Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
iMandarin Shanghai
BILDERKARTA

iMandarin - Shanghai

iMandarin Chinese Training Institute är en språkskolekedja som grundades i Shanghai år 2003. Idag består kedjan av 15 skolor i 8 större städer runt om i Kina. iMandarin är den första och enda skolan i Kina som är godkänd av Eaquals. Eaquals är en internationell organisation som kontrollerar och säkerhetsställer kvaliteten på språkskolor.

Tre skäl att studera kinesiska på iMandarin i Shanghai

  • Enda skolan i Shanghai som är godkänd av Equals
  • Små klasser med mycket lärartid
  • Erfarna värdfamiljer centralt i Shanghai

Personligt och små klasser

Skolans huvudcampus Shanghai Center Campus ligger i ett stort affärs och hotellkomplex och är iMandarins första och största språkskola i Kina. Skolan har ett tiotal klassrum från från större gruppklassrum till mindre för privatlektioner. På språkskolan studerar du tillsammans med studenter från världens alla hörn i en välkomnande atmosfär i små klasser så du får mycket lärartid.

Centralt i Kinas största stad

Språkskolan är centralt beläget i metropolen Shanghai, i de västra delarna av det berömda affärsdistriktet Nanjing Road. Distriktet bjuder på spektakulär shopping, praktfulla restauranger och mångfaldiga sevärdheter. Längst området flyter stadens präktigaste turistattraktion, floden Huangpu.

Upplev mer av Kina

Språkskolan erbjuder dig en chans att få uppleva mer av det jättelika landet. Under en halvdag, heldag eller två dagar får du möjlighet att besöka många storslagna sevärdheter. Upptäck Kinas skiftande och spännande natur i landets många fantastiska provinser. Möt de olika minoritetsfolken som berättar om Kinas tusenåriga historia och kultur. iMandarins guidade turer tar dig med på ett äventyr du sent ska glömma.

Kinesiska språkkurser

Normalkurs

Intensivkurs

Boendealternativ

Familj

Egen lägenhet

Kontakta Erik om du är intresserad av att studera kinesiska på iMandarin i Shanghai

Jag har stor erfarenhet av östra Asien och var nyligen och besökte våra språkskolor i Kina och provade på att läsa kinesiska.

Ring mig på 08-40888481 eller klicka här för att maila mig.Fakta om språkskolan

Minimiålder: 16 år.

Transfer: 660 kr enkel resa.

Lov: Skolan har stängt på officiella helgdagar i Kina men man brukar ge ersättningslektioner istället.

HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG