Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Whitsundays

Whitsundays

Whitsundays ligger på backpackerrutten genom Queensland och här samlas många ungdomar och utbyter resplaner, erfarenheter och drömmar. En del väljer också att tillbringa en språkkurstid här och ägnar fritiden till att segla, dyka, fiska, bada, snorkla eller helt enkelt öluffa.

Du når Airlie Beach och Whitsundayöarna via buss eller flyg från Sydney, Cairns, Brisbane eller Townsville. Närmaste flygplatser är Prosapine eller Hamilton Island. Airlie Beach är huvudort för Whitsunday-öarna och platsen där Blueberrys språkskola ligger. Staden är ett stort center för seglings- och dykkurser och från närbelägna Shote Harbour kan du ta färja ut till de olika öarna samt båt till Barriärrevet.

Whitehaven Beach

Oavsett om du är här en längre eller kortare tid så finns det en utflykt som är ett måste: den till Whitehaven Beach. En av Australiens (ja, världens) vackraste stränder och utsedd till Queenslands renaste strand, liksom den mest "eco-friendly". Som namnet antyder är sanden är nästan läskigt vit och sträcker sig över sju kilometer, omgedd av turkosfärgat vatten. Om du inte har bråttom hoppar du på en seglingstur på några dagar, annars kan du göra em dagsutflykt med helikopter. Vilket du än väljer - don't miss it!

Whitsundays: du hittar våra program uppe i högerkolumnen

Program i Whitsundays

Vi har ännu inte hunnit lägga upp några program i Whitsundays. Kontakta oss om du är intresserad av vad vi kan erbjuda här.

Klicka för att se en större karta över våra skolor i Whitsundays

Blogginlägg om Whitsundays

Studera engelska i USA, Australien och övriga världen

HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG