Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Navitas Perth
BILDERVIDEOKARTA

Navitas - Perth

Navitas är en språkskola som är känd för att vara en av de bästa i Australien. Navitas grundades 1981 och har genom åren tagit emot över 80 000 studenter från mer än 45 olika länder. Skolan finns i fem australienska städer; Sydney, Perth, Brisbane, Darwin och Cairns.

Campus Perth

Navitas Perth är en dynamisk skola som är en av de bästa språkskolorna i Australien. Skolan ligger i området Northbridge i centrala Perth, som är stadens nöjes- och kulturkvarter med sina restauranger, caféer, nattklubbar och gallerier. Förutom klassrum med luftkonditionering har skolan ett uppehållsrum med köksavdelning, gratis trådlöst Internet och en stor terrass.

Boomerang Club

Skolan aktivitetsklubb Navitas Boomerang Club ordnar varje månad en mängd aktiviteter, som till exempel filmvisning, BBQ, besök på vingårdar, bowling, salsakurs, surfkurs, fotbollsmatcher och mycket annat.

Engelska språkkurser

Normalkurs

Intensivkurs

Terminskurs Cambridge

Boendealternativ

Familj

Beatty Lodge

Kontakta Vera om du är intresserad av att studera engelska på Navitas i Perth

Jag är certifierad Aussiespecialist och har själv bott i Australien. Jag vill uppmuntra alla att ta chansen att resa till detta fantastiska land.


Studenter som är intresserade av Navitas brukar också gilla följande språkskolor:

Navitas Bondi, Sydney
Navitas Manly, Sydney
IH Sydney

Nyheter & erbjudanden

Rabatt på språkresa till Sydney

Navitas har två populära språkskolor i Sydney: Navitas Manly och Navitas Bondi. Utöver det har de även en språkskola i Perth.

Just nu har de ett förmånligt erbjudande på språkskolorna i Sydney! Alla som bokar sin språkkurs innan den 31:a mars 2015 och startar under 2015 eller 2016 får 400 kr rabatt per vecka!

Erbjudandet gäller endast nybokningar på både normal- och intensivkursen. På normalkursen får du 200 kr rabatt i veckan och på en intensiv- eller examenskurs får du 400 kr. På en 12-veckors Cambridgekurs kan du spara hela 4 800 kr.

Kontakta Vera på vera@blueberry.nu om du vill veta mer om rabatten!

Fakta om språkskolan

Minimiålder: 16 år. För studenter under 18 år gäller särskilda regler och extra avgifter tillkommer.

Transfer: Skolans transfer från Perths flygplats kostar 835 kronor.

Lov: 1/1, 26/1, 2/3, 3/4, 6/4, 27/4, 1/6, 28/9, 22-28/12 samt 1/1 2016

HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG