Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Studera eller jobba i Sydney

Studera eller jobba i Sydney

Australiens inofficiella huvudstad är inte blyg. Den står rakryggad, spänner musklerna och visar malligt vad den har att erbjuda. Fair enough. Sydney levererar alltid. Vare sig det gäller glittrande maffigt nyårsfirande vid Harbour Bridge, beachlife med skön vibb eller kulturella events. Allt i storstadstakt.

Stadens mest kända siluett är Operahuset och bara några kvarter därifrån hittar du The Rocks, Sydneys äldsta bebyggelse. Likt en resa tillbaka i tiden kan du strosa omkring på trånga krokiga kullerstensgator för att upptäcka ny historia bakom varje hörn.

Surfing versus shopping

Sen kan du lära dig surfa. Bara sådär. Kaxiga Manly och Bondi Beach ligger ett stenkast från stadens hjärta vilket gör klivet från shoppingmood till beachmood löjligt kort. Stränderna är, inte helt överraskande, långa och vita. Med stadens tempo i ryggen kan du sitta och njuta av Stilla Havet och dess storhet. Bara genom att vända dig om är du en del av stadens takt igen. Det är så Sydney gör. Erbjuder något nytt vid minsta snegling åt sidan.

Vattenbaserad lokaltrafik

Om du föredrar att färdas på vatten är Sydneys många färjor ett utmärkt alternativ till buss och tåg. Åk till stadens fantastiska zoo där utsikten över Harbour Bridge är vacker som ett vykort och vinden blåser bort storstadens brus.

Mångkulturell känsla

Sydneys mångkulturella atmosfär lockar människor från hela världen vilket visar sig inte minst i stadens globala matkultur. Utbudet av restauranger och barer skvallrar om ett brinnande intresse för fin mat och dryck. För i Sydney är man minsann inte rädd för att njuta. Livskvalitet värderas högt vilket bäst kan beskriva stämningen i staden. Sydney levererar livskvalitet. Det är svårt att slå.

Studera eller jobba i Sydney: du hittar våra program uppe i högerkolumnen

Klicka för att se en större karta över våra skolor i Sydney

Blogginlägg om Sydney

Grönt, charmigt och modernt! Det här är Macquarie University i Sydney

JMC Academy - superkreativa program inom musik, film & tv

Intervju med Marcus som läste en Bachelor på ICM Sydney

Från internetskämt till världsberömd bloggare - och Top Rankings för University of New South Wales

HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG