Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands

Blueberry utlandsstudier & utlandsjobb > Jobba utomlands

Jobba utomlands och Work and Travel

Upptäck världen samtidigt som du jobbar och får betalt. Åk på Working Holiday i Australien, Nya Zeeland eller Kanada, säsongsjobba i Europa eller undervisa i Asien. Du bättrar på ditt CV och får en själv­försörjande utlands­vistelse. Vi hjälper dig att komma igång. Du behöver ingen utbildning.

Ett klassiskt Work and Travel-program där du kan upptäcka Sydney, Brisbane, Perth, Melbourne och många andra spännande platser medan du jobbar i Australien.
Jobba i Australien
Åk på Working Holiday till Australien, Nya Zeeland eller Kanada. Res runt och jobba i ett år. Vi hjälper dig med allt det praktiska.
Working Holiday
Åk på Work and Travel till Nya Zeeland och jobba i ett år med start i vackra Auckland. Vi hjälper dig med visum, boende, jobbsökande och mycket mer.
Jobba i Nya Zeeland
Jobba i London. Kombinera med boende eller språkkurs. Jobbgaranti
Jobba i London
Åk på Work and Travel till Kanada och jobba i ett år. Starta i Vancouver eller Toronto. Vi hjälper dig med visum, boende, jobbsökande och mycket mer.
Jobba i Kanada
Olika möjligheter att jobba i USA.
Jobba i USA
Undervisa engelska i Kina under ett halvår.
Undervisa i Kina
Turismjobb i de tysktalande länderna. Jobba under vintersäsongen i Österrikiska alpbyar eller under sommarsäsongen i de små orterna Bodensjön i södra Tyskland.
Tyskland/Österrike
Jobba på deltid samtidigt som du studerar i Japan.
Jobba i Japan
Internships i Shanghai, Kina
Internships i Kina
Praktisera entreprenörskap i England.
Entreprenörspraktik

Jobb utomlands för dig mellan 18 och 30 år

Vi har stor erfarenhet av att förmedla betalda jobb utomlands. Det rör sig främst om s.k. okvalificerade jobb där du inte behöver tidigare erfarenhet. Populärast är Work and Travel som vi erbjuder tillsammans med en världsledande leverantör på sju orter i Australien, Nya Zeeland och Kanada. För att ha rätt till ett Working Holiday-visum måste du vara mellan 18 och 30 år gammal. Vi erbjuder också jobb via våra språkskolor i Tyskland, Österrike och Japan samt olika arbetsprogram i Kina.Nyheter

Megamässa 11 februari
Nu är det dags för årets största mässa för dig som vill studera eller arbeta utomlands. Läs mer här!

Utlandsstudiebloggen
Grönt, charmigt och modernt! Det här är Macquarie University i Sydney

Fler nyheter


Blueberry är WWF Vänföretag 2015
I den här bloggen kommer ni kunna följa mitt äventyr i Australien där jag kommer resa runt och jobba med Work and Travel.
Självklart så saknar jag min familj, mina vänner och Stockholm mycket, men det måste vänta – just nu så hör jag hemma här i Lech!
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG