetsöversikt

Välkommen på volontärafton i Stockholm

Medicinstudier till hösten? Missa inte antagningstestet i Stockholm!

Träffa Blueberry i Göteborg

Informationsträff med Regent’s University i Stockholm

Sommarkurs i italienska och design

Välkommen på Koreansk afton i Göteborg och Stockholm

Träffa Blueberry på Fairycon i Kalmar

Infoträff om Tech Music School

Blueberry söker ny Area Manager

Träffa Edith Cowan University i Stockholm

Få 900 kr rabatt på språkresa till Montpellier

Konsertsommar i Taormina

Få en extra veckas språkkurs i Lindau

Asiatisk afton i Malmö

Kostnadsfri Fashion-utbildning i London*

Rabatt på språkresa till Galway, Irland

Workshop med Kevin Spacey

Ansök om visum till Kanada NU!

Boka språkkurs i Melbourne - få en vecka gratis!

Lacunza IH fyller 25 år - och vill fira med dig!

Rabatt på kursavgiften på språkskolan IH Dublin

Erbjudande på språkkurser på Cambridge Academy

Nyfiken på Foothill College?

California State University Irvine har speciallösning för motiverade svenskar

Missa inte - rabatt på schweiziska hotellskolor inför ht 2014!

Rabatt på språkresa till Sydkorea


Blueberry stöder musikhjälpen 2013

HEM LÄNDER OM OSSTRÄFFA OSS KONTAKT    BLOGG