Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Studera i London på universitet, college eller språkskolor

Studera i London på universitet, college eller språkskolor

London. Som ett brokigt lapptäcke av olika nationaliteter samlas folk i London för kärleken till staden. Det är inte konstigt att folk blir kvar.

Få städer har den dragningskraft som London har. Som en magnet drar den åt sig människor från hela världen som alla vill ha en liten bit av London.

Shop 'til you drop

Shopping kan man säga är en av Londons styrkor, gör det kungligt på Harrods, Austin Reed, Burberry och Rigby & Peller eller mer plånboksvänligt på någon av Londons hundratals secondhandbutiker. Poängen är att det finns något för alla.

Londons matscen

London är en av de gastronomiska huvudstäderna i världen, mycket på grund av stadens internationella matlagningsscen som tilltalar kockar från världens alla hörn. Att slå upp dörrarna till en klassisk engelsk pub är som att se ett London i miniatyr: uppklädda damer, vägarbetare och förfestande studenter trängs under samma tak i en öppenhjärtig atmosfär som får den stelaste svensk att känna sig som hemma. Att leva och studera i en stad som denna ger dig omåttlig inspiration och tillgång till mesta av det bästa.

Stadens hjärta

När du studerar i London kommer du upptäcka att det finns massor att se och uppleva, det stora dilemmat är vad man ska välja. Några av Londons landmärken är obligatoriska, som Big Ben, Trafalgar Square, Buckingham Palace, Westminister Abbey, Hyde Park, Picadilly Circus och film- och popstärnor på Madame Tussauds. Om du missar dem har du missat lite av Londons hjärta.

Grön storstad

London har allt vad man kan begära av en storstad, lägg till att den består av 30% grönområden, så förstår du vilken fantastisk stad detta är. Engelsmännen är mycket intresserade av trädgårdar i olika former och den kanske mest intressanta botaniska trädgården i London är Chelsea Physic Garden. ”Den som är trött på London är trött på livet” finns det ett talesätt som säger. Det kan verka dramatiskt men efter att du tillbringat en tid här kommer det låta vettigt. Tro oss.

Studera i London på universitet, college eller språkskolor: du hittar våra program uppe i högerkolumnen

Klicka för att se en större karta över våra skolor i London

Blogginlägg om London

Språkskolor i London och Cambridge

Topp 10 bästa studentstäderna i världen

BIMM - Musikhögskolan från Storbritannien på turné

5 smultronställen i sydvästra London

HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG