Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Boende på Actilingua

Boende på Actilingua

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Priser finner du på fliken Kurser & priser. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Familj utan mat

Du bor i en österrikisk värdfamilj. Du kan välja mellan dubbel- och enkelrum och om du vill ha utan mat, bara frukost eller halvpension. Väljer du utan mat så har du tillgång till kök så du kan laga mat själv. Tillägg för frukost är 410 kr per vecka och tillägg för halvpension är 1100 kr per vecka. Under perioden 29/6-23/8 utgår ett sommartillägg på 410 kronor per vecka.

Delad lägenhet

Du bor i dubbel- eller enkelrum i en lägenhet som du delar med andra studenter. Kök och badrum är gemensamt i lägenheten. Under perioden 29/6-23/8 utgår ett sommartillägg på 410 kronor per vecka.

Studentresidens

Studenthemmen ligger bra och ser alla lite olika ut. Här har du möjlighet att träffa österrikiska studenter. Du kan välja mellan dubbel- eller enkelrum. Oftast delar du kök med de andra studenterna men du måste ha egen köksutrustning. De flesta rum har toalett och dusch, annars delar man det med de andra studenterna. Det går att få frukost inkluderat för en extra kostnad och även halvpension under sommaren. Tillägg för frukost är 410 kr per vecka och tillägg för halvpension är 1100 kr per vecka. Under perioden 29/6-23/8 utgår ett sommartillägg på 410 kronor per vecka.

Skolans residens

Skolan har ett eget residens som ligger i ett vackert Art Deco-hus 10 minuter med tunnelbana från skolan. Här finns sammanlagt 18 lägenheter med självhushåll. Lägenheterna finns i två kategorier: 'standard' och 'superior'. Vi har prissatt standardlägenheterna. Här bor du i dubbel- eller enkelrum tillsammans med 2-5 andra studenter. Ni delar på badrum och kök. Alla lägenheter har kabeltv och trådlöst bredband. Städning två gånger i veckan samt sängkläder ingår.

Väljer man en 'superior'-lägenhet har man den för eget bruk, eller om man vill dela den med en kompis. Städning måndag till fredag samt sängkläder och lakan ingår. Pristillägget för en 'superior'-lägenhet är 1105 kronor/vecka och person om man är två som delar på en lägenhet och 1595 kronor/vecka om man vill ha lägenheten för sig själv.

Under perioden 29/6-23/8 utgår ett sommartillägg på 410 kronor per vecka.

Anmäl dig till en språkkurs på Actilingua

Kontakta Johanna om du är intresserad av att studera tyska på Actilingua i WienHEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG