Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Work and travel, jobba på Nya Zeeland Work and Travel

Work and travel, jobba på Nya Zeeland

Nya Zeeland, med sin storslagna natur, spännande historia och behagliga klimat är ett drömresmål för många. Genom vårt Work and Travel-program får du möjligheten att resa runt och upptäcka landet och samtidigt skaffa dig arbetslivserfarenhet och minnen för livet.

Vi hjälper dig att komma igång när du anländer. Vår samarbetspartner WorknHoliday har kontor mitt i centrala Auckland. De hjälper dig att söka jobb och boende och ger dig hjälp och information under hela din vistelse.

Du reser på ett Working Holiday-visum som gör det möjligt för dig att arbeta på olika platser på Nya Zeeland medan du reser runt. På så sätt kan du finansiera din vistelse och på en gång komma in i landet och kulturen på ett helt annat sätt än när du är där som turist. Här finns mer information om Working Holiday-programmen i olika länder.

Work and Travel-programmet

Kommer du som vanlig turist till Nya Zeeland har du inte tillstånd att jobba. På Working Holiday-programmet däremot har du ett speciellt visum som gör att du kan arbeta maximalt ett år i landet. Vi har med hjälp av organisationen WorknHoliday (WnH) satt ihop ett paket som hjälper dig med allt det praktiska vid din ankomst och sen hjälper dig med jobbsökandet under hela din vistelse.

Fakta om Work and Travel på Nya Zeeland

Arbetsort
Du startar i Auckland men kan sen jobba över hela Nya Zeeland.
Typ av arbeten
Servitör/servitris, hotelljobb, bartender, affärsbiträde, reklam och marknadsföring, fabriksjobb, barnpassning, farmarbete, fruktplockning etc.
Ålder
18-30 år
Startkostnad
3975 kr
Startdatum
Programmet startar året runt, med undantag för några veckor under jul och nyår. Orienteringsmöten hålls varje vecka.
Varaktighet
Upp till ett år på Nya Zeeland.

Läs mer om:

Kontakta Vera om du är intresserad av programmet: Work and Travel

Jag har rest runt mycket i vackra Nya Zeeland och även studerat ett år på High School i Christchurch.Nyheter & erbjudanden

Vinnarna i Work & Travel-tävlingen utsedda

Vi har under sommaren haft en bloggtävling med chans att vinna ett Work & Travel-startpaket och nu har vi utsett våra vinnare.

Vi säger ett stort grattis till Martin Ullström (Australien), Ruben Widin Dahlström (Nya Zeeland) och Sissel Wickström (Kanada).

Vi ser fram emot att följa era äventyr på den nya Work and Travel-bloggen. Håll utkik på hemsidan för länk till bloggen så snart vi startat upp den!

HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB EVENTS KONTAKT BLOGG