Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Nyheter och erbjudanden 0

Nyheter och erbjudanden

Här hittar du de senaste nyheterna och erbjudandena från Blueberry World Wide. Nu kan du även bevaka våra nyheter via RSS.

Supererbjudande på Diploma Fast Tracks på Hove College

Hove College i Brighton i England erbjuder nu ett mycket förmånligt pris på sina Fast Track Diplomas. Nästa termin startar 20 februari 2017 och slutar 30 juni 2017. Normalpris för dessa diplom är £7,975, söker du ett av dessa med oss betalar du endast £5,975. Diplomen som innefattas av detta erbjudande är:

 • Digital Design Diploma Fast Track
 • Creative Communications Diploma Fast Track
 • Web Design Diploma Fast Track


 • Missa inte chansen att studera en av dessa praktiska utbildningar på ett riktigt vasst college inom media och kommunikation! Dessa diplom är likgiltiga till ett första år på ett universitet och kan ge möjlighet till direkt inträde på andra årets universitetsutbildningar, samt garanterat inträde på andra året på Hoves Advanced Diploma utbildningar.

  Nyheten publicerades 20161202

  Nyhet! Förmånligt stipendium på Macquarie University

  Macquarie University i Sydney erbjuder ett nytt stipendium för europeiska studenter som ansöker till något av skolans program på kandidat- eller masternivå med start 2017. Förutom 5000 AUD i rabatt per år på skolans terminsavgifter får du även 5000 AUD på plats när du kommer till Australien. Skicka in din ansökan nu så gör skolan en samlad bedömning av din profil där betyg är en del. Som svensk student har du stor chans att få stipendiet så ta chansen! Hör av dig till steven@blueberry.nu om du vill ta del av det här ovanligt förmånliga erbjudandet!

  Nyheten publicerades 20161115

  Sista chansen att studera utomlands till våren! Ansök nu!

  Nu är det sista chansen att ansöka för dig som vill studera utomlands till våren! Ansökan är fortfarande öppen ett litet tag till för Australien, Nya Zeeland och Europa. Det snabbaste sättet att få hjälp att komma in på rätt skola i tid är att maila info@blueberry.nu eller ringa 08-442 67 60. Här är några av alla skolorna i vårt utbud:

  Australien & Nya Zeeland

  Europa

  Nyheten publicerades 20161026

  Unik kombinerad gruppresa & språkresa till Korea!

  Meari Travel och Blueberry World Wide presenterar ett unikt samarbete där vi kombinerar en gruppresa med en språkresa.

  Upplev det som gör Sydkorea så vackert och spännande, mötet mellan det traditionella och moderna. Första veckan får du besöka fyra fantastiska städer med intressanta och spännande aktiviteter så som att leva som munk för en dag. Lämna den tekniska världen för att fokusera på tystnad och inre harmoni. Laga bibimbap i maträttens födelseort, se de mäktiga religiösa underverken som upptagits på UNESCOs världsarvs lista. Besöka museum för att förstå Sydkoreas historia, besöka marknader för shopping och mat. Vi besöker ett koreanskt universitet, och för dem som är intresserad av K-pop finns det möjlighet att besöka butiker, caféer och områden som är knutna till intresset, vi hinner till och med att stanna och bada vid en av Koreas mest berömda stränder.

  Under din andra vecka kommer du få chans att lära dig mer av den koreanska kulturen och språket genom en veckas språkkurs på språkskolan Lexis Korea! Om du redan har pluggat koreanska sedan tidigare kommer du få chansen att lära dig mer och om du är nybörjare är det perfekta tillfället lära dig! Lektionerna är måndag till fredag mellan klockan 9:00 till 15:30 med lunchpaus mellan 12:15 till 13:15. Kvällarna är fria för att upptäcka fantastiska Seoul – the soul of Asia!

