Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Boende på Kapito
BILDERKARTA

Boende på Kapito

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Priser finner du på fliken Kurser & priser. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Familj med frukost

Du bor hos en tysk familj eller ensamstående värd. Du har ett eget rum och frukostpension. Det kan också finnas möjlighet att få tillgång till köket - ange dina specifika önskemål när du bokar. De flesta familjer bor i centrum, men de som bor längre ut bor på cykel- eller bussavstånd, högst 8 kilometer från skolan.

Familj med halvpension

Du bor hos en tysk familj eller ensamstående värd. Du har ett eget rum och 2/3 pension (halvpension i veckorna och helpension på helgen). Det kan också finnas möjlighet att få tillgång till köket - ange dina specifika önskemål när du bokar. De flesta familjer bor i centrum, men de som bor längre ut bor på cykel- eller bussavstånd, högst 8 kilometer från skolan.

Delad lägenhet

Du har ett eget rum i en lägenhet som du delar med studenter och/eller en tysk värd. Ni delar på kök och badrum och gemensamma utrymmen. De flesta lägenheter ligger i centrum, men de som ligger längre ut är på cykel- eller bussavstånd, högst 8 kilometer från skolan. Du måste ha fyllt 18 år för att bo i delad lägenhet.

Egen lägenhet

Det finns ett begränsat antal lägenheter/studios att hyra för en person. Hyran ligger på cirka 150 euro per vecka + en bokningsavgift på cirka 540 kronor.

Anmäl dig till en språkkurs på Kapito

Kontakta Johanna om du är intresserad av att studera tyska på Kapito i Münster

Ring mig på 08-40888484 eller klicka här för att maila mig.HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG