Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Studera eller jobba i Bournemouth

Studera eller jobba i Bournemouth

Bournemouth. En studentstad med gröna fingrar, surfrev och näst flest barer per person i Storbritannien.

Längst ner på Englands sydkust sprider Bournemouth ut sig. Med en 11 kilometer lång sandstrand är det ett populärt tillhåll för turister men även studenter tack vare Bournemouth University och språkskolor. Staden är en av de största badorterna i Storbritannien och känt för sina vida stränder.

Trädgårdsfrossa

Bournemouth är även en stad med gröna fingrar; här finns många fascinerande trädgårdar i klassisk engelsk stil att strosa runt i. Tropical Gardens i Boscombe och Victorian Lower är stadens stolthet och båda prisvinnande trädgårdar.

Här finns Europas första artificiella surfrev vilket har lett till att Bournemouth snabbt håller på att bli Storbritanniens självklara surfhuvudstad.

Livfull pir

Bournemouth International Centre ligger vid stadens pir och är en populär plats för konserter, shower, teaterpjäser och under vintertid för skridskoåkning. Bournemouths nattliv är spektakulärt med tanke på dess storlek. Staden ligger två på listan över flest barer och klubbar per invånare i Storbritannien. Bara London slår den, ett skapligt betyg!

Studera eller jobba i Bournemouth: du hittar våra program uppe i högerkolumnen

Klicka för att se en större karta över våra skolor i Bournemouth

Blogginlägg om Bournemouth

Vill du jobba i England?

HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG