Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Nyheter och erbjudanden 0

Nyheter och erbjudanden

Här hittar du de senaste nyheterna och erbjudandena från Blueberry World Wide. Nu kan du även bevaka våra nyheter via RSS.

Funderar du på att studera i Australien eller USA? - 20140916

Funderar du på att studera på college eller universitet utomlands? Då är du välkommen på någon av våra temakvällar. Vi bjuder in till en inspirerande kväll med fokus på college och universitetsstudier. Förutom Blueberrys experter kommer det också finnas tidigare studenter samt skolrepresentanter på plats.

Läs mer och anmäl dig här.

Förläng sommaren genom en språkkurs på Malta - 20140915

Språkskolan < href="http://www.blueberrysprak.nu/studieorter/engelska/stpaulsbay/skola.asp">BELS ligger i St Pauls Bay på Malta och är en populär språkskola. Skolan är familjedriven och erbjuder bra undervisning med fokus på kommunikation.

Just nu har du möjlighet att göra sommaren lite längre genom en språkkurs på BELS. Ta chansen och boka in dig så snart som möjligt för att dra nytta av skolans rabatter.

Kortare kurser
Om du funderar på att vara borta i 2-6 veckor så erbjuder skolan just nu någon eller några veckors gratis boende på skolans residens

  • Boka 2 veckors kurs och få 1 veckas gratis boende
  • Boka 4 veckors kurs och få 2 veckors gratis boende
  • Boka 6 veckors kurs och få 3 veckors gratis boende

Erbjudandet gäller för nybokningar från 6 september till 29 november (sista avresedag).

Kontakta Vera på vera@blueberry.nu om du vill veta mer.

Sista chansen att söka till flertalet universitet och college - 20140911

Har du sökt till universitet eller högskola här i Sverige men inte kommit in? Du kan fortfarande söka till en del ställen med start under 2014. För andra börjar det närma sig sista ansökningsdag inför våren 2015.

Universitet/College med start 2014

Universitet/College med sista ansökningsdag snart!

Övriga college/universitet
Kontakta oss på 08-442 67 60 eller info@blueberry.nu om du vill veta vad som gäller för den skola du är intresserad av.

Dags att söka till CSU Northridge med start i vår! - 20140911

Funderar du på att studera på CSU Northridge med start våren 2015?

I sådana fall är det hög tid för dig att ansöka nu. Deadline för ansökan är 1:a oktober. Klicka på fliken för "Ansökan" och följ instruktionerna.

För frågor, kontakta Maria på maria@blueberry.nu eller ring 08-4426760.

Dags att söka till CSU San Marcos med start i vår! - 20140911

Funderar du på att studera på CSU San Marcos med start våren 2015?

I sådana fall är det hög tid för dig att ansöka nu. Deadline för ansökan är 15 november. Klicka på fliken för "Ansökan" och följ instruktionerna.

För frågor, kontakta Maria på maria@blueberry.nu eller ring 08-4426760.

Dags att söka till Santa Barbara City College med start i vår! - 20140911

Funderar du på att studera på Santa Barbara City College med start våren 2015?

I sådana fall är det hög tid för dig att ansöka nu. Deadline för ansökan är 1:a oktober. Klicka på fliken för "Ansökan" och följ instruktionerna.

För frågor, kontakta Stina på stina@blueberry.nu eller ring 08-4426760.

Infoträff med Swinburne University of Technology - 20140910

Via Swinburne University of Technology har du möjlighet att läsa en eller två terminer i ett mycket spännande land - nämligen Malaysia.

Swinburne har campus i Kuchin, Borneos huvudstad, och detta har blivit ett mycket populärt universitet bland svenska utbytesstudenter.

Nu kommer Dylan Ong på besök från universitet och vi anordnar därför en informationsträff på vårt kontor. Kom hit, prata med Dylan och vår specialist Maria. Det kan vara första steget på väg ut på ditt nya äventyr.

Swinburn University of Technolog
När:
Fredagen den 19: e september, kl 15.30
Var: Blueberrys kontor, Grev Turegatan 35 i Stockholm

Anmäl ditt intresse till maria@blueberry.nu eller ring 08-4426760.

