Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Work and travel, jobba i Australien Work and Travel
BILDERKARTA

Work and travel, jobba i Australien

Det finns inget bättre sätt att lära känna Australien än att leva och arbeta där. Samtidigt som du reser runt och är med om ett häftigt äventyr, får du möjligheten att arbeta, tjäna pengar och utöka reskassan. På plats i Australien har vi kontor i Sydney och Melbourne och dem kommer finns här och hjälpa dig under hela din vistelse. .

Varför ska man resa iväg och jobba utomlands?

VDet finns många anledningar till att resa iväg och jobba utomlands. Läs Blueberrys fem highlight för att just arbeta utomlands.

 • Får arbetslivserfarenhet
 • Träffa vänner för livet
 • Tjäna pengar under resans gång
 • Var med om ett storslaget äventyr
 • Upptäcka nya länder och kulturer
 • Work and Travel-programmet

  I programmet ingår allt hjälp för att förbereda dig inför ditt äventyr. Innan avresa kommer vi hjälpa dig med allt från visum till flygförslag och att starten upp ditt Australiensiska bankkonto. Väl på plats kommer du bland annat få en introduktion hur det fungerar att jobba i Australien, få ditt Australiensiska SIM-kort och förbereda dig inför ditt kommande äventyr. Självklart finns det även en 24h lokal kontaktperson som alltid finns och stöttar dig om något skulle hända.

  Visum

  För att arbeta i Australien behöver du ett visum som ger tillstånd att arbeta och tjäna pengar. På Work & Travel-programmet ingår ett arbetsvisum som berättigar dig till detta under 12 månader och vi kommer ansöka om detta åt dig. Du kommer på detta visum själv kunna välja vilken typ av jobb du önskar samt ta hur många och vilka jobb du än vill. Det är viktigt att veta att du enbart får detta visumet en gång i livet. Dock finns möjlighet att ansöka om ett andra års visum om du arbetar inom jordbruk/fruktplockning eller liknande minst 3 månader. Våra kollegor i Sydney och Melbourne kommer assistera dig hur du ska gå tillväga för att ansöka om ett andra års visum. Att resa ner på ett vanligt turistvisum berättigar dig inte att arbeta i landet och tjäna pengar, utan enbart turista. Känns det som ett för stort kliv att åka dit enbart för att jobba så finns också möjligheten att studera engelska i Australien innan du påbörjar ditt jobb-äventyr. Kontakta oss gärna för mer information.

  Fakta om Work and Travel i Australien

  Arbetsort
  Du startar i Sydney eller Melbourne men kan självklart jobba över hela Australien.
  Exempel på arbeten
  Servitör/servitris, hotelljobb, bartender, affärsbiträde, reklam och marknadsföring, fabriksjobb, barnpassning, farmarbete, fruktplockning etc.
  Ålder
  18-30 år
  Programkostnad
  Från: 3 990 sek
  Startdatum
  Programmet startar året runt
  Varaktighet
  Upp till 12 månader. Visumet är giltigt ett helt år, men du får arbeta hos samma arbetsgivare max6 månader

  Läs mer om:

  Kontakta Anna om du är intresserad av arbetsprogrammet: Work and Travel

  Ring mig på 08-40888486 eller klicka här för att maila mig.  Blueberrys personal är certifierade Australienspecialister:

  Ta chansen och utmana dig själv, du kommer inte ångra det. För idag finns det ingenting jag är rädd för eller som jag inte tror jag klarar!
  Alla på Work n Holiday är väldigt trevliga och hjälpsamma. Vi kände alltid att vi kunde gå dit och fråga dem om vi behövde hjälp med något
  Det var en fantastisk trygghet att ha någon som hjälpte till med alla de praktiska detaljerna vi har aldrig ångrat att vi åkte med Blueberry
  Åk dit och ta hjälp av en sådan organisation, det kan bli er bästa tid i livet!
  I den här bloggen kommer ni kunna följa mitt äventyr i Australien där jag kommer resa runt och jobba med Work and Travel.
  HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG