Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
iMandarin Shanghai

iMandarin - Shanghai

iMandarin Chinese Training Institute är en språkskola välkänd för sin utmärka service, högkvalificerade personal och små klasser. Språkskolan grundades i Shanghai år 2003 och har idag 16 campus i 8 större städer runt om i Kina. iMandarin erbjuder unika undervisningsmetoder med egna läroböcker vilket ger dig de bästa tänkbara förutsättningarna för att lära dig språket.

Kvalitetssäker

iMandarin är den första och enda skolan i Kina som är godkänd av Eaquals. Eaquals är en internationell organisation som kontrollerar och säkerhetsställer kvaliteten på språkskolor. Som Eaquals certifierad skola har iMandarin endast kvalificerade språklärare.

Kinas största stad

Skolans huvudcampus Shanghai Center Campus är iMandarins första och största språkskola i Kina. Shanghai Center Campus är det enda campus i Shanghai som är certifierad av Eaquals. Språkskolan är centralt beläget i metropolen Shanghai, vid det berömda affärsdistriktet Nanjing Road. Distriktet bjuder på spektakulär shopping, praktfulla restauranger och mångfaldiga sevärdheter. Längst området flyter stadens präktigaste turistattraktion, floden Huangpu.

På språkskolan studerar du tillsammans med studenter från världens alla hörn i en välkomnande atmosfär. Skolan erbjuder moderna studielokaler och utmärkta faciliteter som datasalar, bibliotek, Wi-Fi och kafeteria.

Upplev mer av Kina

Språkskolan erbjuder dig en chans att få uppleva mer av det jättelika landet. Under en halvdag, heldag eller två dagar får du möjlighet att besöka många storslagna sevärdheter. Upptäck Kinas skiftande och spännande natur i landets många fantastiska provinser. Möt de olika minoritetsfolken som berättar om Kinas tusenåriga historia och kultur. iMandarins guidade turer tar dig med på ett äventyr du sent ska glömma.

Kinesiska språkkurser

Normalkurs

Intensivkurs

Kombinationskurs 20+5

Kombinationskurs 30+5

Boendealternativ

Familj

Egen lägenhet

Kontakta Erik om du är intresserad av att studera kinesiska på iMandarin i Shanghai

Jag har stor erfarenhet av östra Asien och var nyligen och besökte våra språkskolor i Kina och provade på att läsa kinesiska.


Studenter som är intresserade av iMandarin brukar också gilla följande språkskolor:

iMandarin Peking
iMandarin Guangzhou
Live the Language Mandarin School, Peking

Fakta om språkskolan

Minimiålder: 16 år.

Transfer: 550 kr enkel resa.

Lov: 1/1, 30/1-4/2, 5/4, 1/5, 2/6, 8/9, 1-3/10.

HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG