Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Nyheter och erbjudanden 0

Nyheter och erbjudanden

Här hittar du de senaste nyheterna och erbjudandena från Blueberry World Wide. Nu kan du även bevaka våra nyheter via RSS.

Infoträff om Tech Music School - 20140827

Tech Music School är en av Storbritanniens mest framstående musikskolor som erbjuder utbildningar för dig som vill ha en karriär inom musikbranschen.

Vi bjuder in till informationsmöte om Tech Music School på vårt kontor i Stockholm. Träffa vår TMS-expert och lär dig allting du behöver veta om att studera på skolan.

Infoträff i Stockholm
Var:
Blueberrys kontor, Grev Turegatan 35 i Stockholm
När: torsdagen den 28 augusti kl 16.00-17.30
torsdagen den 11 september kl 16.00-17.30

Anmäl dig genom att maila namn, telefonnummer och önskat datum till alicia@blueberry.nu eller ring 08-4426760.

Välkommen!

Blueberry kommer till Göteborg - 20140825

Funderar du på att studera eller jobba utomlands? Har du frågor kring vad som passar dig bäst eller helt enkelt bara svårt att välja?

Kom då på vår infoträff i Göteborg! Vi finns på plats från 15.00 på Espresso House, Vasagatan 22, för att svara på era frågor.

Som vanligt bjuder vi på fika!

Infoträff på Espresso House i Göteborg
Var:
Espresso House, Vasagatan 22 i Göteborg
När: Onsdagen den 17 september, 15.00-18.00.

Anmäl dig här!

Boka personlig rådgivning i Lund - 20140822

Äntligen är det dags för oss att besöka studentstaden Lund. Torsdagen den 4 september kommer vi för att hålla personliga rådgivningar gällande språkresor, jobb och studier på college eller universitet utomlands.

Har du frågor kring din utbildning utomlands? Velar du mellan två olika universitet? Är du osäker på vad som passar just dig? Då tycker vi att du ska boka tid hos oss.

Boka en personlig rådgivning helt kostnadsfritt - och självklart bjuder vi på fika!

Studierådgivning i Lund
Var: Centrala Lund
När: Torsdagen den 4 september, från kl 12.30

Hur gör jag för att boka?
College och universitet: Kontakta Axel (axel@blueberry.nu) via e-mail eller telefon (08-4426760) för att se vilka tider som är lediga och för att boka din tid.

Språkresor / Jobba utomlands: Kontakta Erik (erik@blueberry.nu) via e-mail eller telefon (08-4426760) för att se vilka tider som är lediga och för att boka din tid.

Exakt adress får du när du fått din bokning bekräftad.

Asiatisk afton i Lund - 20140821

Funderar du på att åka studera japanska i Japan, koreanska i Korea eller varför inte kinesiska i Kina? Då är du välkommen på Blueberrys afton. Vi ger dig information och inspiration om du vill studera i Asien.

Asiatisk afton i Lund
När:
Torsdagen 4 september, kl 18.00
Var: AF Borgen i Lund

Antalet platser är begränsade så föranmälan är därför mycket viktigt. Läs mer om inspirationskvällen och föranmälan här.

Besök från Nobelpristagare - 20140812

Det var i juli i år som studenterna som läser Business på University of New South Wales hade en något speciell gästföreläsare.

Det var nämligen 2001 års nobelpristagare i ekonomi, Professor Joseph Stiglitz, som höll i den.

Hela hans föreläsning går att se på YouTube eller så kan ni läsa mer på universitets hemsida.

Öppet hus i Stockholm - 20140807

Funderar du på att åka utomlands för att jobba eller studera? Då kan vi hjälpa dig att hitta vad som passar bäst för just dig.

Den 3 september slår vi upp dörrarna till kontoret och bjuder in till öppet hus. Du kan dyka upp när som helst mellan 15.00 och 19.00 för att höra mer om volontärresor, betalt arbete, språkresor eller högre utbildning utomlands.

Stockholm
Var:
Blueberrys kontor, Grev Turegatan 35 i Stockholm
När: Onsdagen den 3 september, kl 15-19.

Anmäl dig här så bjuder vi på fika och muffins.

Ps! Kan du inte vänta till 3 september eller är du upptaget den datumet? Du vet väl att du alltid kan boka en personlig rådgivning, helt gratis, här på kontoret? Ring 08-4426760 så hjälper vi dig!

Välkommen på Japansk afton i Stockholm - 20140807

Funderar du på att åka studera japanska i Japan? Då är du välkommen på Blueberrys japanska afton. Vi bjuder på japansk mat och dryck i japansk miljö. Samtidigt ger vi en hel del information och inspiration för dig som vill studera i Japan. Lyssna på våra tre japanexperter och ta chansen att ställa alla dina frågor.

Var: Stadshagen.
När: 10 september, klockan 18.00.

Anmäl dig nu för att säkra din plats! Du läser mer och anmäler dig här.

Välkommen på Australiensk afton! - 20140806

Är du nyfiken på att veta mer om att studera på universitet i Australien? Då vill du inte missa den här informationskvällen!

Träffa tidigare studenter, representanter från utvalda skolor och Blueberrys egna experter. Vi bjuder på information, inspiration, någonting att äta och en goodie bag.

Representanter från olika universitet i Australien kommer att finnas på plats. Träffa bland annat:
- University of Wollongong
- Bond University
- THINK Education Group (Billy Blue College of Design, APM College, CATC Design och William Blue College of Hospitality and Tourism

Australiensk afton
När: 30 september, 17.00-19.00.
Var: Blueberrys kontor, Grev Turegatan 35 i Stockholm.

För att anmäla dig, ring 08-4426760 eller maila axel@blueberry.nu.

Erbjudande på språkkurser på Cambridge Academy - 20140715

Cambridge Academy är en av de mest framstående språkskolorna i England. Här kan alla utveckla språket oberoende på förkunskaper innan man kommer hit. En liten bit utanför Cambridge ligger skolan i en stor, vit villa med en härlig trädgård.

Cambridge Academy har just nu hela fyra olika erbjudanden för dig som funderar på en språkkurs under 2014.

200 GBP tillbaka
Ett fantastiskt erbjudande för dig som vill läsa en kurs som är 12 veckor eller längre under 2014. Just nu får du 200 GBP tillbaka i handen när du anländer på skolan.

12 för 10
Detta erbjudande innebär att om du bokar en 12 veckors språkkurs behöver du enbart betala för 10 veckor. Spara 1850 kr.

Gratis ILEC-avgift
Om du går på ILEC-kursen i juridisk engelska på 6 veckor med start i oktober så bjuder skolan på examensavgiften värd 150 GBP.

3 för 2 på kombinationskursen
Boka tre veckors kombinationskurs under 2014 på skolans Professional Centre men betala bara för två veckor. Spara hela 15000 kr!

Notera: Dessa erbjudanden gäller kurspriset (ej boendet) för nybokningar som inkommer efter den 15/7 av kurser som äger rum under 2014. Erbjudandena är bara giltiga var för sig, de kan inte kombineras med varandra eller med andra erbjudanden. Kontakta Vera på 08-4426760 eller vera@blueberry.nu om du har frågor.

Få 2 nätters gratis boende på YHA Blue Mountains - 20140715

Alla som åker på ett Work and Travel-program i Australien genom Blueberry med start 1/8-31/10 2014 får 2 nätters gratis boende på YHA Blue Mountains. Erbjudandet gäller både nya och gamla bokningar.

Ta chansen att upptäcka de spekatakulära Blue Mountains under din Work and Travel-resa i Australien. Blue Mountains ligger 5 mil väster om Sydney och finns med på UNESCOs världsarvslista.

Du har väl inte missat vår Work and Travel-tävling där du kan vinna ett gratis Work and Travel-paket. Även du som redan är anmäld till oss får vara med och tävla.

Boka höstens volontär- eller äventyrsresa nu! - 20140711

Befinner du dig på stranden och njuter av sommaren som äntligen har visat sig samtidigt som du planerar nya äventyr inför hösten? Börjar det spritta i resnerverna? Åk på en volontär- eller äventyrsresa! Du kommer att få en fantastisk resa med minnen för livet samtidigt som du får hjälpa till på ett volontärprojekt som behöver en extra hand. Tänk på att boka din resa i god tid så att du kommer iväg i höst, just nu finns det ännu lediga platser på flertalet av våra resor. Du kan exempelvis volontärarbeta med barn i Sydafrika, undervisa i Laos, sköldpaddor och jaguarer i Costa Rica, dyka i Mexiko, hästar i USA, undervisa barn i Thailand eller Indien.

Anmäl dig idag! Vid frågor eller om du vill veta mer, maila Frida på frida@blueberry.nu eller ring henne på 08-509 316 55.

Historiskt besök av Obama på UC Irvine! - 20140710

UC Irvine fyller 50 år och välkomnade samtidigt president Obama under examensceremonin. Studenterna fick ta del av ett inspirerande och motiverande tal - riktigt stort tycker vi!

Nyfiken? Se hela talet här!

Introduktionsrabatt på ny språkskola i Taiwan - 20140627

Vi har nu glädjen att introducera Taiwan Mandarin Institute i Taipei. Vår första språkskola i Taiwan. De har i många år blivit utsedda till Taiwans främsta språkskola.

Här studerar du traditionell eller förenklad mandarin i mycket små klasser så att du kan göra snabba framsteg.

Just nu erbjuder vi en introduktionsrabatt på 5% på kurspriset för dig som anmäler dig innan den 31/8.

Läs mer om språkskolan Taiwan Mandarin Institute.

Gratis praktik och utbildning i England - 20140625

Du kan nu delta i ett intensivt och spännande entreprenörsprogram (social entrepreneurship) som sträcker sig över fyra veckor i Exeter, i sydvästra England. Du arbetar i en kreativ och levande miljö som utvecklar din förståelse av entreprenörskap.

Entreprenörsprogrammet är en kombination av yrkesutbildning och praktik där du tillsammans med deltagare från bland annat Frankrike, Irland, Malta, Spanien, Storbritannien och Tyskland arbetar i projekt. Passa på att läsa med om olika exempel på projekt.

Under de här veckorna har du chansen att bygga upp ett internationellt nätverk och tanken är att du ska få inspiration och möjlighet att utveckla din förmåga till att skapa och arbeta med affärsidéer och marknadsplaner. Antingen helt egna affärsidéer eller bli mer attraktiv på arbetsmarknaden efter de fyra veckorna. Med ett vässat CV som visar att du under fyra veckor deltagit i ett internationellt entrepeneursprogram.

Ansök redan nu så kanske du har chans att bli utvald att deltaga!

Fantastiska möjligheter för våra Think-studenter! - 20140603

Utvalda studenter på Think Education (APM, CATC, William Blue College och Billy Blue) får delta vid Clinton Global Initiative meeting i New York senare i höst. Här möts bland annat internationella ledare och nobelpristagare för att skapa och genomföra kreativa lösningar på världsproblem. Studenterna får tillfälle att träffa världsberömda personer som Hillary Clinton, Bono och Nicole Kidman. En unik chans till att ta del av ett fantastiskt nätverk och medverka vid ett prestigefyllt event!

Är du också intresserad av att studera i Australien? Kontakta Stina på stina@blueberry.nu eller ring 08-442 67 60.

Dags att söka till San Diego State University! - 20140521

Vill du prova på att studera på ett amerikanskt universitet så är San Diego State University ett utmärkt alternativ. Här studerar du i ett behagligt klimat på ett av USAs vackraste campus i södra Kalifornien.

Deadline för ansökan till Semester at SDSU Business Courses: 29/9
Studenter som väljer Business-programmet kan, förutom alla de kurser som "General" erbjuder även, plocka kurser från: Accounting, Business Administration, Finance, Management Information Systems, Management, Marketing, samt Economics.

Deadline för ansökan till Semester at SDSU General Courses: 27/10
Här kan du välja mellan cirka 75 Undergraduate-programs kurser. Det är kurser inom bland annat Art, Economy, Biology, Computer Science, Dance, Education, History, Journalism and Media, Linguistics, Mathematics, Music, Psychology, Political Science, Sociology, Rhetorics, Television, Film and New Media.

Vid frågor kontakta Maria på maria@blueberry.nu eller via telefon på 08-4426760.

Vi hjälper dig gärna!

Kostnadsfri Fashion-utbildning i London* - 20140207

Studera i hjärtat av London på ett av Storbritanniens bästa privata college - West London College. Colleget är belägen på självaste Oxford Street, närmare storstadspulsen än så här kommer du inte.

West London College har nu ett fantastiskt erbjudande där University of the Arts (Central Saint Martins, London College of Fashion, Wimbledon College of Arts med flera) finansierar en del av din utbildning i Fashion.

*För dig som ansöker till Foundation Diploma in Fashion Design och är mellan 19-24 år finns mycket goda möjligheter till att få bidrag på din terminsavgift på 2500-6920 GBP. Kostnaden blir då endast 0-4420 GBP. En chans du inte vill missa!

Vill du få en känsla av hur det är att studera fashion på WLC? Läs ett gästinlägg på bloggen där en av våra fashion-studenter berättar mer!

Är du intresserad? Kontakta Maria på maria@blueberry.nu eller ring 08-4426760.

Workshop med Kevin Spacey - 20140206

Lyckliga studenter på Regent’s University London fick chansen att delta i en workshop med skådespelaren Kevin Spacey strax innan jul!

Läs mer om studenternas upplevelse med den Oscarsbelönade skådespelaren.

Ansök om visum till Kanada NU! - 20140204

Planerar du att arbeta i Kanada i år?

Varje år finns det begränsat med arbetstillstånd till Kanada. Under 2014 finns det totalt 700 st att ansöka om. Dessa brukar vanligtvis ta slut runt augusti/september, så ansök i tid om du vill komma iväg i år. Observera att det kan ta upp emot åtta veckor att få ansökan godkänd.

Kontakta Maria maria.berthelius@blueberry.nu vid frågor.

California State University Irvine har speciallösning för motiverade svenskar - 20131010

Till dig som studerar på universitet i Sverige och vill iväg till Kalifornien för att plugga en eller två terminer så har vi en fantastisk nyhet!

För att studierna på Irvine ska matcha studieplanen i Sverige har universitetet utformat en speciallösning. Nu kan du åka iväg mellan augusti - december, istället för att studierna ska avslutas i mars. Det blir en intensiv men värdefull period.

Priset är detsamma som för två quarters, alltså 15 500 USD.

University of California Irvine, som är en av världens främsta universitet, vill se att du har bra betyg från både gymnasiet och universitetet samt är studiemotiverad.

Kontakta Maria Briland på maria@blueberry.nu eller ring 08-4426760 om du har frågor. Hjälper dig gärna!

Missa inte - rabatt på schweiziska hotellskolor inför ht 2014! - 20130904

Vill du arbeta i hotellbranschen? På Swiss Education groups (SEG:s) skolor i Schweiz kan du bland annat studera Hospitality & Business Management och Hospitality Management & Design.

Skolorna HIM, IHTTI, SHMS Leysin, SHMS Caux och César Ritz dominerar de bland engelsktalande Hotel Management skolor i Schweiz.

Du som ansöker till någon av skolorna och betalar din kursavgift minst 120 dagar före kursstart får rabatt på 5% av kursavgiften. En rabatt som kallas för Early-Bird Discount.

Intresserad av någon av skolorna? Maila då Rebecka på rebecka@blueberry.nu och hon hjälper dig vidare.Nyhetsöversikt

Infoträff om Tech Music School

Blueberry kommer till Göteborg

Boka personlig rådgivning i Lund

Asiatisk afton i Lund

Besök från Nobelpristagare

Öppet hus i Stockholm

Välkommen på Japansk afton i Stockholm

Välkommen på Australiensk afton!

Erbjudande på språkkurser på Cambridge Academy

Få 2 nätters gratis boende på YHA Blue Mountains

Boka höstens volontär- eller äventyrsresa nu!

Historiskt besök av Obama på UC Irvine!

Introduktionsrabatt på ny språkskola i Taiwan

Gratis praktik och utbildning i England

Fantastiska möjligheter för våra Think-studenter!

Dags att söka till San Diego State University!

Kostnadsfri Fashion-utbildning i London*

Workshop med Kevin Spacey

Ansök om visum till Kanada NU!

California State University Irvine har speciallösning för motiverade svenskar

Missa inte - rabatt på schweiziska hotellskolor inför ht 2014!


Blueberry stöder musikhjälpen 2013

HEM LÄNDER OM OSSLEDIGA JOBB EVENTS KONTAKT BLOGG