Vinnarna i Work & Travel-tävlingen utsedda - 20140909

Vi har under sommaren haft en bloggtävling med chans att vinna ett Work & Travel-startpaket och nu har vi utsett våra vinnare.

Vi säger ett stort grattis till Martin Ullström (Australien), Ruben Widin Dahlström (Nya Zeeland) och Sissel Wickström (Kanada).

Vi ser fram emot att följa era äventyr på den nya Work and Travel-bloggen. Håll utkik på hemsidan för länk till bloggen så snart vi startat upp den!

Ansök till Met Film School med start i höst! - 20140909

Funderar du på att studera film i England? Met Film School erbjuder kvalitativa utbildningar som blandar teori och praktik i London.

Du hinner fortfarande söka till en Bachelor in Practical Filmmaking med start i oktober på Met Film School i London.

Läs här för ansökningsinformation eller kontakta Stina på stina@blueberry.nu

Koreansk afton i Stockholm - 20140905

Är du intresserad av att studera koreanska på plats i Sydkorea? Blueberry är ledande gällande språkresor inom just koreanska och bjuder nu in till informationsträff. Denna träff hålls tillsammans med Kyung Hee University i Seoul.

Koreansk afton
Var:
Bygdegården Anna Whitlock i Stockholm
När: Torsdagen den 24 september, kl 17.30.

Läs mer och anmäl dig här!

Rabatt på bokningar till Lexis Seoul - 20140904

Just nu ger vi rabatter på nybokningar till språkskolan Lexis i Seoul. Rabatten omfattar 70 kr per vecka på normalkursen och 100 kr per vecka på intensivkursen. Med andra ord kan du spara 1300 kr på en 13 veckors kurs med CSN!

Rabatten gäller nybokningar som inkommer under perioden 4/9 till 30/9. Begränsat antal platser så passa på och anmäl dig nu.

Ansök till Santa Monica College nu! - 20140829

Santa Monica College är ett av de mest populära collegen bland svenska studenter. Går du också i tankar om att ansöka dit?

I sådana fall rekommenderar vi att du söker så snart som möjligt. Deadline är 10:e oktober men ju tidigare desto bättre för att du ska hinna med allting innan du startar.

Tänk på att processen är lång och tar tid, men vi hjälper dig hela vägen från ansökan till avresa. Kontakta Maria på maria@blueberry.nu eller ring 08-4426760 om du vill veta mer!

Välkommen på australisk afton! - 20140806

Är du nyfiken på att veta mer om att studera på universitet i Australien? Då vill du inte missa den här informationskvällen!

Träffa tidigare studenter, representanter från utvalda skolor och Blueberrys egna experter. Vi bjuder på information, inspiration, någonting att äta och en goodie bag.

Representanter från olika universitet i Australien kommer att finnas på plats. Träffa bland annat:
- University of Wollongong
- Bond University
- THINK Education Group (Billy Blue College of Design, APM College, CATC Design och William Blue College of Hospitality and Tourism
- University of the Sunshine Coast
- Tafe Queensland East Coast

Australiensk afton
När: 30 september, 17.00-19.00.
Var: Blueberrys kontor, Grev Turegatan 35 i Stockholm.

För att anmäla dig, ring 08-4426760 eller maila axel@blueberry.nu.

Välkommen på Amerikansk afton! - 20140806

Funderar du på att studera på college eller universitet i USA? Då är du inte ensam! USA är ett av de mest populära länderna bland våra studenter.

Varje år skickar vi hundratals studenter och man kan säga att vi är lite av experter på just den biten. Därför bjuder vi in till inspirationskväll på vårt kontor.

Träffa tidigare studenter, representanter från utvalda skolor och Blueberrys egna experter. Vi bjuder på information, inspiration och någonting att äta.

Ta också chansen att träffa följande college/universitet:

Amerikansk afton
När: 29 september, 17.00-19.00.
Var: Blueberrys kontor, Grev Turegatan 35 i Stockholm.

För att anmäla dig, ring 08-4426760 eller maila maria@blueberry.nu.

Få 2 nätters gratis boende på YHA Blue Mountains - 20140715

Alla som åker på ett Work and Travel-program i Australien genom Blueberry med start 1/8-31/10 2014 får 2 nätters gratis boende på YHA Blue Mountains. Erbjudandet gäller både nya och gamla bokningar.

Ta chansen att upptäcka de spekatakulära Blue Mountains under din Work and Travel-resa i Australien. Blue Mountains ligger 5 mil väster om Sydney och finns med på UNESCOs världsarvslista.

Du har väl inte missat vår Work and Travel-tävling där du kan vinna ett gratis Work and Travel-paket. Även du som redan är anmäld till oss får vara med och tävla.

Erbjudande på språkkurser på Cambridge Academy - 20140715

Cambridge Academy är en av de mest framstående språkskolorna i England. Här kan alla utveckla språket oberoende på förkunskaper innan man kommer hit. En liten bit utanför Cambridge ligger skolan i en stor, vit villa med en härlig trädgård.

Cambridge Academy har just nu hela fyra olika erbjudanden för dig som funderar på en språkkurs under 2014.

200 GBP tillbaka
Ett fantastiskt erbjudande för dig som vill läsa en kurs som är 12 veckor eller längre under 2014. Just nu får du 200 GBP tillbaka i handen när du anländer på skolan.

12 för 10
Detta erbjudande innebär att om du bokar en 12 veckors språkkurs behöver du enbart betala för 10 veckor. Spara 1850 kr.

Gratis ILEC-avgift
Om du går på ILEC-kursen i juridisk engelska på 6 veckor med start i oktober så bjuder skolan på examensavgiften värd 150 GBP.

3 för 2 på kombinationskursen
Boka tre veckors kombinationskurs under 2014 på skolans Professional Centre men betala bara för två veckor. Spara hela 15000 kr!

Notera: Dessa erbjudanden gäller kurspriset (ej boendet) för nybokningar som inkommer efter den 15/7 av kurser som äger rum under 2014. Erbjudandena är bara giltiga var för sig, de kan inte kombineras med varandra eller med andra erbjudanden. Kontakta Vera på 08-4426760 eller vera@blueberry.nu om du har frågor.

Boka höstens volontär- eller äventyrsresa nu! - 20140711

Befinner du dig på stranden och njuter av sommaren som äntligen har visat sig samtidigt som du planerar nya äventyr inför hösten? Börjar det spritta i resnerverna? Åk på en volontär- eller äventyrsresa! Du kommer att få en fantastisk resa med minnen för livet samtidigt som du får hjälpa till på ett volontärprojekt som behöver en extra hand. Tänk på att boka din resa i god tid så att du kommer iväg i höst, just nu finns det ännu lediga platser på flertalet av våra resor. Du kan exempelvis volontärarbeta med barn i Sydafrika, undervisa i Laos, sköldpaddor och jaguarer i Costa Rica, dyka i Mexiko, hästar i USA, undervisa barn i Thailand eller Indien.

Anmäl dig idag! Vid frågor eller om du vill veta mer, maila Frida på frida@blueberry.nu eller ring henne på 08-509 316 55.

Historiskt besök av Obama på UC Irvine! - 20140710

UC Irvine fyller 50 år och välkomnade samtidigt president Obama under examensceremonin. Studenterna fick ta del av ett inspirerande och motiverande tal - riktigt stort tycker vi!

Nyfiken? Se hela talet här!

Dags att söka till San Diego State University! - 20140521

Vill du prova på att studera på ett amerikanskt universitet så är San Diego State University ett utmärkt alternativ. Här studerar du i ett behagligt klimat på ett av USAs vackraste campus i södra Kalifornien.

Deadline för ansökan till Semester at SDSU Business Courses: 29/9
Studenter som väljer Business-programmet kan, förutom alla de kurser som "General" erbjuder även, plocka kurser från: Accounting, Business Administration, Finance, Management Information Systems, Management, Marketing, samt Economics.

Deadline för ansökan till Semester at SDSU General Courses: 27/10
Här kan du välja mellan cirka 75 Undergraduate-programs kurser. Det är kurser inom bland annat Art, Economy, Biology, Computer Science, Dance, Education, History, Journalism and Media, Linguistics, Mathematics, Music, Psychology, Political Science, Sociology, Rhetorics, Television, Film and New Media.

Vid frågor kontakta Maria på maria@blueberry.nu eller via telefon på 08-4426760.

Vi hjälper dig gärna!

Kostnadsfri Fashion-utbildning i London* - 20140207

Studera i hjärtat av London på ett av Storbritanniens bästa privata college - West London College. Colleget är belägen på självaste Oxford Street, närmare storstadspulsen än så här kommer du inte.

West London College har nu ett fantastiskt erbjudande där University of the Arts (Central Saint Martins, London College of Fashion, Wimbledon College of Arts med flera) finansierar en del av din utbildning i Fashion.

*För dig som ansöker till Foundation Diploma in Fashion Design och är mellan 19-24 år finns mycket goda möjligheter till att få bidrag på din terminsavgift på 2500-6920 GBP. Kostnaden blir då endast 0-4420 GBP. En chans du inte vill missa!

Vill du få en känsla av hur det är att studera fashion på WLC? Läs ett gästinlägg på bloggen där en av våra fashion-studenter berättar mer!

Är du intresserad? Kontakta Maria på maria@blueberry.nu eller ring 08-4426760.

Workshop med Kevin Spacey - 20140206

Lyckliga studenter på Regent’s University London fick chansen att delta i en workshop med skådespelaren Kevin Spacey strax innan jul!

Läs mer om studenternas upplevelse med den Oscarsbelönade skådespelaren.

California State University Irvine har speciallösning för motiverade svenskar - 20131010

Till dig som studerar på universitet i Sverige och vill iväg till Kalifornien för att plugga en eller två terminer så har vi en fantastisk nyhet!

För att studierna på Irvine ska matcha studieplanen i Sverige har universitetet utformat en speciallösning. Nu kan du åka iväg mellan augusti - december, istället för att studierna ska avslutas i mars. Det blir en intensiv men värdefull period.

Priset är detsamma som för två quarters, alltså 15 500 USD.

University of California Irvine, som är en av världens främsta universitet, vill se att du har bra betyg från både gymnasiet och universitetet samt är studiemotiverad.

Kontakta Maria Briland på maria@blueberry.nu eller ring 08-4426760 om du har frågor. Hjälper dig gärna!

Missa inte - rabatt på schweiziska hotellskolor inför ht 2014! - 20130904

Vill du arbeta i hotellbranschen? På Swiss Education groups (SEG:s) skolor i Schweiz kan du bland annat studera Hospitality & Business Management och Hospitality Management & Design.

Skolorna HIM, IHTTI, SHMS Leysin, SHMS Caux och César Ritz dominerar de bland engelsktalande Hotel Management skolor i Schweiz.

Du som ansöker till någon av skolorna och betalar din kursavgift minst 120 dagar före kursstart får rabatt på 5% av kursavgiften. En rabatt som kallas för Early-Bird Discount.

Intresserad av någon av skolorna? Maila då Rebecka på rebecka@blueberry.nu och hon hjälper dig vidare.Nyhetsöversikt

Funderar du på att studera i Australien eller USA?

Förläng sommaren genom en språkkurs på Malta

Sista chansen att söka till flertalet universitet och college

Dags att söka till CSU Northridge med start i vår!

Dags att söka till CSU San Marcos med start i vår!

Dags att söka till Santa Barbara City College med start i vår!

Infoträff med Swinburne University of Technology

Vinnarna i Work & Travel-tävlingen utsedda

Ansök till Met Film School med start i höst!

Koreansk afton i Stockholm

Rabatt på bokningar till Lexis Seoul

Ansök till Santa Monica College nu!

Välkommen på australisk afton!

Välkommen på Amerikansk afton!

Få 2 nätters gratis boende på YHA Blue Mountains

Erbjudande på språkkurser på Cambridge Academy

Boka höstens volontär- eller äventyrsresa nu!

Historiskt besök av Obama på UC Irvine!

Dags att söka till San Diego State University!

Kostnadsfri Fashion-utbildning i London*

Workshop med Kevin Spacey

California State University Irvine har speciallösning för motiverade svenskar

Missa inte - rabatt på schweiziska hotellskolor inför ht 2014!


Blueberry stöder musikhjälpen 2013

HEM LÄNDER OM OSSLEDIGA JOBB EVENTS KONTAKT BLOGG