  Pris: 19 500:-

  Datum: 11 till 24 Juni 2017 (datumet kan ändras)

  Har du frågor eller vill anmäla dig, kontakta vår Asien-expert Maria Berthelius på maria@blueberry.nu

  Nyheten publicerades 20161017

  Stipendium på University of California Irvine

  Du har just nu möjlighet att få stipendium som täcker halva kursavgiften på antingen en Study Abroad-termin eller ett certifikat på UC Irvine om du skickar in din ansökan innan året är slut. Kontakta Steven på steven@blueberry.nu för mer information.

  Nyheten publicerades 20161005

  Macquarie University European Scholarship

  Macquarie University erbjuder europeiska studenter möjlighet att få stipendier på upp till 2500 AUD per termin för kurser på kandidat- och masternivå. Detta gäller för studenter som påbörjar sina studier under 2017.

  Läs mer om vilka stipendier som är aktuella för just dig på skolans egen hemsida.

  Nyheten publicerades 20160906

  Stipendium på 30% av kursavgiften hos APM & Billy Blue

  Skolorna APM och Billy Blue i Australien erbjuder nu studenter ett stipendium som täcker hela 30% av kursavgiften för hela utbildningen! Skicka in din ansökan innan året är slut för att ta del av erbjudandet. Läs mer om skolorna här:

  APM
  Billy Blue

  Nyheten publicerades 20160823

  2000 kr i rabatt Cambridgekurserna på Hawaii

  Studera engelska på Hawaii. Just nu ger vår skola Global Village 2000 kr i rabatt på Cambridgekurserna som startar i september, januari och mars. Erbjudandet gäller nybokningar till startdatumen september 2016 samt januari och mars 2017.

  Nyheten publicerades 20160711

  Adopterad från Korea? Studera med rabatt på Kyung Hee

  Vår skola Kyung Hee i Seoul erbjuder kraftigt rabatterade terminspriser på terminskursen för studenter som är adopterade från Korea. Jämfört med ordinarie kurspris är rabatten för adopterade på dryga 40%. Kontakta Erik på erik@blueberry.nu för mer information om du är adopterad och vill studera på Kyung Hee.

  Nyheten publicerades 20160705

  Stipendier för masterstudier på Monash University

  I sin satsning att få flera europeiska studenter, erbjuder nu Monash flertalet stipendier!
  Du som blir antagen till en utav följande masterutbildningar har möjlighet att söka stipendier om 5000 AUD/år:

  Master of Marketing Master of Human Resource Management Master of Public Policy and Management

  För den som är intresserad av en master of management så erbjuds stipendier om 10 000 AUD och mer information hittar du nedan: Master of Management

  Nyheten publicerades 20160415

  Stipendier för internationella studenter i Australien

  Macquarie University grundades för att vara annorlunda, utmana det traditionella samt att vara innovativt. Studera mitt i kreativiteten och utmana både dig själv och dina kurskamrater samtidigt som du utforskar Sydney och resten av Australien.

  Planerar du att läsa en fristående termin på MQU så finns möjligheten att bli en Macquarie ambassador vilket belönas med 1000 AUD i stipendium.

  Macquarie University Vice Chancellor’s International Scholarship

  Om du ska läsa en hel kandidatexamen eller en master så finns möjligheten för dig att söka detta stipendium som i bästa fall innebär ett avdrag på 10 000 AUD på din totala terminsavgift.

  För mer information angående dessa stipendier kontakta axel@blueberry.nu.

  Nyheten publicerades 20160128Nyhetsöversikt

Supererbjudande på Diploma Fast Tracks på Hove College

Nyhet! Förmånligt stipendium på Macquarie University

Sista chansen att studera utomlands till våren! Ansök nu!

Unik kombinerad gruppresa & språkresa till Korea!

Stipendium på University of California Irvine

Macquarie University European Scholarship

Stipendium på 30% av kursavgiften hos APM & Billy Blue

2000 kr i rabatt Cambridgekurserna på Hawaii

Adopterad från Korea? Studera med rabatt på Kyung Hee

Stipendier för masterstudier på Monash University

Stipendier för internationella studenter i Australien

HEM LÄNDER OM OSSLEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG