Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Nyheter och erbjudanden 0

Nyheter och erbjudanden

Här hittar du de senaste nyheterna och erbjudandena från Blueberry World Wide. Nu kan du även bevaka våra nyheter via RSS.

Stipendium på IED - 50 % av kursavgiften! - 20140724

Designskolan IED i Italien erbjuder nu ett exklusivt stipendium på 50% av kursavgiften till några av deras Bachelorutbildningar på engelska. För att söka måste du vara mellan 18-28 år och ha kommit in på en av följande utbildningar på IED:

  • Fashion Design (Milano)
  • Jewellery Design (Milano)
  • Product Design (Milano och Florens)
  • Photography (Milano)
  • Video Design and Filmmaking (Rom)

Här kan du se instruktionerna för ansökan. Deadline för stipendieansökan är den 18 augusti. Tveka inte – sök idag!

Sista minuten-rabatt på språkkurser i Cannes - 20140723

Vår populära språkskola Collège International i Cannes bjuder på sommartillägget på språkkurser som startar den 10/8 och den 17/8. Om du startar den 10/8 och bor i skolans residens så sparar du 2590 kr. Börjar du den 17/8 så sparar du 1295 kr om du bor i skolans residens. Erbjudandet gäller nybokningar som inkommer den 23/7 eller senare.

Låt sommaren fortsätta på den franska Rivieran, passa på att anmäla dig redan idag!

Tävling - vinn en volontärresa - 20140723

Just nu kan du vara med och tävla om en volontärresa. Vår samarbetspartner Global Vision International (GVI) håller nu en tävling där du genom att donera 5, 10 eller 25 pund deltar i tävlingen om att vinna en volontärresa värd upp till 2400 GBP (inkl flyg) där du kan välja bland ett stort antal destinationer och volontärprojekt världen över. Det bästa är att alla som deltar är vinnare genom att du får rabatt på en framtida resa (endast nybokningar). Läs mer om GVI och hur du tävlar på Volontärbloggen.

Erbjudande på språkkurser på Cambridge Academy - 20140715

Cambridge Academy är en av de mest framstående språkskolorna i England. Här kan alla utveckla språket oberoende på förkunskaper innan man kommer hit. En liten bit utanför Cambridge ligger skolan i en stor, vit villa med en härlig trädgård.

Cambridge Academy har just nu hela fyra olika erbjudanden för dig som funderar på en språkkurs under 2014.

200 GBP tillbaka
Ett fantastiskt erbjudande för dig som vill läsa en kurs som är 12 veckor eller längre under 2014. Just nu får du 200 GBP tillbaka i handen när du anländer på skolan.

12 för 10
Detta erbjudande innebär att om du bokar en 12 veckors språkkurs behöver du enbart betala för 10 veckor. Spara 1850 kr.

Gratis ILEC-avgift
Om du går på ILEC-kursen i juridisk engelska på 6 veckor med start i oktober så bjuder skolan på examensavgiften värd 150 GBP.

3 för 2 på kombinationskursen
Boka tre veckors kombinationskurs under 2014 på skolans Professional Centre men betala bara för två veckor. Spara hela 15000 kr!

Notera: Dessa erbjudanden gäller kurspriset (ej boendet) för nybokningar som inkommer efter den 15/7 av kurser som äger rum under 2014. Erbjudandena är bara giltiga var för sig, de kan inte kombineras med varandra eller med andra erbjudanden. Kontakta Vera på 08-4426760 eller vera@blueberry.nu om du har frågor.

Få 2 nätters gratis boende på YHA Blue Mountains - 20140715

Alla som åker på ett Work and Travel-program i Australien genom Blueberry med start 1/8-31/10 2014 får 2 nätters gratis boende på YHA Blue Mountains. Erbjudandet gäller både nya och gamla bokningar.

Ta chansen att upptäcka de spekatakulära Blue Mountains under din Work and Travel-resa i Australien. Blue Mountains ligger 5 mil väster om Sydney och finns med på UNESCOs världsarvslista.

Du har väl inte missat vår Work and Travel-tävling där du kan vinna ett gratis Work and Travel-paket. Även du som redan är anmäld till oss får vara med och tävla.

Boka höstens volontär- eller äventyrsresa nu! - 20140711

Befinner du dig på stranden och njuter av sommaren som äntligen har visat sig samtidigt som du planerar nya äventyr inför hösten? Börjar det spritta i resnerverna? Åk på en volontär- eller äventyrsresa! Du kommer att få en fantastisk resa med minnen för livet samtidigt som du får hjälpa till på ett volontärprojekt som behöver en extra hand. Tänk på att boka din resa i god tid så att du kommer iväg i höst, just nu finns det ännu lediga platser på flertalet av våra resor. Du kan exempelvis volontärarbeta med barn i Sydafrika, undervisa i Laos, sköldpaddor och jaguarer i Costa Rica, dyka i Mexiko, hästar i USA, undervisa barn i Thailand eller Indien.

Anmäl dig idag! Vid frågor eller om du vill veta mer, maila Frida på frida@blueberry.nu eller ring henne på 08-509 316 55.

Historiskt besök av Obama på UC Irvine! - 20140710

UC Irvine fyller 50 år och välkomnade samtidigt president Obama under examensceremonin. Studenterna fick ta del av ett inspirerande och motiverande tal - riktigt stort tycker vi!

Nyfiken? Se hela talet här!

Infoträff om Tech Music School - 20140703

Tech Music School är en av Storbritanniens mest framstående musikskolor som erbjuder utbildningar för dig som vill ha en karriär inom musikbranschen.

Vi bjuder in till informationsmöte om Tech Music School på vårt kontor i Stockholm. Träffa vår TMS-expert och lär dig allting du behöver veta om att studera på skolan.

Infoträff i Stockholm
Var:
Blueberrys kontor, Grev Turegatan 35 i Stockholm
När: torsdagen den 14 augusti kl 16-17.30
torsdagen den 28 augusti kl 16.00-17.30

Anmäl dig genom att maila namn, telefonnummer och önskat datum till alicia@blueberry.nu eller ring 08-4426760.

Välkommen!

Introduktionsrabatt på ny språkskola i Taiwan - 20140627

Vi har nu glädjen att introducera Taiwan Mandarin Institute i Taipei. Vår första språkskola i Taiwan. De har i många år blivit utsedda till Taiwans främsta språkskola.

Här studerar du traditionell eller förenklad mandarin i mycket små klasser så att du kan göra snabba framsteg.

Just nu erbjuder vi en introduktionsrabatt på 5% på kurspriset för dig som anmäler dig innan den 31/8.

Läs mer om språkskolan Taiwan Mandarin Institute.

Gratis praktik och utbildning i England - 20140625

Du kan nu delta i ett intensivt och spännande entreprenörsprogram (social entrepreneurship) som sträcker sig över fyra veckor i Exeter, i sydvästra England. Du arbetar i en kreativ och levande miljö som utvecklar din förståelse av entreprenörskap.

Entreprenörsprogrammet är en kombination av yrkesutbildning och praktik där du tillsammans med deltagare från bland annat Frankrike, Irland, Malta, Spanien, Storbritannien och Tyskland arbetar i projekt. Passa på att läsa med om olika exempel på projekt.

Under de här veckorna har du chansen att bygga upp ett internationellt nätverk och tanken är att du ska få inspiration och möjlighet att utveckla din förmåga till att skapa och arbeta med affärsidéer och marknadsplaner. Antingen helt egna affärsidéer eller bli mer attraktiv på arbetsmarknaden efter de fyra veckorna. Med ett vässat CV som visar att du under fyra veckor deltagit i ett internationellt entrepeneursprogram.

Ansök redan nu så kanske du har chans att bli utvald att deltaga!

Tävla om ett Work and Travel-startpaket! - 20140625

Vi är på jakt efter landets bästa bloggare som är redo för ett helt nytt äventyr!

Nu har du chansen att vinna ett startpaket i något av våra Working Holiday-länder: Australien, Nya Zeeland eller Kanada. Få startpaketet betalt och blogga om alla dina äventyr i den nystartate Work and Travel-bloggen.

Läs mer på tävlingssidan.

Boka en språkresa till Sevilla - få en present på köpet! - 20140616

Clic International House är en av de äldsta, mest kända och välrenommerade skolorna i Sevilla. Här är allt i toppklass, från undervisningen och faciliteterna till boendet och aktiviteterna.

Just nu har CLIC ett erbjudande för alla som bokar en språkresa som börjar innan den 25:e augusti.

När din bokning är gjord har du möjlighet att välja mellan två presenter:

  • En musikalisk kväll i vackra Alcazares Gardens
  • En lat dag på den magiska sandstranden La Costa de la Luz

Du väljer själv vilken av dem du vill följa med på - helt kostnadsfritt!

Uppge koden "Alcazar" för musikkvällen eller "Beach" för strandutflykten. Gäller alla nybokningar med kursstart innan den 25:e augusti.

Hör av dig till Johanna om du vill veta mer, ring 08-4426760 eller maila johanna@blueberry.nu.

Fantastiska möjligheter för våra Think-studenter! - 20140603

Utvalda studenter på Think Education (APM, CATC, William Blue College och Billy Blue) får delta vid Clinton Global Initiative meeting i New York senare i höst. Här möts bland annat internationella ledare och nobelpristagare för att skapa och genomföra kreativa lösningar på världsproblem. Studenterna får tillfälle att träffa världsberömda personer som Hillary Clinton, Bono och Nicole Kidman. En unik chans till att ta del av ett fantastiskt nätverk och medverka vid ett prestigefyllt event!

Är du också intresserad av att studera i Australien? Kontakta Stina på stina@blueberry.nu eller ring 08-442 67 60.

Dags att söka till San Diego State University! - 20140521

Vill du prova på att studera på ett amerikanskt universitet så är San Diego State University ett utmärkt alternativ. Här studerar du i ett behagligt klimat på ett av USAs vackraste campus i södra Kalifornien.

Deadline för ansökan till Semester at SDSU Business Courses: 29/9
Studenter som väljer Business-programmet kan, förutom alla de kurser som "General" erbjuder även, plocka kurser från: Accounting, Business Administration, Finance, Management Information Systems, Management, Marketing, samt Economics.

Deadline för ansökan till Semester at SDSU General Courses: 27/10
Här kan du välja mellan cirka 75 Undergraduate-programs kurser. Det är kurser inom bland annat Art, Economy, Biology, Computer Science, Dance, Education, History, Journalism and Media, Linguistics, Mathematics, Music, Psychology, Political Science, Sociology, Rhetorics, Television, Film and New Media.

Vid frågor kontakta Maria på maria@blueberry.nu eller via telefon på 08-4426760.

Vi hjälper dig gärna!

Rabatt på terminskurserna på Kyung Hee - 20140514

Kyung Hee är det universitet i Seoul som vi främst rekomenderar för dig som vill läsa en språkkurs med fokus på praktisk koreanska.

Just nu erbjuder vi en rabatt på 320 kr per termin på terminskursen på Kyung Hee. Rabatten gäller nybokningar som kommer in mellan den 14/5 och den 20/8. Rabatten omfattar 320 kr per tioveckorstermin t.o.m. mars 2015. Om du startar en kurs i juni kan du således få 960 kr i rabatt, startar du i september kan du få 640 kr i rabatt och startar du i december kan du få 320 kr i rabatt.

Läs mer om Kyung Hee University i Seoul.

Sommarkurs i italienska och design - 20140415

Linguadue i Milano är mycket känd. Skolan är godkänd av italienska utbildningsministeriet och medlem i ett stort antal bransch- och kvalitetsorganisationer som ACILS, FIYTO, ALTO, IALC och perCorsi. Lärarna är mycket duktiga och atmosfären på skolan är avslappnad och trevlig.

Under sommaren erbjuder Linguadue en kombination av italienska och designstudier. På förmiddagen läser du en normalkurs i italienska och på eftermiddagen väljer du mellan inrednings- eller modedesign. Självklart är undervisningen där på italienska.

Undervisningen ges av erfarna italienska designers på italienska som även undervisar på Milanos tekniska högskola och arbetar inom design.

Du kan läsa mer om sommarkurs design under kursinformationen.

Kostnadsfri Fashion-utbildning i London* - 20140207

Studera i hjärtat av London på ett av Storbritanniens bästa privata college - West London College. Colleget är belägen på självaste Oxford Street, närmare storstadspulsen än så här kommer du inte.

West London College har nu ett fantastiskt erbjudande där University of the Arts (Central Saint Martins, London College of Fashion, Wimbledon College of Arts med flera) finansierar en del av din utbildning i Fashion.

*För dig som ansöker till Foundation Diploma in Fashion Design och är mellan 19-24 år finns mycket goda möjligheter till att få bidrag på din terminsavgift på 2500-6920 GBP. Kostnaden blir då endast 0-4420 GBP. En chans du inte vill missa!

Vill du få en känsla av hur det är att studera fashion på WLC? Läs ett gästinlägg på bloggen där en av våra fashion-studenter berättar mer!

Är du intresserad? Kontakta Maria på maria@blueberry.nu eller ring 08-4426760.

Workshop med Kevin Spacey - 20140206

Lyckliga studenter på Regent’s University London fick chansen att delta i en workshop med skådespelaren Kevin Spacey strax innan jul!

Läs mer om studenternas upplevelse med den Oscarsbelönade skådespelaren.

Ansök om visum till Kanada NU! - 20140204

Planerar du att arbeta i Kanada i år?

Varje år finns det begränsat med arbetstillstånd till Kanada. Under 2014 finns det totalt 700 st att ansöka om. Dessa brukar vanligtvis ta slut runt augusti/september, så ansök i tid om du vill komma iväg i år. Observera att det kan ta upp emot åtta veckor att få ansökan godkänd.

Kontakta Maria maria.berthelius@blueberry.nu vid frågor.

California State University Irvine har speciallösning för motiverade svenskar - 20131010

Till dig som studerar på universitet i Sverige och vill iväg till Kalifornien för att plugga en eller två terminer så har vi en fantastisk nyhet!

För att studierna på Irvine ska matcha studieplanen i Sverige har universitetet utformat en speciallösning. Nu kan du åka iväg mellan augusti - december, istället för att studierna ska avslutas i mars. Det blir en intensiv men värdefull period.

Priset är detsamma som för två quarters, alltså 15 500 USD.

University of California Irvine, som är en av världens främsta universitet, vill se att du har bra betyg från både gymnasiet och universitetet samt är studiemotiverad.

Kontakta Maria Briland på maria@blueberry.nu eller ring 08-4426760 om du har frågor. Hjälper dig gärna!

Missa inte - rabatt på schweiziska hotellskolor inför ht 2014! - 20130904

Vill du arbeta i hotellbranschen? På Swiss Education groups (SEG:s) skolor i Schweiz kan du bland annat studera Hospitality & Business Management och Hospitality Management & Design.

Skolorna HIM, IHTTI, SHMS Leysin, SHMS Caux och César Ritz dominerar de bland engelsktalande Hotel Management skolor i Schweiz.

Du som ansöker till någon av skolorna och betalar din kursavgift minst 120 dagar före kursstart får rabatt på 5% av kursavgiften. En rabatt som kallas för Early-Bird Discount.

Intresserad av någon av skolorna? Maila då Rebecka på rebecka@blueberry.nu och hon hjälper dig vidare.Nyhetsöversikt

Stipendium på IED - 50 % av kursavgiften!

Sista minuten-rabatt på språkkurser i Cannes

Tävling - vinn en volontärresa

Erbjudande på språkkurser på Cambridge Academy

Få 2 nätters gratis boende på YHA Blue Mountains

Boka höstens volontär- eller äventyrsresa nu!

Historiskt besök av Obama på UC Irvine!

Infoträff om Tech Music School

Introduktionsrabatt på ny språkskola i Taiwan

Gratis praktik och utbildning i England

Tävla om ett Work and Travel-startpaket!

Boka en språkresa till Sevilla - få en present på köpet!

Fantastiska möjligheter för våra Think-studenter!

Dags att söka till San Diego State University!

Rabatt på terminskurserna på Kyung Hee

Sommarkurs i italienska och design

Kostnadsfri Fashion-utbildning i London*

Workshop med Kevin Spacey

Ansök om visum till Kanada NU!

California State University Irvine har speciallösning för motiverade svenskar

Missa inte - rabatt på schweiziska hotellskolor inför ht 2014!


Blueberry stöder musikhjälpen 2013

HEM LÄNDER OM OSSLEDIGA JOBB EVENTS KONTAKT BLOGG