Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Nyheter och erbjudanden 0

Nyheter och erbjudanden

Här hittar du de senaste nyheterna och erbjudandena från Blueberry World Wide. Nu kan du även bevaka våra nyheter via RSS.

Blueberrys årliga mässa om studier och arbete utomlands - 20141219

Lördagen den 14:e februari kl 12-16 bjuder Blueberry in till mässa om volontärarbete, betalt arbete, språkresor och studier på universitet och college utomlands. Mässan äger rum på IVAs Konferenscenter på Grev Turegatan 16 i Stockholm.

Ta chansen att träffa representanter och tidigare elever från våra skolor runt om i världen. Det är fri entré, vi bjuder på latte, blåbärsmuffins och rabattcheckar.

Läs mer om mässan på vår dedikerade sida.

Rabatt på bokningar till Lexis Seoul - 20141218

Just nu ger vi en rabatt på nybokningar till vår populära språkskola Lexis i Seoul. Du får 100 kr i rabatt per kursvecka på normalkursen och 150 kr i rabatt per kursvecka på intensivkursen. På 13 veckors intensivkurs sparar du t.ex. 1950 kr.

Rabatten gäller nybokningar som inkommer senast den 18 januari 2015. Kursen kan starta närsomhelst under 2015. Rabatten är baserad på 2015-års priser. Vi ger också en prisgaranti på språkresor.

Blueberry har stor erfarenhet av koreanska språkskolor. Vi har personal som har studerat koreanska i Korea och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor. Ta chansen att anmäla dig nu!

Rabatt på språkresa till Sydney - 20141218

ELC English Language Company är en språkskola av hög kvalitet som har en bred nationalitetsmix och till skillnad från många andra språkskolor i Australien utgör de europeiska studenterna en stor andel.

Just nu har ELC ett förmånligt erbjudande för svenska studenter.

Erbjudandet gäller Intensivkursen och Cambridgekursen. För varje 12 veckors undervisning du betalar för, får du en (1) veckas gratis undervisning.

Erbjudandet gäller för nybokningar som kommer in och betalas innan den 30/6 2015. Kontakta Vera på 08-4426760 eller vera@blueberry.nu om du har frågor kring erbjudandet eller vill boka.

Erbjudande på språkkurser på Cambridge Academy - 20141209

Cambridge Academy är en av de mest framstående språkskolorna i England. Här kan alla utveckla språket oberoende på förkunskaper innan man kommer hit. En liten bit utanför Cambridge ligger skolan i en stor, vit villa med en härlig trädgård.

Cambridge Academy har just nu hela fyra olika erbjudanden för dig som funderar på en språkkurs under våren 2015.

200 GBP tillbaka
Ett fantastiskt erbjudande för dig som vill läsa en kurs som är 12 veckor eller längre under våren 2015. Just nu får du 200 GBP tillbaka i handen när du anländer på skolan.

12 för 10
Detta erbjudande innebär att om du bokar en 12 veckors språkkurs behöver du enbart betala för 10 veckor. Spara 1945 kr.

Gratis examensavgift
Om du studerar en Intensiv- eller Cambridgeexamenskurs på minst 5 veckor så bjuder skolan på examensavgiften värd 150 GBP.

4 för 3 veckor minigrupp på skolans Professional Centre
Boka fyra veckors minigrupp under våren 2015 på skolans Professional Centre men betala bara för tre veckor. Spara hela 9185 kr!

Notera: Dessa erbjudanden gäller kurspriset (ej boendet) för nybokningar som äger rum innan 19/6 2015. Erbjudandena är bara giltiga var för sig, de kan inte kombineras med varandra eller med andra erbjudanden. Kontakta Vera på 08-4426760 eller vera@blueberry.nu om du har frågor.

Studera en amerikansk Bachelor på 3 år i Santa Barbara! - 20141204

Santa Barbara City Colleges samarbete med Antioch University innebär att du har möjlighet att läsa din Bachelor Degree på 3 år istället för 4. Ett utmärkt val där du sparar både tid och pengar! Klicka här för mer information.

Är du intresserad? Kontakta Stina på stina@blueberry.nu eller ring 08-4426760.

25 % i stipendium på Bachelor - University of Wollongong - 20141204

University of Wollongong i Australien är ett topprankat universitet som nu erbjuder ett fantastiskt stipendium...

Alla internationella Bachelor-studenter ges ett Excellence Scholarship på 25% av terminsavgiften (max 4 år) om du har minst 16 i snitt från gymnasiet. Om du har minst 17 i snitt har du chans till ytterligare 25% genom Merit Scholarship. En chans du inte vill missa!

Är du intresserad? Kontakta Axel på axel@blueberry.nu eller ring 08-4426760.

Stor introduktionsrabatt på Lexis i Kobe, Japan - 20141203

Vi har nu glädjen att introducera vår nya språkskola Lexis i Kobe.

Språkskolan öppnar den 5 februari 2015. Just nu erbjuder de en stor introduktionsrabatt på alla bokningar som inkommer före den 31 januari, oavsett när din kurs startar under 2015. Du får 760 kr i rabatt per vecka på intensivkursen och 680 kr i rabatt per vecka på normalkursen. På t.ex. 12 veckors intensivkurs sparar du således hela 9120 kr!

Lexis är en perfekt språkskola för dig som vill läsa en kortare kurs i Kansaiområdet. Här är kurserna mer flexibla och klasserna mindre än på de andra språkskolorna där. Man ordnar också en hel del fritidsaktiviteter. Ta chansen och anmäl dig nu!

Dags att söka till San Diego State University! - 20141119

Vill du prova på att studera på ett amerikanskt universitet så är San Diego State University ett utmärkt alternativ. Här studerar du i ett behagligt klimat på ett av USAs vackraste campus i södra Kalifornien.

Deadline för ansökan till Semester at SDSU Business Courses: 2/2
Studenter som väljer Business-programmet kan, förutom alla de kurser som "General" erbjuder även, plocka kurser från: Accounting, Business Administration, Finance, Management Information Systems, Management, Marketing, samt Economics.

Deadline för ansökan till Semester at SDSU General Courses: 9/3
Här kan du välja mellan cirka 75 Undergraduate-programs kurser. Det är kurser inom bland annat Art, Economy, Biology, Computer Science, Dance, Education, History, Journalism and Media, Linguistics, Mathematics, Music, Psychology, Political Science, Sociology, Rhetorics, Television, Film and New Media.

Vid frågor kontakta Steven på steven@blueberry.nu eller via telefon på 08-4426760.

Vi hjälper dig gärna!

Nya spännande volontärresor - 20141119

Vi erbjuder nu flera nya resor för dig som vill ut i världen och hjälpa till som volontär. Senaste tillskottet är ett undervisningsprojekt i Playa del Carmen i Mexiko. Här arbetar du på ett barncenter tillsammans med andra volontärer och lokal personal. Målet är att ge barn en trygg miljö där de kan lära sig mer om sina rättigheter samt få hjälp med läxor, spela spel, idrotta, sjunga, måla och delta i workshops i olika ämnen.

Du har väl inte missat att du kan åka som skidvolontär till Kanada i vinter. Hjälp till som volontärambassadör under olika vinterevenemang som går av stapeln i Lake Louise. Du kommer även att hjälpa till med snöröjning, spåra djur samt se till skidspåren.

Är du en person som föredrar värme framför skidbackar kan vi föreslå en naturvårdsexpedition till Thailand. Här bor du ca två timmar norr om Phuket där du arbetar med att bevara den lokala miljön. Snorkla vid Similan Island, ta hand om sköldpaddor, studera livet i den närliggande nationalparken, städa stränder och hjälp till med miljö- och engelskaundervisning.

Låter detta som något för dig? Vänta inte utan hör av dig redan idag för att diskutera resan närmare. Vår volontärexpert Frida finns tillgänglig på frida@blueberry.nu eller 08-509 316 55 för att svara på dina frågor och hjälpa dig mot ditt kommande äventyr.

Swinburne Film & Television - en av världens främsta filmskolor - 20141119

I höstas fick Swinburne i Melbourne fullt medlemsskap i det prestigefyllda International Association of Film and Television Schools (CILECT).

Swinburne Film & TV är en mindre institution med ett betydande och globalt inflytande. Ett tillträde till CILECT ger större internationellt samarbete, inklusive möjligheter för utbytesstudier och studieresor. En utmärkt möjlighet om du söker en ledande filmutbildning!

Nyfiken? Kontakta Maria på maria@blueberry.nu eller ring 08-442 67 60.

Rabatt på språkresa till New York - 20141110

Brooklyn School of Languages är en liten och personlig språkskola i trendiga Brooklyn Heights. Här lär du snabbt känna både personal och klasskompisar och från våning 34 bjuder skolan på en fantastisk utsikt över Manhattan. Utforska denna pärla i New York.

Funderar du på att studera i New York? Då bör du absolut dra nytta av erbjudandet via Brooklyn School of Languages.

Om din språkkurs startar mellan 1 december 2014 och 16 februari 2015 så får du tre kursveckor till priset av två. Du får alltså den tredje veckan helt utan kostnad.

Erbjudandet gäller enbart nybokningar för normalkursen och inte på boendet.

Kontakta Vera om du vill veta mer, maila vera@blueberry.nu eller ring 08-4426760.

Rabatt på språkresor till Galway, Irland - 20141029

Galway Cultural Institute är en fantastiskt trevlig språkskola i studentstaden Galway. Förutom språkundervisning så erbjuds det här även lektioner på Galway Business School vilket innebär att det finns studenter på skolan med engelska som modersmål.

Just nu erbjuder språkskolan rabatt för alla studenter som påbörjar en normalkurs, intensivkurs eller examensförberedande språkkurs innan den 24:e april 2015.

Normalkurs och intensivkurs:

  • 4-11 veckor: Få 1 vecka gratis.
  • 12-23 veckor: Få 2 veckor gratis.
  • Boka 24-35 veckor: Få 3 veckor gratis.
  • Boka 36+ veckor: Få 4 veckor gratis.

Examenskurs Cambridge:

  • 12 veckor för priset av 10.
  • 6 veckor för priset av 5.

Fri transfer! Du får även gratis transfer från Dublins flygplats till busstationen i Galway, enkel väg.

Erbjudandet gäller nybokningar och går inte att applicera på kurser som du förlänger på plats.

Om du vill veta mer, kontakta Vera på vera@blueberry.nu.

Erbjudande på språkresor till Granada - 20141029

Don Quijote är en stor språkskoleorganisation med skolor på sex orter i Spanien (Madrid, Barcelona, Valencia, Granada, Salamanca och Teneriffa). Deras skolor tillhör de mest välkända skolorna i den spansktalande världen och åtnjuter ett ypperligt rykte, hög kvalitet och lång erfarenhet av att undervisa spanska för utländska studenter.

Inför 2015 erbjuder DQ alla nya studenter på DQ Granada 2014 års priser så länge man bokar innan 15 december. Detta gäller för alla nybokningar så länge man bokar kurs och boende i minst en vecka. Erbjudandet gäller kursavgiften - inte boendet.

Kontakta Johanna på johanna@blueberry.nu om du vill ha mer information.

Jobba i både Australien och Nya Zeeland - betala för ett land - 20141014

Working Holiday är ett populärt alternativ för den som vill arbeta i Australien eller Nya Zeeland. Det innebär att du åker på ett speciellt visum som ger dig möjligheten att både arbeta och resa runt i landet. Läs gärna mer om hur det fungerar på vår dedikerade sida om Working Holiday.

Just nu har vi ett spännande erbjudande för dig som vill kombinera våra två populäraste länder: Australien och Nya Zeeland.

Om du bokar ett Work and Travel-paket till det ena landet får du det andra landet på köpet. Detta innebär att du i första landet får vårt standardpaket och i det andra landet ingår allting utom boende de första nätterna och transfer från flygplatsen. Du får alltså vårt jobbpaket i båda länderna till priset av ett land, dvs endast 3995 kr totalt för ett års Work and Travel i Australien och Nya Zeeland!

Du får jobbsupport i båda länderna under totalt 12 månader. Du väljer själv hur du vill göra din uppdelning - 6 månader i vardera land, 9 månader i Australien följt av 3 månader i Nya Zeeland eller vilken kombination som helst. Om du vill stanna borta längre än 12 månader kan du enkelt förlänga på plats till ett förmånligt pris.

Erbjudandet gäller enbart för nya bokningar och för starter under 2015. Anmäl dig nu!

Har du frågor? Kontakta gärna Vera på vera@blueberry.nu eller ring 08-4426760.

Åk som volontär till Kanada i vinter - 20141008

Vill du arbeta i Kanada? Ta chansen att prova på livet på en skidort i Rocky Mountains medan du hjälper till som volontärambassadör. Åk som volontär och hjälp till på ett vinterprojekt i Lake Louise och Banff National Park. Du kommer att få hjälpa till vid stora vinterevenemang och en stor del av tiden kommer du att ha skidor eller snowboard på för att se till att backar och spår fungerar som de ska. Inget arbetstillstånd behövs utan du reser in på turistvisum

Läs mer och anmäl dig här. Kontakta vår volontärexpert Frida på frida@blueberry.nu för mer information.

Historiskt besök av Obama på UC Irvine! - 20140710

UC Irvine fyller 50 år och välkomnade samtidigt president Obama under examensceremonin. Studenterna fick ta del av ett inspirerande och motiverande tal - riktigt stort tycker vi!

Nyfiken? Se hela talet här!

Kostnadsfri Fashion-utbildning i London* - 20140207

Studera i hjärtat av London på ett av Storbritanniens bästa privata college - West London College. Colleget är belägen på självaste Oxford Street, närmare storstadspulsen än så här kommer du inte.

West London College har nu ett fantastiskt erbjudande där University of the Arts (Central Saint Martins, London College of Fashion, Wimbledon College of Arts med flera) finansierar en del av din utbildning i Fashion.

*För dig som ansöker till Foundation Diploma in Fashion Design och är mellan 19-24 år finns mycket goda möjligheter till att få bidrag på din terminsavgift på 2500-6920 GBP. Kostnaden blir då endast 0-4420 GBP. En chans du inte vill missa!

Vill du få en känsla av hur det är att studera fashion på WLC? Läs ett gästinlägg på bloggen där en av våra fashion-studenter berättar mer!

Är du intresserad? Kontakta Alicia på alicia@blueberry.nu eller ring 08-4426760.

Workshop med Kevin Spacey - 20140206

Lyckliga studenter på Regent’s University i London fick chansen att delta i en workshop med skådespelaren Kevin Spacey strax innan jul!

Läs mer om studenternas upplevelse med den Oscarsbelönade skådespelaren.

California State University Irvine har speciallösning för motiverade svenskar - 20131010

Till dig som studerar på universitet i Sverige och vill iväg till Kalifornien för att plugga en eller två terminer så har vi en fantastisk nyhet!

För att studierna på Irvine ska matcha studieplanen i Sverige har universitetet utformat en speciallösning. Nu kan du åka iväg mellan augusti - december, istället för att studierna ska avslutas i mars. Det blir en intensiv men värdefull period.

Priset är detsamma som för två quarters, alltså 15 500 USD.

University of California Irvine, som är en av världens främsta universitet, vill se att du har bra betyg från både gymnasiet och universitetet samt är studiemotiverad.

Kontakta Maria Briland på maria@blueberry.nu eller ring 08-4426760 om du har frågor. Hjälper dig gärna!Nyhetsöversikt

Blueberrys årliga mässa om studier och arbete utomlands

Rabatt på bokningar till Lexis Seoul

Rabatt på språkresa till Sydney

Erbjudande på språkkurser på Cambridge Academy

Studera en amerikansk Bachelor på 3 år i Santa Barbara!

25 % i stipendium på Bachelor - University of Wollongong

Stor introduktionsrabatt på Lexis i Kobe, Japan

Dags att söka till San Diego State University!

Nya spännande volontärresor

Swinburne Film & Television - en av världens främsta filmskolor

Rabatt på språkresa till New York

Rabatt på språkresor till Galway, Irland

Erbjudande på språkresor till Granada

Jobba i både Australien och Nya Zeeland - betala för ett land

Åk som volontär till Kanada i vinter

Historiskt besök av Obama på UC Irvine!

Kostnadsfri Fashion-utbildning i London*

Workshop med Kevin Spacey

California State University Irvine har speciallösning för motiverade svenskar


Blueberry stöder musikhjälpen 2013

HEM LÄNDER OM OSSLEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG