Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Work and travel, jobba i Kanada Work and Travel
BILDERKARTA

Work and travel, jobba i Kanada

Upptäck Kanada! Det finns inget bättre sätt att lära känna Kanada än att arbeta där. Njut av härlig skidåkning samtidigt som du upplever ett land med många olika kulturer, från fransktalande Quebec till engelskspråkiga British Columbia. Du kommer att få en unik inblick i det kanadensiska livet, stor erfarenhet och pengar att leva och resa runt för.

Vi hjälper dig att komma igång när du anländer. Vår samarbetspartner WorknHoliday har kontor i Vancouver i Kanada, i Sydney, Brisbane, Melbourne och Perth i Australien samt i Auckland på Nya Zeeland. De hjälper dig att söka jobb och boende och ger dig hjälp och information under hela din vistelse.

Vill du se Kanadas skönhet med egna ögon? Upptäck metropolen Vancouver i västra Kanada känd för sin majestästiska skönhet med sitt unika läge mellan bergen och Stilla Havs-kusten. Vancouver rankas ofta som en av de bästa städerna i världen att bo i. Skida på morgonen och surfa på eftermiddagen!

Du reser på ett Working Holiday-visum som gör det möjligt för dig att arbeta på olika platser i Kanada medan du reser runt. På så sätt kan du finansiera din vistelse och på en gång komma in i landet och kulturen på ett helt annat sätt än när du är där som turist. Här finns mer information om Working Holiday-programmen i olika länder.

Work and Travel-programmet

Kommer du som vanlig turist till Kanada har du inte tillstånd att jobba. På Work and Travel-programmet däremot har du ett speciellt visum (arbetstillstånd) som gör att du kan arbeta i upp till ett år i Kanada. Under året kan du ha många olika jobb.

Vi har med hjälp av organisationen WorknHoliday (WnH) satt ihop ett paket som hjälper dig med allt det praktiska vid din ankomst och sedan hjälper dig med jobbsökande under hela din vistelse. Du får tillgång till en jobbdatabas på plats och söker de jobb du tycker verkar intressanta.

Fakta om Work and Travel i Kanada

Arbetsort
Du startar i Vancouver men kan sen jobba över hela Kanada.
Typ av arbeten
Servitör/servitris, hotelljobb, receptionist, bartender, barista, affärs- eller cafébiträde, köksbiträde, bagare, kontorsassistent, reklam och marknadsföring, fabriksjobb, farmarbete, etc.
Ålder
18-30 år
Startkostnad
Från 4300 kr
Startdatum
Programmet startar året runt, med undantag för några veckor under jul och nyår. Orienteringsmöten hålls varje vecka.
Varaktighet
Upp till ett år i Kanada.

Läs mer om:

Kontakta Anna om du är intresserad av arbetsprogrammet: Work and Travel

Ring mig på 08-40888486 eller klicka här för att maila mig.Blueberry bokningsansvarige är certifierad Kanadaspecialist:

HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG