Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Work and travel, jobba i Australien Work and Travel
BILDERKARTA

Work and travel, jobba i Australien

Upptäck Australien! Det finns inget bättre sätt att lära känna Australien än att arbeta där. Du kommer att få en unik inblick i det australiensiska livet, stor erfarenhet och pengar att leva och resa runt för. Vi hjälper dig att komma igång när du anländer. Vår samarbetspartner WorknHoliday har kontor i Sydney, Brisbane och Melbourne i Australien samt i Auckland, Nya Zeeland. De hjälper dig att söka jobb och boende och ger dig hjälp och information under hela din vistelse.

Jobba och res runt

Vill du resa runt i Australien? Se världsstaden Sydney med sina surfingstränder eller åka till Kalifornienliknande Perth med sina stora resurser. Du kan dyka med delfiner i Monkey Mia eller vandra i regnskogen utanför Cairns. Bada och surfa på Gold Coast eller dyk vid barriärrevet utanför Queenslands kust. Möjligheterna är oändliga i detta spännande och välkomnande land!

Du reser på ett Working Holiday-visum som gör det möjligt för dig att arbeta på olika platser i Australien medan du reser runt. På så sätt kan du finansiera din vistelse och på en gång komma in i landet och kulturen på ett helt annat sätt än när du är där som turist. Här finns mer information om Working Holiday-programmen i olika länder.

Känns det som ett för stort kliv att åka dit enbart för att jobba så finns också möjligheten att studera engelska i Australien.

Work and Travel-programmet

Kommer du som vanlig turist till Australien har du inte tillstånd att jobba. På Work and Travel-programmet däremot har du ett speciellt visum som gör att du kan arbeta i upp till ett år i Australien. Under året kan du ha många olika jobb, enda regeln är att du får arbeta högst 6 månader hos en och samma arbetsgivare.

Vi har med hjälp av organisationen WorknHoliday (WnH) satt ihop ett paket som hjälper dig med allt det praktiska vid din ankomst och sedan hjälper dig med jobbssökande under hela din vistelse. I detta så ingår bland annat Blueberrys Australienguide som du får innan avresa

Rivstarta med upplevelsepaket i Sydney eller Brisbane

Rivstarta ditt äventyr i Australien tillsammans med andra WorknHoliday-deltagare från världens alla hörn. För att du ska hinna se och uppleva så mycket som möjligt, erbjuder vi nu ett unikt upplevelsepaket. Under en vecka får du chansen att delta i en mängd utflykter och aktiviteter- ett fullspäckat schema med kul saker helt enkelt! Aktiviteterna har en fantastisk bredd med allt från stadstur och surflektioner till möte med aboriginer, Australiens ursprungsbefolkning. Självklart ingår boende.

Upplevelsepaketet ges i både Sydney och Brisbane men ser lite olika ut. Läs mer om respektive program här: Sydney och Brisbane.

Exempel på jobb i Australien

På länken nedan hittar du exempel på olika Work and Travel-jobb du kan söka i Australien. Jobben är hämtade direkt från vår lokala leverantörs databas som du får full tillgång till när du är anmäld till programmet. Observera att vilka jobb som finns tillgängliga varierar med olika årstider.

Se jobbdatabasen för Australien

Fakta om Work and Travel i Australien

Arbetsort
Du startar i Sydney, Brisbane eller Melbourne men kan sen jobba över hela Australien.
Typ av arbeten
Servitör/servitris, hotelljobb, bartender, affärsbiträde, reklam och marknadsföring, fabriksjobb, barnpassning, farmarbete, fruktplockning etc.
Ålder
18-30 år
Startkostnad
Från: 3525 kr
Startdatum
Programmet startar året runt, med undantag för några veckor under jul och nyår. Orienteringsmöten hålls varje vecka.
Varaktighet
Upp till ett år i Australien. Du kan stanna max sex månader på varje jobb.

Läs mer om:

Kontakta Anna om du är intresserad av arbetsprogrammet: Work and Travel

Ring mig på 08-40888486 eller klicka här för att maila mig.Blueberrys personal är certifierade Australienspecialister:

Ta chansen och utmana dig själv, du kommer inte ångra det. För idag finns det ingenting jag är rädd för eller som jag inte tror jag klarar!
Alla på Work n Holiday är väldigt trevliga och hjälpsamma. Vi kände alltid att vi kunde gå dit och fråga dem om vi behövde hjälp med något
Det var en fantastisk trygghet att ha någon som hjälpte till med alla de praktiska detaljerna vi har aldrig ångrat att vi åkte med Blueberry
Åk dit och ta hjälp av en sådan organisation, det kan bli er bästa tid i livet!
I den här bloggen kommer ni kunna följa mitt äventyr i Australien där jag kommer resa runt och jobba med Work and Travel.
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG