Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
KAI Japanese Language School Tokyo
BILDERVIDEOKARTA

KAI Japanese Language School - Tokyo

Vår mest populära språkskola i Tokyo, KAI, håller mycket hög kvalitet på sin undervisning. Man bedriver egen forskning om hur man som utlänning bäst lär sig japanska och man tar fram sina egna läromedel. Undervisningsgrupperna är lite mindre än på de flesta andra språkskolorna i Japan. KAI är en av två japanska språkskolor som är godkänd av den internationella kvalitetsorganisationen IALC som bl.a. ställer höga krav på skolornas akademiska standard. Skolan har anlitats av företag som IBM, Mercedez, Forex och den svenska ambassaden.

Tre skäl att studera japanska på KAI i Tokyo

  • Vår populäraste språkskola i Japan dit vi skickat många nöjda kunder.
  • En ungdomlig skola som tar väl hand om sina elever.
  • Skolan har godkänts av den krävande kvalitetsorganisationen IALC

Bra nationalitetsblandning

Språkskolan har funnits sedan 1987. Ordet KAI är mångbottnat och betyder öppen, förståelse, värld, möte, hav och innovation. Betydelser som väl symboliserar skolans filosofi. Här finns det gott om personal som pratar bra engelska så det blir aldrig några kommunikationsproblem. Här läser studenter från upp till 40 olika länder. Cirka 40% är asiater och runt 60% är européer varav många svenskar. Man begränsar dock hur många studenter från en nationalitet som tas in till varje klass så ansök i tid om du är nybörjare. Maxkapaciteten är 220 studenter.

Personlig skola mitt i Shinjuku

KAI är en fin skola som ligger vid stationen Shin-Okubo i populära Shinjukuområdet i västra Tokyo. Stationen har bara en uppgång som leder ut på Okubostreet. Ta till höger och följ gatan i knappt fem minuter så kommer du till KAI. Skolan ligger på tredje och fjärde våningen och har 13 olika klassrum samt Wi-Fi. Här har en inredningsdesigner få sätta färg på väggarna och skapat en mysig atmosfär. KAI har även ett annex ett par minuters promenad från skolan där en del lektioner hålls.

En station bort från Shin-Okubo ligger Shinjuku-stationen som är världens största tågstation sett till antalet resenärer per dag. I närområdet finns spektakulära skyskrapor och trånga gränder med mycket restauranger och barer. Östra Shinjuku och nöjesområdet Kabuchiko är ett mycket populärt område bland de som gillar att festa.

På fritiden

Skolan ordnar fritidsaktiviteter som barbeques, sumobrottning, tecermoni, fester och talartävlingar. Till självkostnadspris erbjuder man också olika kurser (t.ex. keramik, meditation eller japansk matlagning) och utflykter. Dessutom har man ett populärt program där man sammanför studenterna med vanliga Tokyobor så man får öva på att tala japanska med infödda japaner.

Japanska språkkurser

Terminskurs

Ettårskurs

Normalkurs

Sommarkurser

Business Japanese

50+ kurs

Individuell kurs

Boendealternativ

Guest House

Egen lägenhet

Familj

Kontakta Erik om du är intresserad av att studera japanska på KAI Japanese Language School i Tokyo

Jag har själv studerat japanska i Osaka och Nagoya, rest runt en hel del i Japan och jobbat på den japanska ambassaden i Stockholm.

Ring mig på 08-40888481 eller klicka här för att maila mig.


Studenter som är intresserade av KAI Japanese Language School brukar också gilla följande språkskolor:

GenkiJACS Tokyo
Kudan Institute, Tokyo
Samu Language School, Tokyo

Fakta om språkskolan

Minimiålder: 16 år men majoriteten av studenterna är 19+.

Transfer: Skolan boka chaufför att hämta dig på Narita-flygplatsen och som kör dig till ditt boende. Det kostar 2450 kronor om du är ensam eller 1430 kr/person om du åker med en kompis. Skolan har också en service där du betalar 340 kr (per person) för att bli mött på flygplatsen. Personen som möter dig hjälper dig sedan att boka biljett och förklarar hur du själv reser vidare på bästa sätt. Du betalar själv för tåg/buss/taxi-kostnad till din destination. KAI kan även ordna hämtning på Tokyos andra flygplats Haneda. Kontakta oss direkt för pris på upphämtning därifrån.

Lov: Ettårskursen, businesskursen och terminskurserna ges i fyra tioveckorsterminer per år. Däremellan är det lov. De har också lov på nationella helgdagar. Övriga kurser har inga lov.

Citat
KAI är en underbar skola med underbara lärare. Det är sjukt mycket enklare med Blueberry som hjälper dig hålla reda på vad som behöver göras och när. Stort tack!

/Emilio Spinetti


När du ansöker till KAI genom Blueberry får du göra visumansökan online vilket är mycket snabbare.

Fler skäl att studera japanska i Japan med Blueberry

KAI Japanese Language School är den bästa skola jag någonsin pluggat på!
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG