Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Nyheter och erbjudanden 0

Nyheter och erbjudanden

Här hittar du de senaste nyheterna och erbjudandena från Blueberry World Wide. Nu kan du även bevaka våra nyheter via RSS.

Sista ansökningsdatumen för att studera utomlands till våren!

Du har fortfarande chansen att studera utomlands till våren! Ansök till USA & Kanada senast 30 oktober och till Australien, Nya Zeeland och Europa senast 30 november. Det snabbaste sättet att få hjälp att komma in på rätt skola i tid är att maila info@blueberry.nu eller ringa 08-442 67 60. Här är några av alla skolorna i vårt utbud:

USA & Kanada

Australien & Nya Zeeland

Europa

Nyheten publicerades 20161026

University of Auckland från Nya Zeeland kommer hit 7 november!

University of Auckland i Nya Zeeland är en av höstens stora nyheter hos Blueberry! Vill du studera utomlands på ett av Nya Zeelands högst rankade universitet och samtidigt ha häpnadsväckande natur, stränder och hav runt hörnet så är det här rätt val!

Vedika Taunk, International Manager på University of Auckland, kommer till Blueberrys kontor 7 november kl. 14.00 för att träffa dig som vill veta mer om universitetet!

Du anmäler dig till träffen direkt till Blueberrys Christine Elias på christine@blueberry.nu

Nyheten publicerades 20161021

Unik kombinerad gruppresa & språkresa till Korea!

Meari Travel och Blueberry World Wide presenterar ett unikt samarbete där vi kombinerar en gruppresa med en språkresa.

Upplev det som gör Sydkorea så vackert och spännande, mötet mellan det traditionella och moderna. Första veckan får du besöka fyra fantastiska städer med intressanta och spännande aktiviteter så som att leva som munk för en dag. Lämna den tekniska världen för att fokusera på tystnad och inre harmoni. Laga bibimbap i maträttens födelseort, se de mäktiga religiösa underverken som upptagits på UNESCOs världsarvs lista. Besöka museum för att förstå Sydkoreas historia, besöka marknader för shopping och mat. Vi besöker ett koreanskt universitet, och för dem som är intresserad av K-pop finns det möjlighet att besöka butiker, caféer och områden som är knutna till intresset, vi hinner till och med att stanna och bada vid en av Koreas mest berömda stränder.

Under din andra vecka kommer du få chans att lära dig mer av den koreanska kulturen och språket genom en veckas språkkurs på språkskolan Lexis Korea! Om du redan har pluggat koreanska sedan tidigare kommer du få chansen att lära dig mer och om du är nybörjare är det perfekta tillfället lära dig! Lektionerna är måndag till fredag mellan klockan 9:00 till 15:30 med lunchpaus mellan 12:15 till 13:15. Kvällarna är fria för att upptäcka fantastiska Seoul – the soul of Asia!

Pris: 19 500:-

Datum: 11 till 24 Juni 2017 (datumet kan ändras)

Har du frågor eller vill anmäla dig, kontakta vår Asien-expert Maria Berthelius på maria@blueberry.nu

Nyheten publicerades 20161017

Rabatt på Genki JACS i Japan

Språkskolan Genki JACS i Japan erbjuder en rabatt på 500 kr per studievecka under december månad. Kontakta Erik på erik@blueberry.nu för mer information!

Nyheten publicerades 20161006

Stipendium på University of California Irvine

Du har just nu möjlighet att få stipendium som täcker halva kursavgiften på antingen en Study Abroad-termin eller ett certifikat på UC Irvine om du skickar in din ansökan innan året är slut. Kontakta Steven på steven@blueberry.nu för mer information.

Nyheten publicerades 20161005

Macquarie University European Scholarship

Macquarie University erbjuder europeiska studenter möjlighet att få stipendier på upp till 2500 AUD per termin för kurser på kandidat- och masternivå. Detta gäller för studenter som påbörjar sina studier under 2017.

Läs mer om vilka stipendier som är aktuella för just dig på skolans egen hemsida.

Nyheten publicerades 20160906

Stipendium på 30% av kursavgiften hos APM & Billy Blue

Skolorna APM och Billy Blue i Australien erbjuder nu studenter ett stipendium som täcker hela 30% av kursavgiften för hela utbildningen! Skicka in din ansökan innan året är slut för att ta del av erbjudandet. Läs mer om skolorna här:

APM
Billy Blue

Nyheten publicerades 20160823

2000 kr i rabatt Cambridgekurserna på Hawaii

Studera engelska på Hawaii. Just nu ger vår skola Global Village 2000 kr i rabatt på Cambridgekurserna som startar i september, januari och mars. Erbjudandet gäller nybokningar till startdatumen september 2016 samt januari och mars 2017.

Nyheten publicerades 20160711

Adopterad från Korea? Studera med rabatt på Kyung Hee

Vår skola Kyung Hee i Seoul erbjuder kraftigt rabatterade terminspriser på terminskursen för studenter som är adopterade från Korea. Jämfört med ordinarie kurspris är rabatten för adopterade på dryga 40%. Kontakta Erik på erik@blueberry.nu för mer information om du är adopterad och vill studera på Kyung Hee.

Nyheten publicerades 20160705

5% rabatt på vår nya skola i Shanghai

Live the Language Mandarin School i Peking är en av våra populäraste språkskolor i Kina. Nu har de också öppnat LTL i Shanghai!

Då den nya skolan inte är CSN-prövad ännu så erbjuder de 5% rabatt till den första Blueberry-studenten som bokar en kurs på minst 13 veckor och ansöker om CSN. Rabatten gäller kurspriset, ej boende. Först till kvarn!

Nyheten publicerades 20160520

Stipendier för masterstudier på Monash University

I sin satsning att få flera europeiska studenter, erbjuder nu Monash flertalet stipendier!
Du som blir antagen till en utav följande masterutbildningar har möjlighet att söka stipendier om 5000 AUD/år:

Master of Marketing Master of Human Resource Management Master of Public Policy and Management

För den som är intresserad av en master of management så erbjuds stipendier om 10 000 AUD och mer information hittar du nedan: Master of Management

Nyheten publicerades 20160415

Stipendier för internationella studenter i Australien

Macquarie University grundades för att vara annorlunda, utmana det traditionella samt att vara innovativt. Studera mitt i kreativiteten och utmana både dig själv och dina kurskamrater samtidigt som du utforskar Sydney och resten av Australien.

Planerar du att läsa en fristående termin på MQU så finns möjligheten att bli en Macquarie ambassador vilket belönas med 1000 AUD i stipendium.

Macquarie University Vice Chancellor’s International Scholarship

Om du ska läsa en hel kandidatexamen eller en master så finns möjligheten för dig att söka detta stipendium som i bästa fall innebär ett avdrag på 10 000 AUD på din totala terminsavgift.

För mer information angående dessa stipendier kontakta axel@blueberry.nu.

Nyheten publicerades 20160128Nyhetsöversikt

Sista ansökningsdatumen för att studera utomlands till våren!

University of Auckland från Nya Zeeland kommer hit 7 november!

Unik kombinerad gruppresa & språkresa till Korea!

Rabatt på Genki JACS i Japan

Stipendium på University of California Irvine

Macquarie University European Scholarship

Stipendium på 30% av kursavgiften hos APM & Billy Blue

2000 kr i rabatt Cambridgekurserna på Hawaii

Adopterad från Korea? Studera med rabatt på Kyung Hee

5% rabatt på vår nya skola i Shanghai

Stipendier för masterstudier på Monash University

Stipendier för internationella studenter i Australien

HEM LÄNDER OM OSSLEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG