Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
BCN Barcelona
BILDERKARTA

BCN - Barcelona

BCN är en lite mindre skola som startade för drygt 10 år sedan. Den är känd för sin informella atmosfär och studenterna här har, tack vare skickliga lärare och en bra pedagogik, ofta mycket bra resultat på examenstesterna.

Tre skäl att studera spanska på BCN Languages i Barcelona

  • BCN är en mindre skola med familjär stämning och få svenska studenter
  • Prisvärda kurser
  • Möjlighet att ta en DELE-förberedande kurs

Antalet elever som studerar på skolan pendlar mellan 40 och 120. Vill du läsa spanska på förmiddagarna är den här skolan för dig eftersom normalkursen alltid hålls på förmiddagarna 09.30-13.30. På skolan är det relativt få svenskar som studerar, vilket är unikt i Barcelona som är en populär svenskstad.

Centralt i Gracia Barcelona

Skolan ligger centralt i Barcelona i det populära området området Gracia (där även vår designskola Istituto Europeo di Design ligger) i moderna lokaler. På skolan finns tillgång till datorer med internet från kl. 8 på morgonen till kl. 22 på kvällen. Du kan även nyttja skolans bibliotek med filmer, böcker och tidningar.

Bra sätt att träffa spanska studenter

BCN har ytterligare två campus där de undervisar spanjorer i främmande språk. Ibland anordnar man gemensamma middagar för alla sina studenter vilket ger dig en god chans att lära känna spanska studenter. Skolan anordnar också regelbundet dags- och helgutflykter till intressanta resmål utanför Barcelona. De populäraste utflykterna är Dalímuseet i Figueras och städerna Tarragona och Girona.

Spanska språkkurser

Normalkurs

Intensivkurs

Terminskurs

Boendealternativ

Familj

Delad lägenhet

Kontakta Johanna om du är intresserad av att studera spanska på BCN i Barcelona

Jag besökte nyligen Barcelona och blev helt förälskad! Mixen av storstadspuls och strandhäng, bättre än så blir det inte!

Ring mig på 08-40888484 eller klicka här för att maila mig.Fakta om språkskolan

Minimiålder: 18 år

Transfer: Skolans transfer från Barcelonas flygplats kostar 625 kronor.

Lov: 3/4, 6/4, 1/5, 24/6, 11/9, 24/9, 12/10, 8/12, 21/12-1/1 2016

Citat
Jag valde en mindre skola med mindre grupper, just för jag tycker att då blir det mer familjärt samtidigt som professionaliteten inte minskar.

/Stefano

HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG