Blueberry world wide - språkresor, utlandstudier och jobb utomlands
språkresor college & universitet volontärarbete jobba utomlands
Work and travel, jobba på Nya Zeeland Work and Travel
BILDERKARTA

Work and travel, jobba på Nya Zeeland

Nya Zeeland, med sin storslagna natur, spännande historia och behagliga klimat är ett drömresmål för många. Genom vårt Work and Travel-program får du möjligheten att resa runt och upptäcka landet och samtidigt skaffa dig arbetslivserfarenhet och minnen för livet.

Vi hjälper dig att komma igång när du anländer. Vår samarbetspartner WorknHoliday har kontor mitt i centrala Auckland. De hjälper dig att söka jobb och boende och ger dig hjälp och information under hela din vistelse.

Du reser på ett Working Holiday-visum som gör det möjligt för dig att arbeta på olika platser på Nya Zeeland medan du reser runt. På så sätt kan du finansiera din vistelse och på en gång komma in i landet och kulturen på ett helt annat sätt än när du är där som turist. Här finns mer information om Working Holiday-programmen i olika länder.

Work and Travel-programmet

Kommer du som vanlig turist till Nya Zeeland har du inte tillstånd att jobba. På Working Holiday-programmet däremot har du ett speciellt visum som gör att du kan arbeta maximalt ett år i landet. Vi har med hjälp av organisationen WorknHoliday (WnH) satt ihop ett paket som hjälper dig med allt det praktiska vid din ankomst och sen hjälper dig med jobbsökandet under hela din vistelse.

Rivstarta med upplevelsepaket i Auckland

Rivstarta ditt äventyr i Auckland, Nya Zeeland, tillsammans med andra WorknHoliday-deltagare från världens alla hörn. För att du ska hinna se och uppleva så mycket som möjligt, erbjuder vi nu ett unikt upplevelsepaket. Under en vecka får du chansen att delta i en mängd utflykter och aktiviteter- ett fullspäckat schema med kul saker helt enkelt! Aktiviteterna har en fantastisk bredd med allt från stadstur och sand boarding till möte med maorier, Nya Zeelands ursprungsbefolkning. Självklart ingår boende. Läs mer om programmet här (PDF).

Fakta om Work and Travel på Nya Zeeland

Arbetsort
Du startar i Auckland men kan sen jobba över hela Nya Zeeland.
Typ av arbeten
Servitör/servitris, hotelljobb, bartender, affärsbiträde, reklam och marknadsföring, fabriksjobb, barnpassning, farmarbete, fruktplockning etc.
Ålder
18-30 år
Startkostnad
Från 3525 kr
Startdatum
Programmet startar året runt, med undantag för några veckor under jul och nyår. Orienteringsmöten hålls varje vecka.
Varaktighet
Upp till ett år på Nya Zeeland.

Läs mer om:Blueberrys personal är certifierade Nya Zeeland-specialister:

Det finns otroligt mycket att se i Nya Zeeland, låt inte storleken lura dig!
HEM LÄNDER OM OSS LEDIGA JOBB TRÄFFA OSS KONTAKT BLOGG