Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Boende på Actilingua
BILDERVIDEOKARTA

Boende på Actilingua

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Priser finner du på fliken Kurser & priser. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Familj utan mat

Du bor i en österrikisk värdfamilj. Du kan välja mellan dubbel- och enkelrum och om du vill ha självhushåll, bara frukost eller halvpension. Väljer du självhushåll så har du tillgång till kök så att du kan laga mat själv. Tillägg för frukost är 450 kr per vecka och tillägg för halvpension är 1180 kr per vecka. Under perioden 5/7-29/8 utgår ett sommartillägg på 450 kronor per vecka.

Delad lägenhet

Du bor i dubbel- eller enkelrum i en lägenhet som du delar med andra studenter. Kök och badrum är gemensamt i lägenheten. Under perioden 5/7-29/8 utgår ett sommartillägg på 450 kronor per vecka.

Studentresidens

Under juli och augusti finns det möjlighet att bo i studentresidens där du har möjlighet att träffa österrikiska studenter. Du kan välja mellan enkel- eller dubbelrum och frukost ingår. Det finns tillgång till delat kök, men du måste ha egen köksutrustning. Du delar även dusch och badrum med de andra studenterna. Tillägg för halvpension är 1230 kr per vecka. Under perioden 5/7-29/8 utgår ett sommartillägg på 450 kronor per vecka.

Skolans residens

Skolan har ett eget residens som ligger i ett vackert Art Deco-hus 10 minuter med tunnelbana från skolan. Här finns sammanlagt 18 lägenheter med självhushåll. Lägenheterna finns i två kategorier: 'standard' och 'superior'. Vi har prissatt standardlägenheterna. Här bor du i dubbel- eller enkelrum i en lägenhet tillsammans med 2-5 andra studenter. Ni delar på badrum och kök. Alla lägenheter har kabeltv och trådlöst bredband. Städning två gånger i veckan samt sängkläder ingår.

Väljer man en 'superior'-lägenhet har man den för eget bruk, eller om man vill dela den med en kompis. Städning måndag till fredag samt sängkläder och lakan ingår. Kontakta oss för pris om du önskar boka detta alternativ.

Under perioden 5/7-29/8 utgår ett sommartillägg på 450 kronor per vecka.

Anmäl dig till en språkkurs på Actilingua

Kontakta Johanna om du är intresserad av att studera tyska på Actilingua i Wien

Ring mig på 08-40888484 eller klicka här för att maila mig.HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG