Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Gratis praktik och utbildning i England EU-praktik

Gratis praktik och utbildning i England

Observera att vi för närvarande inte tar emot fler ansökningar till EU-praktiken. Håll gärna utkik på vår hemsida ifall vi får fler platser i framtiden.

Du behöver inte vilja bli nästa Donald Trump för att dra nytta av vårt nya entreprenörsprogram!

Du kan nu delta i 'Kickstart Program', ett intensivt och spännande entreprenörsprogram, som sträcker sig över fyra veckor i Exeter, i sydvästra England. Du arbetar i en kreativ och levande miljö som utvecklar din förståelse av entreprenörskap.

'Kickstart Program' är en kombination av yrkesutbildning och praktik där du tillsammans med deltagare från bland annat Frankrike, Irland, Malta, Spanien, Storbritannien och Tyskland arbetar i projekt. Passa på att läsa med om olika exempel på projekt.

Under de här veckorna har du chansen att bygga upp ett internationellt nätverk och tanken är att du ska få inspiration och möjlighet att utveckla din förmåga till att skapa och arbeta med affärsidéer och marknadsplaner. Antingen helt egna affärsidéer eller bli mer attraktiv på arbetsmarknaden efter de fyra veckorna. Med ett vässat CV som visar att du under fyra veckor deltagit i ett internationellt entrepeneursprogram.

Exeter

Du tillbringar dina fyra veckor i Exeter, huvudorten i regionen Devon, i sydvästra England. I staden bor ca 120 000 invånare och här blandas historia, arkitektur, kultur och staden har ett utmärkt shoppingområde. Staden är en central bas för utbildning, medicin, religion, handel och kultur. Goda kommunikationer ansluter staden både nationellt och internationellt. Exeter är även en välkänd universitetsstad med många bra och billiga restauranger och pubar.

Fakta om entreprenörprogrammet

Arbetsort
Exeter
Praktikområden
Social Entrepreneurship
Ålder
18-30 år
Din bakgrund
Du bör förstå det engelska språket och kunna göra dig förstådd för att få ut så mycket som möjligt av programmet och utbildningen. För att bli antagen måste du visa en vilja till att lära känna och arbeta med unga människor från andra länder. Du måste även vara öppen för att lära dig nya saker och att tillsammans med andra arbeta i en anda av entrepeneurship.
Startdatum
2014:
24/8, 21/9, 9/11

Samtliga program är 4 veckor. Avresa sker på söndagar och hemresa på lördagar.

Läs mer om:

Kontakta Maria om du är intresserad av arbetsprogrammet: EU-praktikDu arbetar med att utveckla dina egna projekt samt med att hjälpa nystartade företag runt om i världen att utveckla sina affärsidéer.

HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG