Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Nyheter och erbjudanden 0

Nyheter och erbjudanden

Här hittar du de senaste nyheterna och erbjudandena från Blueberry World Wide. Nu kan du även bevaka våra nyheter via RSS.

10% rabatt på språkkurser i engelska

EC har följande skolor där du kan utnyttja rabatten: New York, Boston, Miami, Los Angeles,San Francisco, Vancouver, Toronto, Montreal (även franska), London, Cambridge, Oxford, Bristol, Brighton, Malta och Cape Town.

EC erbjuder alla som går språkkurs hos dem en rabatt på 10% av kursavgiften på alla deras kurser förutom Individuell undervisning och minigruppskurser. Erbjudandet gäller nybokningar. Rabatten gäller för kursveckor från 1/1 till 24/6 2017. Exempelvis om du går en Intensivkurs i Los Angeles där kursen kostar 44 435 kr så får du 4443 kr i rabatt. Detta belopp får du dra av på de kurspriser vi har på vår hemsida. Vill du hellre dra av det på din inkvartering så går det också bra. Kurserna är studiemedelsberättigade från 3 veckor i England och Malta och från 13 veckor i USA, Kanada och Sydafrika.

Nyheten publicerades 20170112

Rabatt på språkskolan Global Village Hawaii

Under 2017 kommer vår språkskola Global Village Hawaii erbjuda 10% rabatt på språkkurser. Kontakta Agueda agueda@blueberry.nu för mer information om detta erbjudande och hur du gör för att boka!

Nyheten publicerades 20161223

Stor rabatt på kurser i japanska på språkskolan Lexis i Kobe

Språkskolan Lexis i Kobe erbjuder nu 25% rabatt på alla sina kurser i japanska för bokningar som inkommer fram till och med 31 mars 2017. För att kunna ta del av rabatten behöver du ha anmält dig till oss och betalat anmälningsavgiften senast 29 mars 2017. Det här är ett gyllene tillfälle att spara tusenlappar på din kurs i Japan. Kontakta louise@blueberry.nu för mer information.

Nyheten publicerades 20161222

Megamässa 11 februari

Nu är det dags för årets största mässa för dig som vill studera eller jobba utomlands! 50 utställare från hela världen och massor av presentationer! Självklart bjuder vi på blåbärssmoothies och goodiebags. Missa inte detta!

Tid: Lördagen 11 februari klockan 11.00 – 16.00.
Plats: Centralen 7A (Vasagatan 7A) bredvid Centralstationen i Stockholm.

Anmäl dig och läs mer om vilka utställare som kommer att vara på plats här!

Nyheten publicerades 20161220

Nyhet! Förmånligt stipendium på Macquarie University

Macquarie University i Sydney erbjuder ett nytt stipendium för europeiska studenter som ansöker till något av skolans program på kandidat- eller masternivå med start 2017. Förutom 5000 AUD i rabatt per år på skolans terminsavgifter får du även 5000 AUD på plats när du kommer till Australien. Skicka in din ansökan nu så gör skolan en samlad bedömning av din profil där betyg är en del. Som svensk student har du stor chans att få stipendiet så ta chansen! Hör av dig till steven@blueberry.nu om du vill ta del av det här ovanligt förmånliga erbjudandet!

Nyheten publicerades 20161115

Macquarie University European Scholarship

Macquarie University erbjuder europeiska studenter möjlighet att få stipendier på upp till 2500 AUD per termin för kurser på kandidat- och masternivå. Detta gäller för studenter som påbörjar sina studier under 2017.

Läs mer om vilka stipendier som är aktuella för just dig på skolans egen hemsida.

Nyheten publicerades 20160906

2000 kr i rabatt Cambridgekurserna på Hawaii

Studera engelska på Hawaii. Just nu ger vår skola Global Village 2000 kr i rabatt på Cambridgekurserna som startar i september, januari och mars. Erbjudandet gäller nybokningar till startdatumen september 2016 samt januari och mars 2017.

Nyheten publicerades 20160711

Adopterad från Korea? Studera med rabatt på Kyung Hee

Vår skola Kyung Hee i Seoul erbjuder kraftigt rabatterade terminspriser på terminskursen för studenter som är adopterade från Korea. Jämfört med ordinarie kurspris är rabatten för adopterade på dryga 40%. Kontakta Erik på erik@blueberry.nu för mer information om du är adopterad och vill studera på Kyung Hee.

Nyheten publicerades 20160705Nyhetsöversikt

10% rabatt på språkkurser i engelska

Rabatt på språkskolan Global Village Hawaii

Stor rabatt på kurser i japanska på språkskolan Lexis i Kobe

Megamässa 11 februari

Nyhet! Förmånligt stipendium på Macquarie University

Macquarie University European Scholarship

2000 kr i rabatt Cambridgekurserna på Hawaii

Adopterad från Korea? Studera med rabatt på Kyung Hee

HEM LÄNDER OM OSSLEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG