Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Nyheter och erbjudanden 0

Nyheter och erbjudanden

Här hittar du de senaste nyheterna och erbjudandena från Blueberry World Wide. Nu kan du även bevaka våra nyheter via RSS.

UCLA och Los Angeles i januari? Du hinner fortfarande söka... - 20141023

UCLA - Fyra bokstäver som tillsammans symboliserar "prestige and excellence". Ta chansen att studera på ett av de högst rankade universiteten i Kalifornien och USA!

Du kan fortfarande söka till UCLA Extension med start i januari 2015. Här kan du välja mellan att läsa ett certificate eller fristående kurser som Study Abroad-student.

Vid frågor kontakta Stina på stina@blueberry.nu eller via telefon på 08-4426760.

Vi hjälper dig gärna!

Asiatisk afton runt om i Sverige - 20141022

Är du intresserad av att studera japanska, koreanska eller kinesiska på plats i Asien? I sådana fall är du välkommen på Blueberrys asiatiska aftnar runt om i Sverige. Läs mer och anmäl dig här!

Jobba i både Australien och Nya Zeeland - betala för ett land - 20141014

Working Holiday är ett populärt alternativ för den som vill arbeta i Australien eller Nya Zeeland. Det innebär att du åker på ett speciellt visum som ger dig möjligheten att både arbeta och resa runt i landet. Läs gärna mer om hur det fungerar på vår dedikerade sida om Working Holiday.

Just nu har vi ett spännande erbjudande för dig som vill kombinera våra två populäraste länder: Australien och Nya Zeeland.

Om du bokar ett Work and Travel-baspaket till det ena landet får du det andra landet på köpet. Detta innebär att du i första landet får vårt standardpaket och i andra landet ingår allting utom boende de första nätterna och transfer från flygplatsen. Du har alltså möjlighet att besöka båda länderna för priset av ett!

Erbjudandet är giltigt under 12 månader enligt din egen uppdelning. Du har dock möjlighet att enkelt köpa till en förlängning av paketet i valfritt land.

Du väljer själv hur du vill göra din uppdelning - 6 månader i vardera land, 9 månader i Australien följt av 3 månader i Nya Zeeland eller vilken kombination som helst. Om du vill stanna borta längre än 12 månader kan du enkelt förlänga på plats till ett förmånligt pris.

Erbjudandet gäller enbart för nya bokningar och för starter under 2015.

Har du frågor? Kontakta gärna Vera på vera@blueberry.nu eller ring 08-4426760.

Åk som volontär till Kanada i vinter - 20141008

Vill du arbeta i Kanada? Ta chansen att prova på livet på en skidort i Rocky Mountains medan du hjälper till som volontärambassadör. Åk som volontär och hjälp till på ett vinterprojekt i Lake Louise och Banff National Park. Du kommer att få hjälpa till vid stora vinterevenemang och en stor del av tiden kommer du att ha skidor eller snowboard på för att se till att backar och spår fungerar som de ska. Inget arbetstillstånd behövs utan du reser in på turistvisum

Läs mer och anmäl dig här. Kontakta vår volontärexpert Frida på frida@blueberry.nu för mer information.

Blueberrys årliga mässa om studier och arbete utomlands - 20141007

Lördagen den 14:e februari kl 12-16 bjuder Blueberry in till mässa om volontärarbete, betalt arbete, språkresor och studier på universitet och college utomlands. Mässan äger rum på IVAs Konferenscenter på Grev Turegatan 16 i Stockholm.

Ta chansen att träffa representanter och tidigare elever från våra skolor runt om i världen. Det är fri entré, vi bjuder på latte, blåbärsmuffins och rabattcheckar.

Mer info kommer att komma senare i höst!

Förläng sommaren genom en språkkurs på Malta - 20140915

Språkskolan < href="http://www.blueberrysprak.nu/studieorter/engelska/stpaulsbay/skola.asp">BELS ligger i St Pauls Bay på Malta och är en populär språkskola. Skolan är familjedriven och erbjuder bra undervisning med fokus på kommunikation.

Just nu har du möjlighet att göra sommaren lite längre genom en språkkurs på BELS. Ta chansen och boka in dig så snart som möjligt för att dra nytta av skolans rabatter.

Kortare kurser
Om du funderar på att vara borta i 2-6 veckor så erbjuder skolan just nu någon eller några veckors gratis boende på skolans residens

  • Boka 2 veckors kurs och få 1 veckas gratis boende
  • Boka 4 veckors kurs och få 2 veckors gratis boende
  • Boka 6 veckors kurs och få 3 veckors gratis boende

Erbjudandet gäller för nybokningar från 6 september till 29 november (sista avresedag).

Kontakta Vera på vera@blueberry.nu om du vill veta mer.

Sista chansen att söka till flertalet universitet och college - 20140911

Har du sökt till universitet eller högskola här i Sverige men inte kommit in? Du kan fortfarande söka till en del ställen med start under 2014. För andra börjar det närma sig sista ansökningsdag inför våren 2015.

Universitet/College med start 2014

Universitet/College med sista ansökningsdag snart!

Övriga college/universitet
Kontakta oss på 08-442 67 60 eller info@blueberry.nu om du vill veta vad som gäller för den skola du är intresserad av.

Dags att söka till CSU San Marcos med start i vår! - 20140911

Funderar du på att studera på CSU San Marcos med start våren 2015?

I sådana fall är det hög tid för dig att ansöka nu. Deadline för ansökan är 15 november. Klicka på fliken för "Ansökan" och följ instruktionerna.

För frågor, kontakta Maria på maria@blueberry.nu eller ring 08-4426760.

Erbjudande på språkkurser på Cambridge Academy - 20140715

Cambridge Academy är en av de mest framstående språkskolorna i England. Här kan alla utveckla språket oberoende på förkunskaper innan man kommer hit. En liten bit utanför Cambridge ligger skolan i en stor, vit villa med en härlig trädgård.

Cambridge Academy har just nu hela fyra olika erbjudanden för dig som funderar på en språkkurs under 2014.

200 GBP tillbaka
Ett fantastiskt erbjudande för dig som vill läsa en kurs som är 12 veckor eller längre under 2014. Just nu får du 200 GBP tillbaka i handen när du anländer på skolan.

12 för 10
Detta erbjudande innebär att om du bokar en 12 veckors språkkurs behöver du enbart betala för 10 veckor. Spara 1850 kr.

Gratis ILEC-avgift
Om du går på ILEC-kursen i juridisk engelska på 6 veckor med start i oktober så bjuder skolan på examensavgiften värd 150 GBP.

3 för 2 på kombinationskursen
Boka tre veckors kombinationskurs under 2014 på skolans Professional Centre men betala bara för två veckor. Spara hela 15000 kr!

Notera: Dessa erbjudanden gäller kurspriset (ej boendet) för nybokningar som inkommer efter den 15/7 av kurser som äger rum under 2014. Erbjudandena är bara giltiga var för sig, de kan inte kombineras med varandra eller med andra erbjudanden. Kontakta Vera på 08-4426760 eller vera@blueberry.nu om du har frågor.

Historiskt besök av Obama på UC Irvine! - 20140710

UC Irvine fyller 50 år och välkomnade samtidigt president Obama under examensceremonin. Studenterna fick ta del av ett inspirerande och motiverande tal - riktigt stort tycker vi!

Nyfiken? Se hela talet här!

Dags att söka till San Diego State University! - 20140622

Vill du prova på att studera på ett amerikanskt universitet så är San Diego State University ett utmärkt alternativ. Här studerar du i ett behagligt klimat på ett av USAs vackraste campus i södra Kalifornien.

Deadline för ansökan till Semester at SDSU Business Courses: 13/10
Studenter som väljer Business-programmet kan, förutom alla de kurser som "General" erbjuder även, plocka kurser från: Accounting, Business Administration, Finance, Management Information Systems, Management, Marketing, samt Economics.

Deadline för ansökan till Semester at SDSU General Courses: 17/11
Här kan du välja mellan cirka 75 Undergraduate-programs kurser. Det är kurser inom bland annat Art, Economy, Biology, Computer Science, Dance, Education, History, Journalism and Media, Linguistics, Mathematics, Music, Psychology, Political Science, Sociology, Rhetorics, Television, Film and New Media.

Vid frågor kontakta Steven på steven@blueberry.nu eller via telefon på 08-4426760.

Vi hjälper dig gärna!

Kostnadsfri Fashion-utbildning i London* - 20140207

Studera i hjärtat av London på ett av Storbritanniens bästa privata college - West London College. Colleget är belägen på självaste Oxford Street, närmare storstadspulsen än så här kommer du inte.

West London College har nu ett fantastiskt erbjudande där University of the Arts (Central Saint Martins, London College of Fashion, Wimbledon College of Arts med flera) finansierar en del av din utbildning i Fashion.

*För dig som ansöker till Foundation Diploma in Fashion Design och är mellan 19-24 år finns mycket goda möjligheter till att få bidrag på din terminsavgift på 2500-6920 GBP. Kostnaden blir då endast 0-4420 GBP. En chans du inte vill missa!

Vill du få en känsla av hur det är att studera fashion på WLC? Läs ett gästinlägg på bloggen där en av våra fashion-studenter berättar mer!

Är du intresserad? Kontakta Maria på maria@blueberry.nu eller ring 08-4426760.

Workshop med Kevin Spacey - 20140206

Lyckliga studenter på Regent’s University London fick chansen att delta i en workshop med skådespelaren Kevin Spacey strax innan jul!

Läs mer om studenternas upplevelse med den Oscarsbelönade skådespelaren.

California State University Irvine har speciallösning för motiverade svenskar - 20131010

Till dig som studerar på universitet i Sverige och vill iväg till Kalifornien för att plugga en eller två terminer så har vi en fantastisk nyhet!

För att studierna på Irvine ska matcha studieplanen i Sverige har universitetet utformat en speciallösning. Nu kan du åka iväg mellan augusti - december, istället för att studierna ska avslutas i mars. Det blir en intensiv men värdefull period.

Priset är detsamma som för två quarters, alltså 15 500 USD.

University of California Irvine, som är en av världens främsta universitet, vill se att du har bra betyg från både gymnasiet och universitetet samt är studiemotiverad.

Kontakta Maria Briland på maria@blueberry.nu eller ring 08-4426760 om du har frågor. Hjälper dig gärna!Nyhetsöversikt

UCLA och Los Angeles i januari? Du hinner fortfarande söka...

Asiatisk afton runt om i Sverige

Jobba i både Australien och Nya Zeeland - betala för ett land

Åk som volontär till Kanada i vinter

Blueberrys årliga mässa om studier och arbete utomlands

Förläng sommaren genom en språkkurs på Malta

Sista chansen att söka till flertalet universitet och college

Dags att söka till CSU San Marcos med start i vår!

Erbjudande på språkkurser på Cambridge Academy

Historiskt besök av Obama på UC Irvine!

Dags att söka till San Diego State University!

Kostnadsfri Fashion-utbildning i London*

Workshop med Kevin Spacey

California State University Irvine har speciallösning för motiverade svenskar


Blueberry stöder musikhjälpen 2013

HEM LÄNDER OM OSSLEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG