Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
EC 30+ London
BILDERVIDEOKARTA

EC 30+ - London

Mitt i centrala London ligger denna unika skola som riktar sig till studenter som är 30+ och vill dela sin upplevelse med andra likasinnade, jämnåriga studenter. Språkskolan är del av det världsomspännande nätverket EC English Language Centres, som med sin höga standard på undervisningen och breda nationalitetsmix är en omtyckt skola.

Tre skäl att studera engelska på EC 30+ i London

  • Spännande socialt aktivitetsprogram
  • Utveckla dina språkkunskaper i en mogen och studiefokuserad miljö
  • Café på skolan

London Covent Garden är den enda skolan som riktar sig specifikt till studenter som är över 30 år. Med sitt fantastiska läge (ett stenkast från museum och populära platser som Covent Garden, Oxford Street och Soho) är det en bra utgångspunkt för dig som vill utforska London.

Modern språkskola i nya lokaler

Förutom de elva klassrummen innehåller skolan även uppehållsrum, en datorsal, ett bibliotek, ett café och ett rum där man kan studera på egen hand. I hela skolan finns gratis trådlöst nätverk för den som har med en egen dator och i klassrummen finns interaktiva whiteboards.

Skolans specifika inriktning är helt ny för EC och nyöppningen skedde i januari 2013. Hela skolan är därför helt nyrenoverad och de allmänna utrymmen är mycket ljusa och fräscha.

Majoriteten av studenterna på skolan är 30-40 år och kommer från hela världen. Det här är perfekt för dig som vill upptäcka London samtidigt som du utvecklar språket i en mogen och studiefokuserad miljö.

Anpassade fritidsaktiviteter

Då skolan riktar sig enbart till studenter som är lite äldre än det sociala programmet med aktiviteter på kvällar och helger också anpassade efter detta. Aktiviteter som anordnas är till exempel en båttur på Themsen, ett besök i London Eye, vinsprovning, besök på olika lokala marknader (Portobello Market, Borough Market och så vidare), sportevent (fotbollsmatcher, tennis, cricket), pubkvällar med pubquiz, musikalbesök och mycket annat. Aktiviteterna är helt gratis eller till självkostnadspris. Ofta är priserna mycket bättre än om man gör utflykter på egen hand.

Engelska språkkurser

Normalkurs

Intensivkurs

Boendealternativ

Familj frukost

Familj halvpension

Residens

Kontakta Vera om du är intresserad av att studera engelska på EC 30+ i London


Studenter som är intresserade av EC 30+ brukar också gilla följande språkskolor:

English in Chester
IH Dublin
IH London Executive Centre

Fakta om språkskolan

Minimiålder: 30 år.

Transfer: Heathrow: 1305 kr. Gatwick: 1430 kr. Stansted/Luton: 1555 kr.

Lov: 1/1, 3/4, 6/4, 4/5, 25/5, 31/8, 25/12, 28/12

Citat
Vad var roligast: - Att utforska London, träffade alla dessa trevliga människor och min engelska blev förbättrad.

/Daniel Månsson

HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG